- Konu Sahibi Hayatyolculugu
o eve en az 20 gün girmeyin. İlle de istiyorsa oteldde oda kiralayın. Bunu ona söyleyin. Şuan alt takımları düşündüğü için çoğu şeyi kabul eder
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi baktım.sana ceza aç oku tek tek :)
Şimdi baktım.
Yaşlar 30 üstü, evliliğe kadar bekleyelim demişler, daha doğrusu konu sahibi demiş. Ama tarih belli değil, adamın başına vurmuş artık.
Ya Ast, tamam adam haklı da madem bu kadar önemli onun için, ki normal yani, o zaman sekssiz ilişkide ısrar niye? 3 sene olmuş yani, baktın ki olmuyor, bırakırsın. Ne bileyim birinden amiyane tabirle ilişki dilenmek de ne bileyim...
Tamam da nihayete ermemiş sonuçta değil mi?ama son kısım dışında yaşanan şeyler varmış
Savaşır gibi sevişson yorumum başlığa istinaden:
savaşma seviş bacım
Seviş falan demeyin, seviyesizleşiyorsunuz, konu sahibi kızıyor.son yorumum başlığa istinaden:
savaşma seviş bacım
Tamam da nihayete ermemiş sonuçta değil mi?
Baktın ki beklentilerin uyuşmuyor, üç yıl sündürmezsin yani.
Savaşır gibi seviş
O zaman bize ne Ast?onu bilemem
ama karşılıklı örtüşmüyor
iki tarafın da ayrılma düşüncesi yok
demek kaotik ilişki seviyorlar
Sinirden ağzını bozmadı isteğini dile getirdi. Neden evde buluşmak istediğini de anlamışsındır umarım . Gerisi sana kalmışMerhaba arkadaşlar,
Sevgilimle yaklaşık 20 gündür görüşemiyoruz.Covid olmuştu yarın sonuç iyi çıkarsa görüşücez.Ama ben ilk görüşmeyi dışarıda görüşmek istiyorum.Fakat o çok özlemiş evde görüşelim hani özlemiştin diyor.Ben gerçekten özledim ama önce evin dezenfekte olması lazım dedim.Oda lafa gelince seviyosun ama dışarıda görüşmek istiyosun korkaksin tarzi bişeyler söyledi.Gece gece sinirlerimi bozdu.Bende şaka olsun diye bu önceden biraz göbek yapmıştı.Gobek eritme çalışması nasıl gidiyor dedim.Cunku sağlığına hiç dikkat etmiyor sürekli tatlı yiyor.Bir kilo baklavayi bir seferde yiyor.Bu duruma sinir oluyordum o nedenle bu tarz bisey dedim.Saglikli beslenmesini söyledim ama bunada çok sinirlendi.Buna karşılık o zaman bende senden cinsel bişeyler istiyim dedi biraz argo kullanarak.cok zoruma gitti ben onu düşünürken belki söyleme tarzım yanlış ama başka türlü anlamıyor.
Sinirlerimi bozdu.Onu sevdiğime inanmıyor.Siz olsanız napardiniz? Üstelik ağzını da bozdu sinirden.Bu süreçte hep destek oldum yemekler gönderdim.Gorusemesekte kendini iyi hissetmesi için herşeyi yaptım.
O zaman bize ne Ast?
Lafı yediğimizle kalıyoruz sonra. Kıskanç ve seviyesiz dedi bak, hadi yine iyisin, bugünü de pas geçmedin.![]()
Bak yine sevişme dedi. Yassah işte, deme, konu sahibi kızıyor.rabbime şükürler olsun
akşam sevişeyim o zaman anca atarım hırsımı
dgkldkşgd
Bak yine sevişme dedi. Yassah işte, deme, konu sahibi kızıyor.![]()
Aynen öyle hakettiğini yaşaması lazım.Ya merhamet duygusu da ağır basıyor bende biraz ailesini kaybetmiş yaşadığımız şehirde benden başka kimsesi yok birazda o nedenle alttan alma ihtiyacı duyuyorumvalla en son deneyimimden şunu öğrendim ki bundan sonra herkese hak ettiği değer verilmeli.
net!
bu adamın düşünce tarzı ve davranışlarından hoşlanmadım.
böyle birinin kahrını çekmektense yalnız olmak daha iyi.
kendi kendimi tatmin ederim ama bu adamı doyurmam ben olsam.
ya da bundan sonra ben de ona sadece o gözle bakarım eğer onunla birlikte olmak bana kendimi iyi hissettiriyorsa.
bundan sonra böyle.
sevgiye inanmıyormuşmuş.
vardı bende de sevgime inanmayan bi hırbo. attım gitti. sevgim bitmedi ama ona da yok!
Bu durumda gitmem zaten evde sıkıldı diye benden çıkaramazEvine filan gitmeyin yaptığı kabalık içinde özürü dilesinler veya affettirsin bir şekilde kendini. Bu düpedüz bencillik
Bu düşündürüyor zaten ama günümüzde düzgün erkek kalmadı herkesin bir sorunu varİnsan hayatında 20 gün nedir ki! Hastalık olabilir, doğum olabilir... Size şimdi sabır göstermeyen insan evlenince nasıl davranır acaba.
İnsan hayatında 20 gün nedir ki! Hastalık olabilir, doğum olabilir... Size şimdi sabır göstermeyen insan evlenince nasıl davranır acaba.