- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bende heyecanla açıklama bekliyorumAraba baglantisini anlayamadim.
Geçen gün sevgilimle tartıştık biraz.Bana biktim tiplerden bunaldim, rahat bırak beni dedi.Sonra baktım whatsapdan foto kaldırmis.iki gündür konusmuyoruz.Napim sizce ondan mi beklim napim ben şimdi kızlar. bu ilişkide ipler onun elinde.kaybetme korkusu yok zaten.Bi de arabası falanda varmya başkasını bulursa ,uzuluyorum şuanda :-(
Yani başkasını bulması daha kolayBunaltmasaydın o zaman sen de.
Arabası olan başkasını bulursun merak etme
Neden böyle bisey dedinkiBugun bu soruyu soruyorsan, yarin pismanim diye aglama olasılığın çok yüksek. Boyle adamlarin ebesinin mintisina kadar yolu var. YOL VER...... buyuk yazdim bak.
Yani başkasını bulması daha kolay arabayla o yüzden dedimBence siz de bir araba alıntabii ki ayrılın. Kendi değerinizin farkına varın
Düşünmez o.ya nasıl biri biliyomusun.ben tukurdugumu yalamam kinciyim, silersem tam dilerim kafasında.Arabası olursa başkasını mi bulur.bu düşünceyle bu ilişkide ipleri zaten eline alamazsın sen.canim ne olur akıllıca hareketler yap ya kızlar böyle çaresiz olunca sinir oluyorum ben.bak geçen bir kız arkadaşıyla sabahliyorlar demissin o kadar yazan oldu bu nasıl iş böyle resmen dalga geçiyor seninle .Ondan önceki konun yine öyle .ciddiye almıyor seni, sense arabası var başkasını bulursa diyorsun.lutfen kendine değer ver resti çek o dusunsun ne yapıcam diye
İlişkilerin arabayla bi alakası yok cnm arabaya tav olup ilişkiye başlanacak kız da en fazla gecelik olur. Sen önce ilişkinin ne demek olduğunu idrak et anla ondan sonra ilişki yaşamaya karar ver senin için çok erken dahaYani başkasını bulması daha kolay arabayla o yüzden dedim
Güzel yazmissin.kaybetme korkunun Kaybet.ah bi yapabilsem kazancamdaArabası olan baskasini mi buluyor ?nere baksak araba...o vakit şehirde hayat dönmedolap...Kaybetme korkunu kaybet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?