Sizce KULLANILIYOR muyum

Elden alıyorum canım ne bilim çay getir diyorlar bende mecburen götürüyorum bişey diyemiyorum o anda

kusura bakmayın ama ben olsam orada bır dakıka durmam
bır de arkadasınızın yeri imiş
iş begenmeyenlere kızarım hep ama sizinki iş değil hızmetcılık olmus resmen
yol cepten , sigortan ödenmıyor
7 tl yemek nedir yani günlük 2,6 tl ye geliyor
bir poğaça mı yıyeceksınız öğlenleri?

bence bankaya girmeyi dene hazır tecrüben varken . Neden evlilik için bıraktın ki bak yine çalışıyorsun güzelim mesleğini heba etmişin .Gerçi bayan için iyi meslek dğil ama bu çektiklerinden kat kat iyidir.

evet bankacılık öyle o yüzden bayan için iyi meslek değil dedimm. Ama belki her banka öyle değildir . Bir araştır bence. Ne mezunusun?

bence biran önce bir temizlik yemek elemanı almaları lazım ki bulmak çok zor olmasa gerek, sen nasıl olsa yapıyorsun diye üstüne düşmüyorlardır bence konuş ne zaman eleman alıyorsunuz diye. Sonuçta kendi işinin üstüne birde bunu yapıyorsan yanlış, senin işin yok bütün gün oturuyorsun diye yapıyorsan o ayrı tabi, onlarda boş oturuyorsun ne var yapsan diyebilirler.

o nasıl bir iş ya Allah Aşkına .. Bir de sigorta yok ben olsam istifa etmekle kalmaz birde şikayet ederdim ! Kullanıyorsun evet net bir şekilde hemde..

Hadi sen bu dediklerini yaptın, eşin hiç mi uyarmadı bu iş böyle olmaz diye. Durumu iyi olan adam 750 TL ye esini bu kadar çalıştırır mı ya.

Bak ne dicem. Harçlıgini çıkarmak ve takıntılarıni azaltmak için çalışman çok güzel. Arkadaşlar inanmıyorsunuz ama öyle ve taktir edilesi. Fakat prensiplerin olmalı. 750 kabul etmişsin çok az olduğunu biliyorsun ama sana iyi geliyorsa devam et fakat eşinin iyi bir işi varken senin o maaşa ekstra hizmetler sunman senin ve eşinin kalitesini bozar. Dalga konusu olursun.
Bugün bu konuyu aç başta konuştuğumuz gibi dvm etmek istiyorum bu ekstra işleri kabuk edemem falan de

Haberi yok ama çalıştığın yeri kastettim sizi ciddiye almaz hem iş yükler hem herşeye tamam dediğin için ciddiye almaz üstelik arkadasinuz. Dur demeyeceksin sanırım bu duruma

Haberi yok ama çalıştığın yeri kastettim sizi ciddiye almaz hem iş yükler hem herşeye tamam dediğin için ciddiye almaz üstelik arkadasinuz. Dur demeyeceksin sanırım bu duruma
Tabi ki dur diyeceğim başladım iş aramaya eşime memnun olmadığımı yorulduğumu falan anlattım tabi çay bulaşık falan anlatmadım

Sakamisin sen? Resmen 200 euroya calisiyosun. Ben burda haftada sadece bir gunlugune 5 saat calisiyorum ve aldigim maas 300 euro.

Kızlar bi işe başladım evliyim 2 aydır çalışıyorum Çocuğum yok eşimin maddi durumu da iyi ama bişeyler kafama takıloyo size sormak istedim mali müşavirlik bürosunda evrak takibi olarak girdim buraya ve maaşım 750 tl sigorta yol yok yemek var 70 Mükellef var sadece dosya işliyorum fakat son zamanlarda saçmalamaya başladılar artık yalnışsam söyleyin çay bulaşık işlerini yapan kız vardı o işten çıktı hersey bana kaldı bi sürü misafir geliyo çay getirip götürüyorum hafta sonu temizlik yapıyorum bulaşık yıkıyorum yani anlamadım ben bunu bide gözümün içine bakıyorlar yemek yapayım diye ama hiç Oral'ı olmuyorlar Cumartesi günü güya yarım gün dediler 4 ten aşağı çıkamıyorum sizce normal mi bu çalışma ben şahsen kullanıldığımı düşünüyorum artık

Bu tamamen senin iradene kalmış ancak ben senin şartlarında olsaydım durmazdım. Aslında bu durumu sadece bu güne yormamak lazım. Bu gidişat seni psikolojik olarakta etkiler, içine sinersin belki kendine olan güvenini bile kaybedersin. ben bunca işi yapıyorum demekki hak ettiğim bu, ben bu kadarım fikri bilinç altına yerleşirse bu seni ilerde çok müşkül durumda bırakır. dediğim gibi taktir senin, ancak durumu bu şekilde değerlendirmende de fayda var. Naçizane fikrim.

Canım işi benimsemişsin takıntılarınada iyi geliyor çalışmak ama sömürüye geçiyo. Yıpranmaya başlamışsın bu yüzden tepkini koy

Back
X