• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce napim?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Sevgilimle bir bucuk yildir beraberiz.Ona cok guveniyorum ama fazla kiskancim.Normalde aramiz cok iyiydi hergun saatlerce wpdan falan konusurduk.Bu hafta uc gun ust uste beraberdik.Dunde birlikteydik.Hersey cok guzeldi.Bugun baktim aramadi hic.Ben aradim musait degilim aricam dedi aramadi.Sonra gene aradim konustuk.Sonra gene aradim mesgule aldi.Baktim wp falan giriyo.Ama bana yazmiyo.Bende trip attim.Aksam hic yazmadim.Baktim sonra girmis wpa ama bana yazmadi.Bende bi patladim.Neymis her dakka konuscazmi diyo.Bende dedim wpa giriyon bana yazmiyon dedim.O da sende giriyon dedi.Ama ben kontrol icin giriyodum.Sonra son gorulmemizi kapadik.Sinir oldum ama hergun konusuyoduk.Bugun yazmadi.Wpada girince surekli iyice sinir oldum.Sizce yarin arim mi yazim mi beklim mi? Çok mu gidiyorum ustune.Ama o da giriyo yazmiyo napim

Yaa tamamda giriyo wpa bana yazmiyo ama.Demekki kankileriyle konusmaktan zevk aliyo.Benle konusmaktan sklyoki bugun yazmadi hicohic

Alemsiniz vallahi. Her gün konuşuyormuşsunuz belki bugün arkadaşlarıyla muhabbet sardı? Hiç anlamıyorum bu hemcinslerimi hemen parlamasaydınız online gördüğünüzde "seni özlüyorum neden online olduğunda bana yazmıyosun :KK43: " deseniz ne derdi acaba?

Bebeğim bak sana gerçekçi olcam. Whatsappa giriyo ve sana yazmıyosa ilgisini çeken başka bişey vardır. Ne demek her dk knuşcak mıyız? Ulan insana yoldaştır sevdadır sevgili. Konuşmak mecburi değil zeck olmalı zevk.

dertler watsap olmuşşşş,
bende bir, çevrimiçiiiiiii
savrulup gidecek, şarjın yüzündennnn, dırım dırım, dırımmm... :D

bu kadar düşme üstüne..o seni takip etsin yahu,girdinmi, girmedinmiii
yazdınmı yazmadınmıı, anlatsaydın dinlerdiiiiii, sen aşkını diyemedinnnn dırım dırımm :D

Ben de erkek arkadaşımı çok seviyorum ama her an yazabilir miyim ona? Giriyorum ama yazmadan çıkıyorum mesela, arkadaşımla konuşuyorumdur, ödevim vardır, işim vardır vs.. Bi de trip atsa çok sinirlenirim gerçekten, hergün ruh halimiz aynı olmuyor ki.. Bu kadar ilgi beklemek yerine başka şeylerle uğraşın bence üzülürsünüz bu şekilde.

Alemsiniz vallahi. Her gün konuşuyormuşsunuz belki bugün arkadaşlarıyla muhabbet sardı? Hiç anlamıyorum bu hemcinslerimi hemen parlamasaydınız online gördüğünüzde "seni özlüyorum neden online olduğunda bana yazmıyosun :KK43: " deseniz ne derdi acaba?
Normaldede arkadaslariyla hep konusuyodu ama benle cok konusuyodu.Bugun hic yazmadi.Girince yazmayinca sinir oldum cidden :-(

Back
X