Haftada bir kere kendisi arıyor takip için günlük olarakta igunlerimin fotosunu atiyorumDiyeti bırakmayin,diyetisyeni değiştirin.
Madem ilgi ve alakasından hoşnut değilsiniz.
Ayrıca bu insanlar yaşam koçu misali sizi surekli ariyorlar mi ?
Bunu ilk kez duydum.
Yani bilgilendirmeyi sizin yapmaniz gerekiyor sanki.
Kendisinede söyledim artık yapamadigimi devam edelim az kaldı dedi.yine verdiği listeyi yaptım son hafta.fotolarida attım ama son birkaç gün cvpta atmadı dünde aramadı.Siz neden bu kadar kararsızsınız ki. Diyet yapmak istiyor musunuz istemiyor musunuz önce bir ona karar verin.
Yapasım yok diyorsunuz sonra diyetisyen arayınca tamam yapayım o zaman diyip para yatırıyorsunuz. Çok kolay kandırılabilir bir karakter yapınız var.
Eşim flnda devam et dedi okadar uğraştın az kaldı diye.ondan hadi biraz daha istediğim kiloya geleyim diye düşünüp basladimSiz neden bu kadar kararsızsınız ki. Diyet yapmak istiyor musunuz istemiyor musunuz önce bir ona karar verin.
Yapasım yok diyorsunuz sonra diyetisyen arayınca tamam yapayım o zaman diyip para yatırıyorsunuz. Çok kolay kandırılabilir bir karakter yapınız var.
O aramıyosa siz arayın.Merhaba arkadaşlar.ben online diyete başladım Ocak ayinda.baslarda iyi hos güzel gidiyordu.diyetisyenim ilgiliydi.cok yavaş veriyordum ama yine sekiz kilo civarı verdim.sonra yaza doğru yavaşladı kilo vermem.diyetisyenim bir hafta ara verelim diyet kafasından bı çık dedi.strese girmişsin dedi.ben bırakmak istiyordum zatende söyleyemiyordum.bir hafta sonunda görüşme gününde aramadı bende aman hadi bırakayım dedim.sobra ertesi gün aradı yogundum unutmuşum fln filan.yapamadigimi söyledim ama bisekilde ikna etti beni.tekrar yeni aya başladık ücretini yatırdım.ilk haftanın listesini verdi yaptım yine görüşme günü dündü aramadı.daha üç haftam var ama aramadı bende sessiz kaldım.boyle olunca motive olamıyorum.kendisininde takip etmesi gerekmiyor mu.iletisime geçip üç haftayı doldurmalı miyim.yoksa bosverip birakmalimiyim bilemedim
Hayır aramadın demiyorum.basindan beri görüşüp liste atıyor.bende ogunlerimi atıyorum.gorusme gününde arıyordu saat veripO aramıyosa siz arayın.
Ne zor bi iş ya tüm listeyi tek tek arıyolar mı
Düşünsene yediğin trip sen beni aramadın.
Garip.
İyide bir para ödüyorsunuz. Ve bu paranın karşılığında her hafta ona uygun saatte o kişiyle görüşme yapmalısınız. Neden kadın arasın. Diyetisyen arayacak ve bunun içinde para ödeniyor. Bu trip değil ki. Herkesin parasını ödediği hizmeti alma hakkı var. Kafana göre aranmıyor diyetisyen. Sadece o arıyor kendi danışan ve randevu programına göre.O aramıyosa siz arayın.
Ne zor bi iş ya tüm listeyi tek tek arıyolar mı
Düşünsene yediğin trip sen beni aramadın.
Garip.
İşin bu yönünü hiç duymamıştım.İyide bir para ödüyorsunuz. Ve bu paranın karşılığında her hafta ona uygun saatte o kişiyle görüşme yapmalısınız. Neden kadın arasın. Diyetisyen arayacak ve bunun içinde para ödeniyor. Bu trip değil ki. Herkesin parasını ödediği hizmeti alma hakkı var. Kafana göre aranmıyor diyetisyen. Sadece o arıyor kendi danışan ve randevu programına göre.
Hergün mesaj atmıyorlar. Biz öğünlerimizi atıyoruz. Benim diyetisyenim sadece whatsaptan yeni gelen beğenme özelliğine basar. Tamam devam anlamında. Cevap vermez. Ben genelde atmam sadece liste dışında besleniyorsam atarım. Sadece haftada 1 arıyorlar. Ee onuda unutmasın bir zahmet bence. Demek ki programsız çalışıyor o güne baktığında adım orada yazmıyor demek ki. Bende tam tersi öğretmenim ama hep diyetisyenlik okumak istedim. Bana çok keyifli geliyor. Karakter meselesi.İşin bu yönünü hiç duymamıştım.
Bana garip gelen işin sistemi ayrıca kişi hatırlatınca eksik mi hizmet almış oluyo ne bileyim insan hali es geçebilir dicem doktor hastasını es geçiyo mu hayır
Es kaza bu bölümü seçsem pişman olurdum her gün nasılsınız ne yediniz aaa modunuzu düşürmeyin falan sürekli bi olumlama vs çok bunaltıcı
İşte bunu demek istiyorum.surekli arasın etsin demiyorum oraya yazıyor görüşürken nasıl unutulabilir üstelik her hafta liste değişiyor.yeni liste veriyor.benim şimdi yeni listem yok elimde ben napicam.onun işi takip etmesi gerekmezmiİyide bir para ödüyorsunuz. Ve bu paranın karşılığında her hafta ona uygun saatte o kişiyle görüşme yapmalısınız. Neden kadın arasın. Diyetisyen arayacak ve bunun içinde para ödeniyor. Bu trip değil ki. Herkesin parasını ödediği hizmeti alma hakkı var. Kafana göre aranmıyor diyetisyen. Sadece o arıyor kendi danışan ve randevu programına göre.
Gecen hafta unuttu ara vermiştim hadi dedim tamam unutmuştur.simdi yine aynısı.bende şuan bişey demedim.arayip üç haftanın listesini alsammi yada sessiz kalıp biraksammi diye arada kaldım.yoksa sanmıyorum parayı iade edeceginiBende online diyetisyenle çok çalıştım.
Geç arayan unutan ile karşılaşmadım 3 haftanın para iadesini isteyin. Yeni listede vermemiş hizmette sunmamış.
İyide işte ger hafta verdiğim kiloya göre listede ve öğün saatlerinde değişiklik yapıyordu şimdi elimde liste yokki nerden yapicamsizin canınız kilo vermek istiyorsa liste veriyormuş ona uyarsınız. kilonuzunda güncel resmini gönderirsiniz. memnun değilseniz de onunla devam etmezsiniz ,hem onunla devam etmek isteyip hem şikayetçi olmanız sizin kararsız olduğunuzu gösteriyor, kilo vermenizin yavaşlamasıda çok normal... çok kilo varken daha kolay gider kilo azaldıkça zorlaşır tamamen duruyorsa ya beslenmede ya aktivitede güncelleme değişiklik yapmanız gerekir.
bırakacaksanız paranızı geri isteyin ay unutmuşum diye bişey olmaz . size randevu saati vermili ve şu gün şu saatte arayacağım demeli . hemen arayın ve ciddi bir biçimde sizi uutmamasını aramak için gün ve saati kesin belirlemesini istiyeyin. parasını verdğiniz bir hizmette sizi unutamaz ne munasebetMerhaba arkadaşlar.ben online diyete başladım Ocak ayinda.baslarda iyi hos güzel gidiyordu.diyetisyenim ilgiliydi.cok yavaş veriyordum ama yine sekiz kilo civarı verdim.sonra yaza doğru yavaşladı kilo vermem.diyetisyenim bir hafta ara verelim diyet kafasından bı çık dedi.strese girmişsin dedi.ben bırakmak istiyordum zatende söyleyemiyordum.bir hafta sonunda görüşme gününde aramadı bende aman hadi bırakayım dedim.sobra ertesi gün aradı yogundum unutmuşum fln filan.yapamadigimi söyledim ama bisekilde ikna etti beni.tekrar yeni aya başladık ücretini yatırdım.ilk haftanın listesini verdi yaptım yine görüşme günü dündü aramadı.daha üç haftam var ama aramadı bende sessiz kaldım.boyle olunca motive olamıyorum.kendisininde takip etmesi gerekmiyor mu.iletisime geçip üç haftayı doldurmalı miyim.yoksa bosverip birakmalimiyim bilemedim
siz şimdi yazın listemi göndermediniz diyeİyide işte ger hafta verdiğim kiloya göre listede ve öğün saatlerinde değişiklik yapıyordu şimdi elimde liste yokki nerden yapicam
Mesela görüşme günleri sabahında tartı resmi istiyor dün onuda attımbırakacaksanız paranızı geri isteyin ay unutmuşum diye bişey olmaz . size randevu saati vermili ve şu gün şu saatte arayacağım demeli . hemen arayın ve ciddi bir biçimde sizi uutmamasını aramak için gün ve saati kesin belirlemesini istiyeyin. parasını verdğiniz bir hizmette sizi unutamaz ne munasebet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?