- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Haklısınız ama verilen emekler var işte normalde anlayışlı birisi ama sinirlenince iyi taraflarini da götürüyor çok kırıcı oluyorKafam almıyor böyle şeyleriuğraşmamak adına def ederdim başımdan. Amaaan kimseyle uğraşılmaz hele canını sıkmaya hiç değmez . Öyle mi böyle mi kafanda kuracağını sal gitsin göbeğiyle mutluluklar dile ..
Şimdiden böyleyse ilerde nasıl olur demekten alıkoyamıyorum kendimi ne yazık ki .Haklısınız ama verilen emekler var işte normalde anlayışlı birisi ama sinirlenince iyi taraflarini da götürüyor çok kırıcı oluyor
İnsanlar gerçek yüzlerini sinirlenince gösterir.Haklısınız ama verilen emekler var işte normalde anlayışlı birisi ama sinirlenince iyi taraflarini da götürüyor çok kırıcı oluyo
Cumlenizi okurken bile basim agridiBi tarafın sürekli "beni sevmiyorsun sevsen şöyle yaparsın bunu yaparsın" dediği diğer tarafın da sevgisine inandırmaya çalıştığı ilişkilerde hiç hayır olmuyor.
Çabalarınıza değmeyecek biri
İlk başlarda gelme diyodu yani ben kapıdan yemek götürmek istedim ona bile izin vermedi çok kibardi ama evde kaldıkça sabri kalmadı psikolojisi bozulduUzak durun bu tipten. Asıl onun dışarıda buluşmayı teklif etmesi lazım ne olur ne olmaz diye.
Kendini kandırma; psikolojisi bozulmadı, içindeki gerçek dışarı çıktı!İlk başlarda gelme diyodu yani ben kapıdan yemek götürmek istedim ona bile izin vermedi çok kibardi ama evde kaldıkça sabri kalmadı psikolojisi bozuldu
Kendimi kandirmiyorum tanıdığım için biliyorum siz sadece burda yazdığım kadarıyla tanıyorsunuzKendini kandırma; psikolojisi bozulmadı, içindeki gerçek dışarı çıktı!
Görüşmeyi kes. Olmaz bundan ne köy ne kasaba.Merhaba arkadaşlar,
Sevgilimle yaklaşık 20 gündür görüşemiyoruz.Covid olmuştu yarın sonuç iyi çıkarsa görüşücez.Ama ben ilk görüşmeyi dışarıda görüşmek istiyorum.Fakat o çok özlemiş evde görüşelim hani özlemiştin diyor.Ben gerçekten özledim ama önce evin dezenfekte olması lazım dedim.Oda lafa gelince seviyosun ama dışarıda görüşmek istiyosun korkaksin tarzi bişeyler söyledi.Gece gece sinirlerimi bozdu.Bende şaka olsun diye bu önceden biraz göbek yapmıştı.Gobek eritme çalışması nasıl gidiyor dedim.Cunku sağlığına hiç dikkat etmiyor sürekli tatlı yiyor.Bir kilo baklavayi bir seferde yiyor.Bu duruma sinir oluyordum o nedenle bu tarz bisey dedim.Saglikli beslenmesini söyledim ama bunada çok sinirlendi.Buna karşılık o zaman bende senden cinsel bişeyler istiyim dedi biraz argo kullanarak.cok zoruma gitti ben onu düşünürken belki söyleme tarzım yanlış ama başka türlü anlamıyor.
Sinirlerimi bozdu.Onu sevdiğime inanmıyor.Siz olsanız napardiniz? Üstelik ağzını da bozdu sinirden.Bu süreçte hep destek oldum yemekler gönderdim.Gorusemesekte kendini iyi hissetmesi için herşeyi yaptım.
EmredersinizGörüşmeyi kes. Olmaz bundan ne köy ne kasaba.
Kendimi kandirmiyorum tanıdığım için biliyorum siz sadece burda yazdığım kadarıyla tanıyorsunuz
Emreder gibi bir ifade kullanmadım aslında. Kısa ve öz olarak özetledim durumu diyelim. Yaşınız kaç, ne iş yaparsınız vs. Bilmem.. Ama benden küçük olduğunuzu varsayıyorum ki öyle görünüyor. Bu tür adamlarla olmaz. Ne demek sağlıklı beslen dedin diye cinsel bir takım istekleri sunması. Üstelik kovid olan bir adam önce şunu demesi lazım sana da bulaşmasın, belki testi negatife dönmedi hala. Test olsun önce, siz eve gidip ailenize kovid bulaştırırsanız vicdanınıza hesap verebilecek misiniz? Bencil bir adam karşınızdaki kişi. Boşuna zaman harcamayın.Emredersiniz
Kendimi kandirmiyorum tanıdığım için biliyorum siz sadece burda yazdığım kadarıyla tanıyorsunuz
Daha yeni dinledim seren Serengil erkek arkadaşına covid olduğu zaman maskesiz bakmış böyle seyleri duyuyorlar sonra farklı beklentilere giriyorlar yani kafam çok karışıkİnsan hayatında 20 gün nedir ki! Hastalık olabilir, doğum olabilir... Size şimdi sabır göstermeyen insan evlenince nasıl davranır acaba.
Ben evlenmeden istemiyorum yaşla ilgisi var mı bu durumunbaşka ne kadar tanıyabiliriz ki
bir de sizin yaşlar 38 değil miydi
evlenmek için durumların düzelmesini bekliyoruz yazmışsınız bir yere?
38 yaşında kişiler olarak neden tam bir cinsellik yaşayamadığınızı da merak ettim.
Size göre hangisi daha büyük sorun sizin sağlığınızı hiçe sayması mı? Yoksa sırf cinsellik için size olan çirkin yaklaşımı mı?Daha yeni dinledim seren Serengil erkek arkadaşına covid olduğu zaman maskesiz bakmış böyle seyleri duyuyorlar sonra farklı beklentilere giriyorlar yani kafam çok karışık
Daha yeni dinledim seren Serengil erkek arkadaşına covid olduğu zaman maskesiz bakmış böyle seyleri duyuyorlar sonra farklı beklentilere giriyorlar yani kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?