Sizce kuruma çizgisi mi? Değil mi?

Gerçekten mi sanırım çok sevinmemem gerekiyo ozaman . Bir an heyecan yaptım ama adetime kadar bekleyeceğim. Umarım bende yalancı değildir çok üzülürüm🥲
Ben sabah yaptım negatif ufacık bile çizgi yok hatta şaşı olucam sandim bi ara prodoctordu 😁

Bende gordum silik 😍 amin darisi tum isteyenlerin basina, benim de bat 11 mayis sizin gecikme var mi?
Henüz daha âdetimi bekliyorum açıkçası. Benim programa göre 13 mayıs diyor ama belli olmuyor bazen 29 bazen 35 günde başlıyor adetim. Pcos olduğu için. Rabbim gönlümüze göre versin. İnşallah gebeyizdir

Henüz daha âdetimi bekliyorum açıkçası. Benim programa göre 13 mayıs diyor ama belli olmuyor bazen 29 bazen 35 günde başlıyor adetim. Pcos olduğu için. Rabbim gönlümüze göre versin. İnşallah gebeyizdir
Amin inşallah haber edersin bize de
Pcos da oyle ya benimde 30-32 gun genelde ama korunmadigimdan beri gecikiyorda bakalim

Ben sabah yaptım negatif ufacık bile çizgi yok hatta şaşı olucam sandim bi ara prodoctordu 😁
Bende sabah yerine az önce elimde kalan son testi kullandım fakat negatifti 🥹 sanırım kuruma çizgisi denk geldi o teste.. ya da bozuktu. Sabah ilk idrarım değildi ve fazla yoğun değildi ama yinede kendimi kandırmıcam büyük ihtimalle değilim.. ama çoğu kişide duyuyorum adeti gecikince 3. 4. Günde silik çıkan bile var. Herkesin hcg değeri farklı gelişebiliyor . Umudunuzu yitirmeyin

Bende sabah yerine az önce elimde kalan son testi kullandım fakat negatifti 🥹 sanırım kuruma çizgisi denk geldi o teste.. ya da bozuktu. Sabah ilk idrarım değildi ve fazla yoğun değildi ama yinede kendimi kandırmıcam büyük ihtimalle değilim.. ama çoğu kişide duyuyorum adeti gecikince 3. 4. Günde silik çıkan bile var. Herkesin hcg değeri farklı gelişebiliyor . Umudunuzu yitirmeyin
Bazen idrara genç yansiyabiliyo bence kan ver canım 🥰

Bazen idrara genç yansiyabiliyo bence kan ver canım 🥰
IMG_9728.webp

Cizgi var gibi ama kac dk icinde cikti o onemli 5 dk ciktiysa var gibi ama sonra ciktiysa kurumadir
6. Dakika da çıktı kuruduktan sonra da aynı renkte kaldı. Su tuttum yine böyle kaldı. Soluk değilde kırmızımsı tonda olması ümitlendirdi beni keşke daha fazla test alsaydım dedim. Adetimi bekliyorum heyecanla dilerim olmam bende güzel haberlerle gelirim buraya😍

Back
X