- 13 Kasım 2009
- 338
- 103
- 323
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
biraz kaba olacak ama nedeni çok açık ilişkiden sıkılmış ve zerre kadar umrunda değilsin. Seven erkek böyle yapmaz. Ne zaman bir erkek bunu yapsa umursamıyor demektir. Geçmişte yaşadım bunu çok acı.Geçen gün sevgilimle tartıştık biraz.Bana biktim tiplerden bunaldim, rahat bırak beni dedi.Sonra baktım whatsapdan foto kaldırmis.iki gündür konusmuyoruz.Napim sizce ondan mi beklim napim ben şimdi kızlar. bu ilişkide ipler onun elinde.kaybetme korkusu yok zaten.Bbaşkasını bulursa ,uzuluyorum şuanda :-(
Benle tanıştığında arabası falan yoktu.6ay sonra aldı.ama vcevrede paraya arabaya bakan çok kız var.simdi o bana rest çekti yüzüme kapadı.Onun araması gerek aslında.kendimi ben zor tutuyorumİlişkilerin arabayla bi alakası yok cnm arabaya tav olup ilişkiye başlanacak kız da en fazla gecelik olur. Sen önce ilişkinin ne demek olduğunu idrak et anla ondan sonra ilişki yaşamaya karar ver senin için çok erken daha
Evet haklisin umrunda olsam bana bu şekilde rest falan cekemezdi dimibiraz kaba olacak ama nedeni çok açık ilişkiden sıkılmış ve zerre kadar umrunda değilsin. Seven erkek böyle yapmaz. Ne zaman bir erkek bunu yapsa umursamıyor demektir. Geçmişte yaşadım bunu çok acı.
Bence hiç arama ararsa da açma önüne bak yormaya değmez kendini vaktiniBenle tanıştığında arabası falan yoktu.6ay sonra aldı.ama vcevrede paraya arabaya bakan çok kız var.simdi o bana rest çekti yüzüme kapadı.Onun araması gerek aslında.kendimi ben zor tutuyorum
O kinci bi insan ama aramazsaArama bence iradeli ol. eğer o ararsa rahat bıraktım seni işte dersin. Bu sürede sende kafanı dinle ohh
25kaç yaşındasın
Şuan kankisiyle zaten hic konuşmuyorum bileÖteki konudan devam etseniz ya Hemde bence aramayın ayrılin kankisiyle gecelemek için seni paradan yapması çok çirkin bırak kankisiyle takilsinlar çık aradan
Evet yani küfür falanda ediyordu sinirleninceSizi sevgiliyken bile kırıp incitmekten çekinmeyen adamdan ne bekliyorsunuz ki.Evlenseniz ne değişir.
Yol verin gitsin.
Ben zaten mesaj falan atmadim dahaSimdi2 küfür eden evlensen doverde. Daha cok gencsiniz. Önünüze bakın kendi hayatiniz için cabalayin..
Kimsenin sizi degsiz hissettirmesine izin vermeyin.
Yaa kızla kardeşmis çok yakınlaşmış o yüzden.işte kizin gözü olsa zaten kız kendine çoktan ayarlarmisCanım adam zaten kanka dediği kızla takılıyor. Daha kimi bulcak?
Sana geçen konunda kekleniyorsun, buluşma için bir araçsın dedik neden hala uyanmamakta ısrar ediyorsun?
Inandin mi?Yaa kızla kardeşmis çok yakınlaşmış o yüzden.işte kizin gözü olsa zaten kız kendine çoktan ayarlarmis
Ne kardeşi ya hala inanıyo musun?Yaa kızla kardeşmis çok yakınlaşmış o yüzden.işte kizin gözü olsa zaten kız kendine çoktan ayarlarmis
Bi yanlış hareketlerini görmedim 1sene olduInandin mi?
Kızlar çok mu fesatım diye açtığın başlıkta olayı ben sana anlatmıştım, canım bence sen çık aradan artık, onlar birbirine aşık.Bombayı atıp kaçayım
Bunlar cilveleşiyordu vakti zamaninda arada inatlaşma oldu ve kıza bana birini ayarlasana dedi çocuk, piyango size vurdu. Şimdi de aralarındaki buzlar eriyor; ama bir yandan çocuk ne olur ne olmaz elinde seni de tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?