• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Sizce kullanmalı mıyım ??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nitaaa

「 İnanıyorsan denemeye değer! 」
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
30
22
3
Merhaba arkadaşlar. 4 aylık bi bebeğim var . Doğduğundan beri tuvalet problemi yaşıyoruz. İlk zamanlar tuvaletini yapamıyor diye pek endişe etmedim çünkü yeni doğan bebeklerin bağırsaklarını tam olarak kullanmayı zamanla öğrendiklerini ilk haftalar bunların olabileceğini doktorum söylemişti. Ama 4 ay oldu hala bi düzelme yok . Benim yardımım olmadan yapamıyor tuvaletini. Zeytinyağıyla o bölgesine masaj yapıyorum bi iki dk sonra az da olsa tuvaletini yapıyor. Sürekli böyle . Herkes zeytinyağı içirmemi söylüyor . Kime sorunumu anlatsam zeytinyağı içiriyor musun diyor. Ama ilk 6 ay Anne sütü dışında bir şey verilmemesi gerektiğini uzmanlardan çok duydum. Ama çocuğumun bu durumuna üzülüyorum çok sancı çekiyor. Aranızda zeytinyağı içirenler var mı? Varsa herhangi bi yan etkisini gördünüz mü? 😕

Merhaba sürekli siz uyardığınız için buna alışmış olabiliyor öyle okumuştum sürekli uyarmak zararlı diye biliyorum ben zeytinyağı icirmistim ,manasına da katmistim.4 aydır siz uyararak yaptıysa bence bir doktora götürün mama yiyorsa mamasını degistirin sizi emiyor ise rahat kaka yapacağı şeyler yeyin. Sürekli sizin uyarmaniz bebek acisindan iyi değil diye biliyorum

Merhaba sürekli siz uyardığınız için buna alışmış olabiliyor öyle okumuştum sürekli uyarmak zararlı diye biliyorum ben zeytinyağı icirmistim ,manasına da katmistim.4 aydır siz uyararak yaptıysa bence bir doktora götürün mama yiyorsa mamasını degistirin sizi emiyor ise rahat kaka yapacağı şeyler yeyin. Sürekli sizin uyarmaniz bebek acisindan iyi değil diye biliyorum

Doktorumuza danışmıştım o konu ile ilgili bana makat bölgesine birşey sokmadığınız sürece masajla uyarabilrsiniz demişti. Zaten çok mecbur kalmadıkça yapmıyorum. Herhangi bir yan etkisini gördünüz mü peki? ( Ben anne sütü ile besliyorum)

Doktorumuza danışmıştım o konu ile ilgili bana makat bölgesine birşey sokmadığınız sürece masajla uyarabilrsiniz demişti. Zaten çok mecbur kalmadıkça yapmıyorum. Herhangi bir yan etkisini gördünüz mü peki? ( Ben anne sütü ile besliyorum)
Yoo herhangi bir yan etki olmadı bizde doktorunuza bir sorun isterseniz

Benim bebeğim sizinki gibiydi beşinci aya kadar aynı şekilde ve anne sütü alıyordu. Zeytin yağı verdim beşinci aydan itibaren çay kaşığı ile hatta karnınada sürdüm sardım bağırsakları baya rahatlamıştı öyle alıştır kaka yapmaya verin hiçbir zararı olmaz günde üç kez verdim çay kaşığı ile sonra iki sonra bir düzenlemeyi gözlemleyeceksiniz. Geçmiş olsun

Ben içirin zararını da görmedim. Ne sıklıkta müdehale ediyorsunuz.

Ben içirin zararını da görmedim. Ne sıklıkta müdehale ediyorsunuz.
Bebeğim ağlama krizlerine girdiği zaman mecbur kalıyorum . Müdahale etmeden 1 hafta beklediğimde oldu ama yapamıyor ne yazık ki

Benim bebeğim sizinki gibiydi beşinci aya kadar aynı şekilde ve anne sütü alıyordu. Zeytin yağı verdim beşinci aydan itibaren çay kaşığı ile hatta karnınada sürdüm sardım bağırsakları baya rahatlamıştı öyle alıştır kaka yapmaya verin hiçbir zararı olmaz günde üç kez verdim çay kaşığı ile sonra iki sonra bir düzenlemeyi gözlemleyeceksiniz. Geçmiş olsun
Bi deneyeyim o halde. Bu kadar insan yanılıyor olamaz. Çünkü kime derdimi anlatsam içirmem gerektiğini söylüyor.

Back
X