selam benim bi kızım var 1.5 yaşında bende 20 yaşındayım evlenip boşandım.17de evlendim 2 sene sürdü boşanalı 8 ay falan oluyo. lisede bir erkek arkadaşım olmuştu. bayada yoğundu duygularımız ama el ele bile tutuşmamıştık. ben onun ilk sevgilisiydim hatta. ayrıldık falan bir daha da görüşmedik. ve geçen ay şansa okey oynarken sanalda aynı masaya oturduk. sonra muhabbet falan faceden ekleştik. şansa aynı şehirde çıktık. o zamandan beri konuşuyoruz. ben dun kendisine bana olan duygularını sordum oda arkadaşça dedi. farklı olsa nolurdu dedi bende arkadşça olması bana daha iyi hissettirirdi dedim. oda arkadaşız merak etme dedi. ama sanırım benimkiler değil. yani çok utanıyorum burda yanlış anlşılmakta istemiyorum inanın boşandığımdan beri ilk kez biiriyle konuşuyorum ve oda arkadaşça. yani farklı bir şekilde olmasınıda engelledim zaten. ama ben bişeyler hissediyorum maalesef tekrardan. hayır o bekar zaten. bense evlendim boşandım bir çocuğum var.evde kızıma bakıyorum. o ise mühendislik okuyor ve hiç evlenmemiş.hani farkındayım aramızda ciddi bişeyler olamayacağının. pazar günüde buluşmayı planladık sizce ne yapayım? hani engelleyip falan hiç görüşmeyeyimmi , arkadaşmı kalayım? duygularımı nasıl kontrol altına alabilirim? edit: ya bu kadarı tesadüf olamaz ama kader bana şaka yapıyo heralde 

Son düzenleme: