Sizce napim ben?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Geçen gün sevgilimle tartıştık biraz.Bana biktim tiplerden bunaldim, rahat bırak beni dedi.Sonra baktım whatsapdan foto kaldırmis.iki gündür konusmuyoruz.Napim sizce ondan mi beklim napim ben şimdi kızlar. bu ilişkide ipler onun elinde.kaybetme korkusu yok zaten.Bbaşkasını bulursa ,uzuluyorum şuanda :-(

Son düzenleme:
arabası varsa başkasını bulması çok kolay bacım. aman ipler onda kalsın. alayım deme

Öteki konudan devam etseniz ya Hemde bence aramayın ayrılin kankisiyle gecelemek için seni paradan yapması çok çirkin bırak kankisiyle takilsinlar çık aradan

Bugun bu soruyu soruyorsan, yarin pismanim diye aglama olasılığın çok yüksek. Boyle adamlarin ebesinin mintisina kadar yolu var. YOL VER...... buyuk yazdim bak.

Arabası olursa başkasını mi bulur.bu düşünceyle bu ilişkide ipleri zaten eline alamazsın sen.canim ne olur akıllıca hareketler yap ya kızlar böyle çaresiz olunca sinir oluyorum ben.bak geçen bir kız arkadaşıyla sabahliyorlar demissin o kadar yazan oldu bu nasıl iş böyle resmen dalga geçiyor seninle .Ondan önceki konun yine öyle .ciddiye almıyor seni, sense arabası var başkasını bulursa diyorsun.lutfen kendine değer ver resti çek o dusunsun ne yapıcam diye

Siz bana geçenlerde özelden yazan üye değil misiniz, özgüven konusunda konuşmuştuk?

İlla nikahlanacam, evlenmem lazım, adam elimden kaçmasın kafasından bir çıkın.

Sabah da bir konunuza denk geldim, adam kankası hatunla alem yapıp sizi çağırmıyordu, siz daha üzülüyorsunuz.

Müstehak valla.

Adamın arabasına tav olmuşsunuz ama herkes o kafadan değil. Kişi kendinden bilir işi derler, bir sonraki sevgilisini (evet ayrılacaksınız ve sizden sonraki sıfatlı bir sevgilisi olacak bu adamın) arabaya indirgemeyin yani.

Ayrıca bana sorarsanız o adam %354124785 başkasını bulacak (belki şu anda bile başkası var).

Ben size değil de, ailenize üzülmeye başladım biraz.

"Ben napim?"sorunuza cevap; KPSS çalışın, kitap okuyun, kişisel gelişiminizi tamamlayın. Beyin bedava.

Düşünmez o.ya nasıl biri biliyomusun.ben tukurdugumu yalamam kinciyim, silersem tam dilerim kafasında.

Yani başkasını bulması daha kolay arabayla o yüzden dedim
İlişkilerin arabayla bi alakası yok cnm arabaya tav olup ilişkiye başlanacak kız da en fazla gecelik olur. Sen önce ilişkinin ne demek olduğunu idrak et anla ondan sonra ilişki yaşamaya karar ver senin için çok erken daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…