- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
insanin kendini bilmesi de güzel bisey yalniz :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanin kendini bilmesi de güzel bisey yalniz :)
Evet telefonu cok elime almicam.Alsamda acmicam netimi bakmicam cevrimicimi diye.attigi durumlarada bakmicam.Ben de erkek arkadaşımı çok seviyorum ama her an yazabilir miyim ona? Giriyorum ama yazmadan çıkıyorum mesela, arkadaşımla konuşuyorumdur, ödevim vardır, işim vardır vs.. Bi de trip atsa çok sinirlenirim gerçekten, hergün ruh halimiz aynı olmuyor ki.. Bu kadar ilgi beklemek yerine başka şeylerle uğraşın bence üzülürsünüz bu şekilde.
Yaa beni yakalayinca o da bana kiziyo trip yapiyo :-(dertler watsap olmuşşşş,
bende bir, çevrimiçiiiiiii
savrulup gidecek, şarjın yüzündennnn, dırım dırım, dırımmm...
bu kadar düşme üstüne..o seni takip etsin yahu,girdinmi, girmedinmiii
yazdınmı yazmadınmıı, anlatsaydın dinlerdiiiiii, sen aşkını diyemedinnnn dırım dırımm![]()
Dimi ama.Ben onla konusmaktan zevk aliyosam o da almali.skldi bence oBebeğim bak sana gerçekçi olcam. Whatsappa giriyo ve sana yazmıyosa ilgisini çeken başka bişey vardır. Ne demek her dk knuşcak mıyız? Ulan insana yoldaştır sevdadır sevgili. Konuşmak mecburi değil zeck olmalı zevk.
Yarin aramicam yazmicam.Bakmicam acikmi diyede.Dimi ama yarin da ararsam sklr iyiceEşim bana bu şekilde davransa orda bir dur derim
Biraz rahat bırakın hem kendinizi hem sevdiğinizi
Yaa beni yakalayinca o da bana kiziyo trip yapiyo :-(
Tamam canimher girdiğimde sana yazamamki canım de..
onun silahıyla vur onu, sıkma canını..![]()
Cok ustune gittim galiba dun.Telefonda konusmustuk dun.Ama wpdan konusmadik bende sinir oldum.İcimden yazmak geldi yazdimben her whatsappa girdiğimde eşime yazmıyorum, o da her girdiğinde bana yazmıyor..
şu an yurtdışında görevde, evet girdiği saatleri takip ediyorum çünkü birkaç saattir girmemişse uyuyordur, görevdedir veya devriyededir diye aramıyorum, yakın zamanda girmişse arıyorum..
Kafamda o kadar cok senaryo yaziyorum ki.Ama bir dakika sonrasinin bile garantisi yok.Ben on sene sonrasini planliyorum.bu sekilde uzaklastiriyorum belki de onu.Uzerine cok gitmiycem duzelene kadar.bugun belki bi kez ararim o da acarsa tabiAnlayabiliyorum sizi. Tüm bunların hepsi sınav stresi. Keşke geleceğinizi düşünseniz. Bunları düşünmekten zaman kaybediyorsunuz.
Can sıkıntısından sürekli konu açıyorsunuz. Anlayışlı bir sevgili sizi bu stresli dönemde idare edebilir. Yapamıyor.
Bir insan 7/24 yazamaz. Ruh hali değişiyor insanların. Bende nişanlıma yazmıyorum bazen. Elime telefonu almak bunaltıyor beni arada. Konuşmakta sıkıyor bazen. Sabahtan akşama kadar da sessiz kalmaz ki insan. Hak veriyorum size.
Sınava derslerinize odaklanın. Çıkın dışarıya hava alın. Sinemaya gidin tek. Arkadaşlarınız varsa oturun sohbet edin. Erkekleri hayatınızın merkezi yapmayın.
O da bana olgunlaş artik diyo.Nasil olgunlasicam olgun insan nasil olur?Acilen olgunlaşmanız lazım ama nasıl olacak derseniz erkek arkadaşınız bunalıp terkedince olabilir mesela.
25yasindayizYaş kaç ???