Merhaba ben evde tek başımayken balkonda oturuyodum siyah camlı bir balkondu birde evim cadde üzerinde pek araç durmaz neyse birden kapı çaldı kapıya gittim tek kişi bir erkek elinde gerçekten bir dosya vardı benimde beklediğim herhangi bir durum olmadığı için tek başımayım diye açmak istemedim. Israrla hem kapıyı hem zili çaldı açmadım ses vermedim ama uzun bir süre durdu. Daha sonra aşağı inerken alt komşuya söylemiş kart geldi diye banka yada kredikartidir heralde. Ben adam aşağı inince balkondan kenardan bakmak istedim ve adam sürekli balkona bakmaya başladı karşıya çekmiş arabasini da gördüm şahsi bı araçtı. Israrla bakmaya devam etti bende gizliden baktım arabanın içine geçti ve bir on dakika ya o üzerinde bekledi gitti. Ben de hem ısrarla calmasindan hemde evime bakıp beklemesinden aşırı rahatsız oldum alt komşuya da bizim karşı dairemizde oturan kişiye geldiğini söylemiş kartı. Ama karşıyı falan da calmadi zilini kapısını. Kart getirenler gerçekten hiçbir vasfı olmakszin kot kazakla şahsi araçla ve bu kadar direterek gelir mi