Sizce napiyim?😔

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba arkadaşlar,
Sevgilimle yaklaşık 20 gündür görüşemiyoruz.Covid olmuştu yarın sonuç iyi çıkarsa görüşücez.Ama ben ilk görüşmeyi dışarıda görüşmek istiyorum.Fakat o çok özlemiş evde görüşelim hani özlemiştin diyor.Ben gerçekten özledim ama önce evin dezenfekte olması lazım dedim.Oda lafa gelince seviyosun ama dışarıda görüşmek istiyosun korkaksin tarzi bişeyler söyledi.Gece gece sinirlerimi bozdu.Bende şaka olsun diye bu önceden biraz göbek yapmıştı.Gobek eritme çalışması nasıl gidiyor dedim.Cunku sağlığına hiç dikkat etmiyor sürekli tatlı yiyor.Bir kilo baklavayi bir seferde yiyor.Bu duruma sinir oluyordum o nedenle bu tarz bisey dedim.Saglikli beslenmesini söyledim ama bunada çok sinirlendi.Buna karşılık o zaman bende senden cinsel bişeyler istiyim dedi biraz argo kullanarak.cok zoruma gitti ben onu düşünürken belki söyleme tarzım yanlış ama başka türlü anlamıyor.
Sinirlerimi bozdu.Onu sevdiğime inanmıyor.Siz olsanız napardiniz? Üstelik ağzını da bozdu sinirden.Bu süreçte hep destek oldum yemekler gönderdim.Gorusemesekte kendini iyi hissetmesi için herşeyi yaptım.

Son düzenleme:
Adam istediği zaman sevişemediğinde çirkinleşebilen biri. Duyguları arzularının daha gerisinde kalmış. Bencil birisi.

ben olsam değil gönlünü almak, onun için kılımı bile kıpırdatmazdım.

bi de sevgime inanmıyor diyorsunuz

asıl sizi sevmeyen o. Gözlerinizi açın lütfen.

her savunması her örneği cinselliğe çıkıyor fark ettiniz mi?

sağlıklı beslen tek oturuşta 1 kilo baklava yeme diyorsunuz adam karşılığında bel altı, cinsellikle ilgili bir şeyler söylüyor.

kusura bakmayın ama çok pis zihniyetli geldi bana bu kişi

Hem züğürt hem kibar.
Özbakımına, hijyenine dikkat etmeyen bi zahmet işini de kendi görsün.
Üstelik saygısız. Ekmek- su gibi istenir mi bu. Yol yordam denen bir şey var herhalde.

Kafam almıyor böyle şeyleri uğraşmamak adına def ederdim başımdan. Amaaan kimseyle uğraşılmaz hele canını sıkmaya hiç değmez . Öyle mi böyle mi kafanda kuracağını sal gitsin göbeğiyle mutluluklar dile ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…