- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
Eski işyeri açmış ordan kalan ufak miktarlarda ssk borcu falanBiraz ufak tefek borçlar var yaza kadar toplarlanirsa olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski işyeri açmış ordan kalan ufak miktarlarda ssk borcu falanBiraz ufak tefek borçlar var yaza kadar toplarlanirsa olacak
Konuyu hep cinsellige getiriyor hicbisey konuşamıyoruz zaten bu nedenle bu gidişle aldatır da
İlk başta göbek yoktu ama onu tanıdığımda sonradan müdahale etmem gayet normalarkadaşınız olmaması ile ilgili konularınızda da yazmıştık. insanların hayatlarına çok müdahilsiniz, her detayın içine giriyorsunuz. demek ki göbeğiyle mutlu. siz rahatsızsanız ve göbeği olan bir erkek istemiyorsanız ayrılabilirsiniz mesela ?
Evet açmıştı. Hatta iki ay önce de " pişmanlık duyacaginiz birsey yaşadınız mi?" diye konusu da vardı ki simdi kafamda taşlar yerine oturdu.
İlk başta göbek yoktu ama onu tanıdığımda sonradan müdahale etmem gayet normal
Hamilelikte alınır sonra verilir istersen gayet kilo verebilirsin hiç zor biri değilim sizde tanımadan yargilayan birine benziyorsunuze siz hamile olup çok kilo alırsanız o da az ye hamile olsan da kilo alamazsın diyebilir o zaman.
çok zor birisiniz. eski konularınızı bilerek söylüyorum.
kimse kimsenin bedenine karışamaz.
sağlık için 1 kez hadi 2 kez uyarırsınız ama covid geçirmiş adama da göbek derseniz o da sizi sizin zayıf yerinizden böyle vurur.
Tamamen olmasa da bişeyler yaşandıistemeyen tabi ki cinselliği yaşamamalı ama 30 küsür yaşında sağlıklı bir erkeğin seks düşüncesi olması bana tuhaf gelmiyor. uzun süredir beraberlermiş yani adam saygı duymuş aslında. ben öyle anlıyorum.
Hamilelikte alınır sonra verilir istersen gayet kilo verebilirsin hiç zor biri değilim sizde tanımadan yargilayan birine benziyorsunuz
istemeyen tabi ki cinselliği yaşamamalı ama 30 küsür yaşında sağlıklı bir erkeğin seks düşüncesi olması bana tuhaf gelmiyor. uzun süredir beraberlermiş yani adam saygı duymuş aslında. ben öyle anlıyorum.
Benim paylaşımlarimdan bir iki kesit alıp bu şekilde beni analiz mi ediyorsunuz tebrikler size çok zekice o anları yaşayan benim hanımefendi ne hissettiğimi ben bilirimeski konularınızda hiç kimse ile 2den fazla görüşemediğinizi anlatıyordunuz anlattıkları her detaya taktığınız ve yakaladığınız anlatmadıkları şeylere bozulduğunuz için. sizce bu kolay bir insan modeli mi ?
bi arkadaşınız sizinle telefonda konuşurken makinaya bulaşık dolduruyor diye görüşmeyi kesmiştiniz hani ?
oralarda da yazdık, insanlara çok müdahele ediyorsunuz. rahatsızlık verici bir tutum bu.
demek istediğim şu demek ki adam rahatsız değil göbeğinden ve bu kendi bedeni. iyiliği için de olsa kocaman insana sürekli bunu söyleyemezsiniz.
adam bıkmış o da sizi zayıf noktanızdan vuruyor işte.
sürtünüyor musunuz?Evet temel sorun bu cinsellik istiyor tam olarak yasamiyoruz ama yinede istiyor.insan özlerse görse bile yeter yoksa
Evlenmeden herkes cinsellik yaşıyor galiba geri kaldığım için özür dilerimastrojurnal
Burda yazilan her bilginin dogrulugundan ziyade, ifade tarzı pekçok bilgi ihtiva ediyor zaten.
Ve doğruluğu(!)
Yaşlar kaç? 17? 25? 36? 38? 42?
Ifade tarzi ile yaş orantili mi tüm konularda?
Üç yıldır ayni sehirde yaşıyorlar. Hatta adam bayan için sehir degistiriyor.
Adam yerden göğe haklı. 40 yaşımda sevdigim kadinla cinsellik yaşamak istiyorum, onun bulundugu sehre taşınıyorum, bunu da özgürce dile getiriyorum. Sağlıklı her birey gibi.
Tek tarafli bakmamak lazim![]()
astrojurnal
Burda yazilan her bilginin dogrulugundan ziyade, ifade tarzı pekçok bilgi ihtiva ediyor zaten.
Ve doğruluğu(!)
Yaşlar kaç? 17? 25? 36? 38? 42?
Ifade tarzi ile yaş orantili mi tüm konularda?
Üç yıldır ayni sehirde yaşıyorlar. Hatta adam bayan için sehir degistiriyor.
Adam yerden göğe haklı. 40 yaşımda sevdigim kadinla cinsellik yaşamak istiyorum, onun bulundugu sehre taşınıyorum, bunu da özgürce dile getiriyorum. Sağlıklı her birey gibi.
Tek tarafli bakmamak lazim![]()
Dünyaya ikinci kez gelseydim kesinlikle bakire evlenmezdim diyeyim o zaman cok merak ettiyseniz.Evlenmeden herkes cinsellik yaşıyor galiba geri kaldığım için özür dilerim
Benim paylaşımlarimdan bir iki kesit alıp bu şekilde beni analiz mi ediyorsunuz tebrikler size çok zekice o anları yaşayan benim hanımefendi ne hissettiğimi ben bilirim
Dünyaya ikinci kez gelseydim kesinlikle bakire evlenmezdim diyeyim o zaman cok merak ettiyseniz.
Iki kızımı da merkeze mantığı ve sevgiyi yerleştirerek yetistiriyorum.
Ama kirk yaşımda da bakire takılıp göster ama elletme mantığı olmazdi sanirim sizin gibi. Siz evlenmeden cinsellik yasamam diyip sürtünerek yasiyorsunuz...
Tokmak davul meselesi anlatabildim mi?
Haklı mi diyorsunuz ama kilosuna sağlık için dikkat etmesini istiyorum başka türlü anlamıyor göbeği eritmeye niyeti yok farklı şekillerde arada söylüyorum ama 20 gündür görüşmedik göbek demem bana göre de hoş olmadı
Evlenmeden herkes cinsellik yaşıyor galiba geri kaldığım için özür dilerim
hem adam 20 gündür evde
hem seks ihtiyacı karşılamıyor 2 yıldır
bırak da göbek yapsın
adam yemeye vurmuş kendini demek