Sizce napiyim?😔

Konuyu hep cinsellige getiriyor hicbisey konuşamıyoruz zaten bu nedenle bu gidişle aldatır da

30 yaş üzeri sağlıklı bir erkeğin cinsellik düşünmesi çok normal. bunca zaman aldatmamış illa aldatır denemez ama bunu sıkıntı etmeye devam eder.
yaşlarınızda sıkıntı yok evlilik konusunu hızlandırmak çözüm olabilir gibi görünüyor.

arkadaşınız olmaması ile ilgili konularınızda da yazmıştık. insanların hayatlarına çok müdahilsiniz, her detayın içine giriyorsunuz. demek ki göbeğiyle mutlu. siz rahatsızsanız ve göbeği olan bir erkek istemiyorsanız ayrılabilirsiniz mesela ?
İlk başta göbek yoktu ama onu tanıdığımda sonradan müdahale etmem gayet normal

Evet açmıştı. Hatta iki ay önce de " pişmanlık duyacaginiz birsey yaşadınız mi?" diye konusu da vardı ki simdi kafamda taşlar yerine oturdu.

istemeyen tabi ki cinselliği yaşamamalı ama 30 küsür yaşında sağlıklı bir erkeğin seks düşüncesi olması bana tuhaf gelmiyor. uzun süredir beraberlermiş yani adam saygı duymuş aslında. ben öyle anlıyorum.

İlk başta göbek yoktu ama onu tanıdığımda sonradan müdahale etmem gayet normal

e siz hamile olup çok kilo alırsanız o da az ye hamile olsan da kilo alamazsın diyebilir o zaman.
çok zor birisiniz. eski konularınızı bilerek söylüyorum.
kimse kimsenin bedenine karışamaz.
sağlık için 1 kez hadi 2 kez uyarırsınız ama covid geçirmiş adama da göbek derseniz o da sizi sizin zayıf yerinizden böyle vurur.

e siz hamile olup çok kilo alırsanız o da az ye hamile olsan da kilo alamazsın diyebilir o zaman.
çok zor birisiniz. eski konularınızı bilerek söylüyorum.
kimse kimsenin bedenine karışamaz.
sağlık için 1 kez hadi 2 kez uyarırsınız ama covid geçirmiş adama da göbek derseniz o da sizi sizin zayıf yerinizden böyle vurur.
Hamilelikte alınır sonra verilir istersen gayet kilo verebilirsin hiç zor biri değilim sizde tanımadan yargilayan birine benziyorsunuz

Hamilelikte alınır sonra verilir istersen gayet kilo verebilirsin hiç zor biri değilim sizde tanımadan yargilayan birine benziyorsunuz

eski konularınızda hiç kimse ile 2den fazla görüşemediğinizi anlatıyordunuz anlattıkları her detaya taktığınız ve yakaladığınız anlatmadıkları şeylere bozulduğunuz için. sizce bu kolay bir insan modeli mi ?
bi arkadaşınız sizinle telefonda konuşurken makinaya bulaşık dolduruyor diye görüşmeyi kesmiştiniz hani ?
oralarda da yazdık, insanlara çok müdahele ediyorsunuz. rahatsızlık verici bir tutum bu.

demek istediğim şu demek ki adam rahatsız değil göbeğinden ve bu kendi bedeni. iyiliği için de olsa kocaman insana sürekli bunu söyleyemezsiniz.
adam bıkmış o da sizi zayıf noktanızdan vuruyor işte.

istemeyen tabi ki cinselliği yaşamamalı ama 30 küsür yaşında sağlıklı bir erkeğin seks düşüncesi olması bana tuhaf gelmiyor. uzun süredir beraberlermiş yani adam saygı duymuş aslında. ben öyle anlıyorum.
astrojurnal astrojurnal 😍🤗😍

Burda yazilan her bilginin dogrulugundan ziyade, ifade tarzı pekçok bilgi ihtiva ediyor zaten.

Ve doğruluğu(!)

Yaşlar kaç? 17? 25? 36? 38? 42?

Ifade tarzi ile yaş orantili mi tüm konularda?

Üç yıldır ayni sehirde yaşıyorlar. Hatta adam bayan için sehir degistiriyor.

Adam yerden göğe haklı. 40 yaşımda sevdigim kadinla cinsellik yaşamak istiyorum, onun bulundugu sehre taşınıyorum, bunu da özgürce dile getiriyorum. Sağlıklı her birey gibi.

