Sizce napmali?

Çocuk baktırmıyorum. Malını da kızlarına vir dedik, bizi mal ile de bağlayamaz. Benimki anormal zaten, az normalini bulduysanız oturun şükredin. 😀
Katipcim sen olaya sadece maddiyat ve birbirini kullanmak olarak bakıyorsun bazıları maddi yardım da yapmaz birşey de yapmaz sevişip çocuk yaptığı için ana baba hakkı kutsaldırdan girip herşeyi istedikleri gibi olmasını beklerler çevremde örneği o kadar çok ki

hatta daha çok para isteyen aileler oluyor . Anne baba hakkı kutsaldır onları kırmamalıyız incitmemeliyiz bu arada herkes çocuğunu büyütmüş yetiştirmiz ama sırf ilerde gelin bize bakacak oğlumun evi kafası çok yanlış oğlunu özleyen aylık çağırsın isterse haftalık çağırsın iki ayda bir gelip otursun insanda gittiği evde bir minder bırakmalı yahu

Bu dönemde kv ile yaşayan kalmamıştır sanırım ama 2 ayda bir gelip bir kaç gün kalan insanı da sorun etmek tuhaf geldi bana.
iki ayda bir gelip beş gün kalmayı istemek de bana sorun gibi geldi mesela
yeni alınan eşyaları sen gelmeden kullanacağım diyen kayın baba falan hep sıkıntı
bu kadar savunan insanların bu durumu kayınvalidesiyle çok içli dışlı ilişkisi olmalı bence :)

yeni alınan eşyaları sen gelmeden kullanacağım diyen kayın baba falan hep sıkıntı
bu kadar savunan insanların bu durumu kayınvalidesiyle çok içli dışlı ilişkisi olmalı bence :)
Çok içli dışlı değil, aramızda sevgi ve mesafe var ama iki ayda bir gelir bir kaç gün kaılrlar. Bilmiyorum bu bana normal geliyor, herkesin kendi düşüncesi tabi..
Eşyaları sen gelmeden kullnacağım??😀 Burayı kaçırmışım, bu sorunlu bir yaklaşım tabi..

Icli disli iliskiye mecburlar ya da memnunmus gibi savunuyorlar da olabilir :)

Çok içli dışlı değil, aramızda sevgi ve mesafe var ama iki ayda bir gelir bir kaç gün kaılrlar. Bilmiyorum bu bana normal geliyor, herkesin kendi düşüncesi tabi..
Eşyaları sen gelmeden kullnacağım??😀 Burayı kaçırmışım, bu sorunlu bir yaklaşım tabi..
Bende de bikac gun kaliyorlar zaten:) mesele daha fazlasi..

gördüğünüz gibi sizinki de gayet seviyeli sorun şu ki iki ayda bir birkaç gün kalmak istemiyorlar tüm haftayı orda geçirmek istiyorlar orası oğlumuzun evi düşüncesine sahipler bu sebeple konnu sahibi bu ilişkiye bir sınır koymak istiyor sizin ki gibi sevgili ve mesafeli bir ilişki istiyor

Tıpkı benim baskalarini.memnun etmeye calismamam gibi dimi?
Sizin zaten öyle bir sorununuz yok. Memnun etmeye çalışmak geldiklerinde gönüllerini hoş etmek, akşamları dışarı yemeğe, kafeye götürmek, haftasonu AVM’de hediye falan almak kıyafet, ayakkabı vs, gidelim dediklerinde biraz daha kalın diye ısrar etmek. İnanmayacaksınız ama benim eşim benim aileme karşı bunları yapıyor.
Not: benim ailem 1200 km küsur uzakta, eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz.
Akşam gidip sarılayım kocama. 😍😍😍
Pandemi döneminde evet desek arabayla gidip alacaktı annemi, 65 yaş üzeri uçak yasaktı o zaman.

bence yazanlarının çoğunun kayınvalidesi sınırları biliyor daha önce böyle sorunlar yaşamamışlar soruna "sadece" biri yokken evde kalmak olarak bakıyorlar
bazıları da bence linçlemekten hoşlanıyor
bazıları da olmayan geliniyle kavga ediyor:KK70:

Siz de davranışınızın arkasında duramayıp kıvranıp duruyorsunuz, aramızın düzelmesi lazım diye. Mecbur musunuz? Yapmayın, araya mesafe koyun fırsat bu fırsat. Ama olmuyor değil mi? Eşim üzülüyor falan diyerek bir şekilde düzeltme düşüncesine giriyorsunuz.

Haftasonalri bizde haftaici kizlarinda kaliyor. Haftaici bizde hic kalmadilat.
gördüğünüz gibi sizinki de gayet seviyeli sorun şu ki iki ayda bir birkaç gün kalmak istemiyorlar tüm haftayı orda geçirmek istiyorlar orası oğlumuzun evi düşüncesine sahipler bu sebeple konnu sahibi bu ilişkiye bir sınır koymak istiyor sizin ki gibi sevgili ve mesafeli bir ilişki istiyor
Ben yapılan yorumda tam tersini görüyorum..

