sizce napıyım kızlar??

livmoore

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
33
3
1
28
selam benim bi kızım var 1.5 yaşında bende 20 yaşındayım evlenip boşandım.17de evlendim 2 sene sürdü boşanalı 8 ay falan oluyo. lisede bir erkek arkadaşım olmuştu. bayada yoğundu duygularımız ama el ele bile tutuşmamıştık. ben onun ilk sevgilisiydim hatta. ayrıldık falan bir daha da görüşmedik. ve geçen ay şansa okey oynarken sanalda aynı masaya oturduk. sonra muhabbet falan faceden ekleştik. şansa aynı şehirde çıktık. o zamandan beri konuşuyoruz. ben dun kendisine bana olan duygularını sordum oda arkadaşça dedi. farklı olsa nolurdu dedi bende arkadşça olması bana daha iyi hissettirirdi dedim. oda arkadaşız merak etme dedi. ama sanırım benimkiler değil. yani çok utanıyorum burda yanlış anlşılmakta istemiyorum inanın boşandığımdan beri ilk kez biiriyle konuşuyorum ve oda arkadaşça. yani farklı bir şekilde olmasınıda engelledim zaten. ama ben bişeyler hissediyorum maalesef tekrardan. hayır o bekar zaten. bense evlendim boşandım bir çocuğum var.evde kızıma bakıyorum. o ise mühendislik okuyor ve hiç evlenmemiş.hani farkındayım aramızda ciddi bişeyler olamayacağının. pazar günüde buluşmayı planladık sizce ne yapayım? hani engelleyip falan hiç görüşmeyeyimmi , arkadaşmı kalayım? duygularımı nasıl kontrol altına alabilirim? edit: ya bu kadarı tesadüf olamaz ama kader bana şaka yapıyo heralde :(

Son düzenleme:
sen ona evlenip bosandigindan falan bahsettinmi ? cocugunun oldugundan ?

Bu ne hız? Bi kız annesi olarak sizin kat kat dikkat etmeniz gerek bu zamanda. Eskiden ne olduysa oldu bitti. Çabucak evlenip çabucak çocuk yapıp çabucak başkasından hoşlanmak da ayrı bi yetenek. Hayatınızda illaki birileri olacak ama daha çok çok erken. Önceliğiniz kızınız olsun. Koca çok, bulunur kaçmaz yani.

sen ona evlenip bosandigindan falan bahsettinmi ? cocugunun oldugundan ?
evet bahsettim dün konuştuk sen benim ilk sevgilimdin hep aklımın kalbimin bir köşesindesin dedi bende okuyosun ben evlendim boşanndım çocuğum var uygun değiliz bi ilişki yaşasak geleceğimiz olmayacak ve benim düşünmem gereken bi kızım var onla takılayım olmadı bunla takılayım yapamam dedim haklısın dedi :(

Bu ne hız? Bi kız annesi olarak sizin kat kat dikkat etmeniz gerek bu zamanda. Eskiden ne olduysa oldu bitti. Çabucak evlenip çabucak çocuk yapıp çabucak başkasından hoşlanmak da ayrı bi yetenek. Hayatınızda illaki birileri olacak ama daha çok çok erken. Önceliğiniz kızınız olsun. Koca çok, bulunur kaçmaz yani.
son yorumumu okursanız benimde öyle yapmadığımı anlayacaksınız zaten.

son yorumumu okursanız benimde öyle yapmadığımı anlayacaksınız zaten.
Ben bunları yazdığımda senin son yorumun yoktu. Seçtiğin kelimelere bir bak derim. Kendi kendine çözdüğün sorunu buraya yazdıysan hâla çözülmemiş demektir. Ne diyeyim umarım kızının geleceği iyi ve güzel olur.

Ben bunları yazdığımda senin son yorumun yoktu. Seçtiğin kelimelere bir bak derim. Kendi kendine çözdüğün sorunu buraya yazdıysan hâla çözülmemiş demektir. Ne diyeyim umarım kızının geleceği iyi ve güzel olur.
evet çözülmedi henüz ben birşeyler hissediyorum ona karşı ve nasıl bunu atlatacağımı bilmiyorum. :( tavsiyeniz varmı??

evet çözülmedi henüz ben birşeyler hissediyorum ona karşı ve nasıl bunu atlatacağımı bilmiyorum. :KK43: tavsiyeniz varmı??
Yok gibidir yap, görüşme. Hatta ben senin yerinde olsam, tedbir olsun diye hayatıma erkek ne arkadaş sokarım ne de bişey. Onu da çıkar hayatından. Biraz daha kızının da senin de yaşınızın ilerlemeye ihtiyacı vae

Yok gibidir yap, görüşme. Hatta ben senin yerinde olsam, tedbir olsun diye hayatıma erkek ne arkadaş sokarım ne de bişey. Onu da çıkar hayatından. Biraz daha kızının da senin de yaşınızın ilerlemeye ihtiyacı vae
yo zaten hayatıma sokmadım henüz kimseyi oda dahil.görüşmemek benimde düşündüğüm birşey :( teşekkür ederim bu kadar cevap verip yardım etmeye çalıştığın için :)

yo zaten hayatıma sokmadım henüz kimseyi oda dahil.görüşmemek benimde düşündüğüm birşey :KK43: teşekkür ederim bu kadar cevap verip yardım etmeye çalıştığın için :)
bende Insane Insane ye katiliyorum. her ne kadar bende su anda ask acisi çeksemde, sana yinede tavsiyem gorusme derim. belki gorustukce gorusmek isteyeceksin ne onun seninle gorusme istegini nede kalbinden geçen hisleri frenleyemezsin zamanla.
:(

bende Insane Insane ye katiliyorum. her ne kadar bende su anda ask acisi çeksemde, sana yinede tavsiyem gorusme derim. belki gorustukce gorusmek isteyeceksin ne onun seninle gorusme istegini nede kalbinden geçen hisleri frenleyemezsin zamanla.
:KK43:
teşekkür ederim saol tavsiye için allah yardımcımız olsun biz kadınların :/ :)

Back
X