Tek tarafli bakmamak lazim😎

eski konularınızda hiç kimse ile 2den fazla görüşemediğinizi anlatıyordunuz anlattıkları her detaya taktığınız ve yakaladığınız anlatmadıkları şeylere bozulduğunuz için. sizce bu kolay bir insan modeli mi ?
bi arkadaşınız sizinle telefonda konuşurken makinaya bulaşık dolduruyor diye görüşmeyi kesmiştiniz hani ?
oralarda da yazdık, insanlara çok müdahele ediyorsunuz. rahatsızlık verici bir tutum bu.

demek istediğim şu demek ki adam rahatsız değil göbeğinden ve bu kendi bedeni. iyiliği için de olsa kocaman insana sürekli bunu söyleyemezsiniz.
adam bıkmış o da sizi zayıf noktanızdan vuruyor işte.
Benim paylaşımlarimdan bir iki kesit alıp bu şekilde beni analiz mi ediyorsunuz tebrikler size çok zekice o anları yaşayan benim hanımefendi ne hissettiğimi ben bilirim

Bence siz kendinize şunu sorun, burada çekindiğiniz şey onunla cinsel ilişkiye girmek mi yoksa virüs kapmak mı?
Korkunuz virüs ise ilişkiniz açısından bir sorun yok. Ama eğer korkunuz sevgilinizle ilişki yaşamaksa buna yoğunlaşmak gerek, sebebini bulmak gerek.

Eğer korkunuz virüsse, aşılıysanız çok korkmanıza gerek yok bence, içinize sinmiyosa maskeyle takılın😂

Burda yazilan her bilginin dogrulugundan ziyade, ifade tarzı pekçok bilgi ihtiva ediyor zaten.

Ve doğruluğu(!)

Adam yerden göğe haklı. 40 yaşımda sevdigim kadinla cinsellik yaşamak istiyorum, onun bulundugu sehre taşınıyorum, bunu da özgürce dile getiriyorum. Sağlıklı her birey gibi.

Evlenmeden herkes cinsellik yaşıyor galiba geri kaldığım için özür dilerim

Ve doğruluğu(!)

adam haksız değil zaten. dediğin gibi her sağlıklı insan gibi doğru yaşta yaşının gereğini istiyor.
istemeyen bir kadını zorlama hakkı olamaz ama bu cinsellik isteğini de az önemsiz hale getirmez.
deveyi gütmekle diyardan gitmek arasında bir mesele.
madem evlilik yok yakın vadede, e sekste yok o zaman çözümü bir şekilde bulunmalı, çözüm ayrılık olsa da.

Evlenmeden herkes cinsellik yaşıyor galiba geri kaldığım için özür dilerim
Dünyaya ikinci kez gelseydim kesinlikle bakire evlenmezdim diyeyim o zaman cok merak ettiyseniz.

Iki kızımı da merkeze mantığı ve sevgiyi yerleştirerek yetistiriyorum.

Ama kirk yaşımda da bakire takılıp göster ama elletme mantığı olmazdi sanirim sizin gibi. Siz evlenmeden cinsellik yasamam diyip sürtünerek yasiyorsunuz...

Tokmak davul meselesi anlatabildim mi?

Benim paylaşımlarimdan bir iki kesit alıp bu şekilde beni analiz mi ediyorsunuz tebrikler size çok zekice o anları yaşayan benim hanımefendi ne hissettiğimi ben bilirim

evet çok zekiyim.

töbe töbe ya.
o konularda hak verip bunları yazanlara, kendinizi eleştirmiştiniz. şimdi gene heyheyler gelmiş ben haklıyım moduna geçmişsiniz.

asıl siz buradaki kadınları gerizekalı yerine koyuyorsunuz. eleştirilmek gücünüze gidiyorsa yazmayın. akıl almak için milleti sürekli terslemek de değişik moda ama yenmiyor işte bunlar.

Dünyaya ikinci kez gelseydim kesinlikle bakire evlenmezdim diyeyim o zaman cok merak ettiyseniz.

Iki kızımı da merkeze mantığı ve sevgiyi yerleştirerek yetistiriyorum.

Ama kirk yaşımda da bakire takılıp göster ama elletme mantığı olmazdi sanirim sizin gibi. Siz evlenmeden cinsellik yasamam diyip sürtünerek yasiyorsunuz...

Tokmak davul meselesi anlatabildim mi?

ben şunu anlamıyorum, konu açıp sonra burdaki kadarını biliyorsunuz diye insanları terslemek nedir ?
kaldıramıyorsan eleştiri yazma arkadaşım.
ne yazılsa "ama siz bilmiyorsunuz" e anlat bilelim
hem benim istediklerimi yazın hem canım isteyince tersleyeyim
ee eşşek başı mıyız burada ?

Haklı mi diyorsunuz ama kilosuna sağlık için dikkat etmesini istiyorum başka türlü anlamıyor göbeği eritmeye niyeti yok farklı şekillerde arada söylüyorum ama 20 gündür görüşmedik göbek demem bana göre de hoş olmadı

hem adam 20 gündür evde
hem seks ihtiyacı karşılamıyor 2 yıldır
bırak da göbek yapsın
adam yemeye vurmuş kendini demek

Back
X