Siz de davranışınızın arkasında duramayıp kıvranıp duruyorsunuz, aramızın düzelmesi lazım diye. Mecbur musunuz? Yapmayın, araya mesafe koyun fırsat bu fırsat. Ama olmuyor değil mi? Eşim üzülüyor falan diyerek bir şekilde düzeltme düşüncesine giriyorsunuz.
Bu herşeye boyun egdigim veya eğeceğim anlamina gelmiyor. Eger ki su süreçten sonra duzelmezse ben daha adim atmam. Herkes kendi bilir. Mecburum diye oturup da birlikte yasamam yani :) yil olmus 2022. Haa hastalik olur sıkıntı olur basimin üstünde yerleri var bakarim. Allah dusurmesin.. elimden geleni yaparım. Ailemi baskasina muhtac etmem ben. Ama ortada saglik problemi vs yokken herkes yerini yurdunu bilsin ki ben de esimle bi aile kurabileyim.. siz daha geleneksel bakiyorsaniz bu sizin bakis acınız. ben gelenekselci degilim. Aile ziyaretlerini de cok severim. Siz bana puskuruyorsunuz sanki insan istemiyorum gibi yukleniyorsunuz ama durum bu degil

Para beklentisi yardimi isteyen kim? Ben calisan ayakları da gayet saglam basan meslek sahini biriyim
Sizin oturduğunuz evde daha önce onlar oturuyormuş. Evin alınmasına hiç katkıları olmadı derseniz iyi gülerim. Madem çalışıyorsunuz madem ayağınız üstünde duruyorsunuz, size harçlık vermeleri afedersiniz ama biraz komik değil mi? Yani, kışlık konserve olsa anlayacağım, kazak örseler verseler anlayacağım, Allah aşkına 200 TL harçlık ne?

bence yazanlarının çoğunun kayınvalidesi sınırları biliyor daha önce böyle sorunlar yaşamamışlar soruna "sadece" biri yokken evde kalmak olarak bakıyorlar
bazıları da bence linçlemekten hoşlanıyor
bazıları da olmayan geliniyle kavga ediyor:KK70:
Kv ile çok sıcak bir ilişkim olduğu söylenemez, başka konularda gelinleri haklı bulduğum oldu gelinlere garezim yok. Ki ben de gelinim. Sorun hafta içi evinde biz yokken kalmasınlar cuma akşam gelip pazartesi sabah bizle evden gitsinler cümlesi. Tam tersi olsaydı eşi onun ailesini istemese ne yapacaktı acaba?

Bu herşeye boyun egdigim veya eğeceğim anlamina gelmiyor. Eger ki su süreçten sonra duzelmezse ben daha adim atmam. Herkes kendi bilir. Mecburum diye oturup da birlikte yasamam yani :) yil olmus 2022. Haa hastalik olur sıkıntı olur basimin üstünde yerleri var bakarim. Allah dusurmesin.. elimden geleni yaparım. Ailemi baskasina muhtac etmem ben. Ama ortada saglik problemi vs yokken herkes yerini yurdunu bilsin ki ben de esimle bi aile kurabileyim.. siz daha geleneksel bakiyorsaniz bu sizin bakis acınız. ben gelenekselci degilim. Aile ziyaretlerini de cok severim. Siz bana puskuruyorsunuz sanki insan istemiyorum gibi yukleniyorsunuz ama durum bu degil
Çocuğa kim bakacak geleneksel olmayan hanımefendi?

Bu herşeye boyun egdigim veya eğeceğim anlamina gelmiyor. Eger ki su süreçten sonra duzelmezse ben daha adim atmam. Herkes kendi bilir. Mecburum diye oturup da birlikte yasamam yani :) yil olmus 2022. Haa hastalik olur sıkıntı olur basimin üstünde yerleri var bakarim. Allah dusurmesin.. elimden geleni yaparım. Ailemi baskasina muhtac etmem ben. Ama ortada saglik problemi vs yokken herkes yerini yurdunu bilsin ki ben de esimle bi aile kurabileyim.. siz daha geleneksel bakiyorsaniz bu sizin bakis acınız. ben gelenekselci degilim. Aile ziyaretlerini de cok severim. Siz bana puskuruyorsunuz sanki insan istemiyorum gibi yukleniyorsunuz ama durum bu dehil
Çocuğa kim bakacak geleneksel olmayan hanımefendi?
Ücretsiz izin hakkim var. Kendim buyutcem. Sonra krese??

Kv ile çok sıcak bir ilişkim olduğu söylenemez, başka konularda gelinleri haklı bulduğum oldu gelinlere garezim yok. Ki ben de gelinim. Sorun hafta içi evinde biz yokken kalmasınlar cuma akşam gelip pazartesi sabah bizle evden gitsinler cümlesi. Tam tersi olsaydı eşi onun ailesini istemese ne yapacaktı acaba?
Kayınvalideniz sizde ne kadar kalıyor?

Ücretsiz izin hakkim var. Kendim buyutcem. Sonra krese??
İnşallah gelip burda kaynana çocuğuma bakmıyor, doğduğundan beri gördüğü bir elin parmaklarını geçmez, kızlarından olan torunlara ölüp bitiyor diye dert yanmazsınız.

Hic öyle püskürme durumunda değilim.
Sanki bu konuyu siz açmamıssınız gibi, insanlar mecburlar herhalde diye üsten üsten konuşmaya çalışmanız komik olmuş bir miktar, demek istediğim buydu.

Dünden bugüne destek görünce buradaki üslubunuz bile değişti. Bu gazla devam edin siz. İyi forumlar.

Katipcim sen olaya sadece maddiyat ve birbirini kullanmak olarak bakıyorsun bazıları maddi yardım da yapmaz birşey de yapmaz sevişip çocuk yaptığı için ana baba hakkı kutsaldırdan girip herşeyi istedikleri gibi olmasını beklerler çevremde örneği o kadar çok ki

hatta daha çok para isteyen aileler oluyor . Anne baba hakkı kutsaldır onları kırmamalıyız incitmemeliyiz bu arada herkes çocuğunu büyütmüş yetiştirmiz ama sırf ilerde gelin bize bakacak oğlumun evi kafası çok yanlış oğlunu özleyen aylık çağırsın isterse haftalık çağırsın iki ayda bir gelip otursun insanda gittiği evde bir minder bırakmalı yahu
Olaya niye genel bakıyorsun ki? Konuda anlatılan aile senin bu saydıkların değil.

Back
X