Sizce napim ben?

biraz kaba olacak ama nedeni çok açık ilişkiden sıkılmış ve zerre kadar umrunda değilsin. Seven erkek böyle yapmaz. Ne zaman bir erkek bunu yapsa umursamıyor demektir. Geçmişte yaşadım bunu çok acı.

Benle tanıştığında arabası falan yoktu.6ay sonra aldı.ama vcevrede paraya arabaya bakan çok kız var.simdi o bana rest çekti yüzüme kapadı.Onun araması gerek aslında.kendimi ben zor tutuyorum

biraz kaba olacak ama nedeni çok açık ilişkiden sıkılmış ve zerre kadar umrunda değilsin. Seven erkek böyle yapmaz. Ne zaman bir erkek bunu yapsa umursamıyor demektir. Geçmişte yaşadım bunu çok acı.
Evet haklisin umrunda olsam bana bu şekilde rest falan cekemezdi dimi

Benle tanıştığında arabası falan yoktu.6ay sonra aldı.ama vcevrede paraya arabaya bakan çok kız var.simdi o bana rest çekti yüzüme kapadı.Onun araması gerek aslında.kendimi ben zor tutuyorum
Bence hiç arama ararsa da açma önüne bak yormaya değmez kendini vaktini

Canım adam zaten kanka dediği kızla takılıyor. Daha kimi bulcak?
Sana geçen konunda kekleniyorsun, buluşma için bir araçsın dedik neden hala uyanmamakta ısrar ediyorsun?

Canım adam zaten kanka dediği kızla takılıyor. Daha kimi bulcak?
Sana geçen konunda kekleniyorsun, buluşma için bir araçsın dedik neden hala uyanmamakta ısrar ediyorsun?
Yaa kızla kardeşmis çok yakınlaşmış o yüzden.işte kizin gözü olsa zaten kız kendine çoktan ayarlarmis

Yaa kızla kardeşmis çok yakınlaşmış o yüzden.işte kizin gözü olsa zaten kız kendine çoktan ayarlarmis
Ne kardeşi ya hala inanıyo musun?
Kan bağı olan kuzenler bile evleniyor ne kardeşliğinden bahsediyorsun allasen inanma artık şu insancıklara bu kadar saf olma.

Kızlar çok mu fesatım diye açtığın başlıkta olayı ben sana anlatmıştım, canım bence sen çık aradan artık, onlar birbirine aşık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…