Sizce napmali?

Hic öyle püskürme durumunda değilim.
Sanki bu konuyu siz açmamıssınız gibi, insanlar mecburlar herhalde diye üsten üsten konuşmaya çalışmanız komik olmuş bir miktar, demek istediğim buydu.

Dünden bugüne destek görünce buradaki üslubunuz bile değişti. Bu gazla devam edin siz. İyi forumlar.
Hayir cok acimasiz yorumlar geliyor. Israrla niyetimi soykedikce..

İnşallah gelip burda kaynana çocuğuma bakmıyor, doğduğundan beri gördüğü bir elin parmaklarını geçmez, kızlarından olan torunlara ölüp bitiyor diye dert yanmazsınız.
Sorun ne anlamadim. Diyelum ki kv bakacak çocuğuma. O bakacak diye icli disli olalim istedikleri zaman girip çıksınlar mi bunu mu demek istiyorsunuz

Bir de merak ettiğim, siz yapılan farklı yorumlara tepkili bir yaklaşım sergileyecek kadar söylediklerinizin arkasında duruyorsanız, yaptığınızın doğruluğuna bu kadar eminseniz neden dert edinip burada ne yapayım diye konu açtınız?

Katipcim sen olaya sadece maddiyat ve birbirini kullanmak olarak bakıyorsun bazıları maddi yardım da yapmaz birşey de yapmaz sevişip çocuk yaptığı için ana baba hakkı kutsaldırdan girip herşeyi istedikleri gibi olmasını beklerler çevremde örneği o kadar çok ki

hatta daha çok para isteyen aileler oluyor . Anne baba hakkı kutsaldır onları kırmamalıyız incitmemeliyiz bu arada herkes çocuğunu büyütmüş yetiştirmiz ama sırf ilerde gelin bize bakacak oğlumun evi kafası çok yanlış oğlunu özleyen aylık çağırsın isterse haftalık çağırsın iki ayda bir gelip otursun insanda gittiği evde bir minder bırakmalı yahu
Ya siz ne kadar güzel yazıyorsunuz gerçekten fikirlerinizi çok beğeniyorum.
Şu cümlelerinizde o kadar çok haklısınız ki.

Bir de merak ettiğim, siz yapılan farklı yorumlara tepkili bir yaklaşım sergileyecek kadar söylediklerinizin arkasında duruyorsanız, yaptığınızın doğruluğuna bu kadar eminseniz neden dert edinip burada ne yapayım diye konu açtınız?
Aileyle kotu olmak istemem. Cunku sevmedigim insanlar degiller ki.. deger veriyorum. Sadece bizden bu gelip gitme konusundaki beklentilerinin fazla olmasi beni rahatsız ediyor. Tabi ki gelecekler kalacaklar. Onlar anne baba..

Sorun ne anlamadim. Diyelum ki kv bakacak çocuğuma. O bakacak diye icli disli olalim istedikleri zaman girip çıksınlar mi bunu mu demek istiyorsunuz
Yani böyle basit bir meseleden yüzgöz olursanız, ilerde çocuğuma bak deme ya da başka bir şey isteme yüzünü nerden bulacaksınız? Zorunluluk olarak bakılırsa kimsenin kimseye bir şey yapma zorunluluğu yok, ama böyle de aile olunmaz işte. Sorunlu kayınaile görmemişsiniz siz, insan evlatlarına çatmışsınız, zaten böylesinin de kıymeti bilinmez.

Kayınvalideniz sizde ne kadar kalıyor?
Benim kayınvalidem bize arabayla 5 dk uzaklıkta oturuyor, tabi ki ara ara kaldığı oldu hatta bir seferinde kızları tatile gitti, benim eşim de şehir dışındaydı annem oğluma bakmak için bendeydi, büyük oğlu evli karşılarında oturduğu halde onlarda değil bizde kaldı bir hafta. Yemeğe davet ediyorum, güzel de ağırlıyorum, ama düzenli kalmasını gerektirecek bir durum yok bekar çocukları var.

Boyle bi durum soz konusu olmadigi icin bunu hic dusunmedim
Siz ücretsiz izin sonra kreş diye düşünüyorsunuz ama çocuk söz konusu olduğunda evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor, hasta oluyor, birilerinin bakması gerekiyor vs.
Bu sene arkadaşım kendi annesine ve kayinvalidesine yalvardı resmen gelip bakmadılar, ben bir ay idare ettim, bakıcı bulunana kadar çünkü çocuk o kadar çok hasta oldu ki kreşte, işe devam edemeyecek noktaya geldiler.O gibi durumlarda sınır falan kalmıyor yani.

Belki sizde yaşanmayacak bunlar bilemiyorum ama her zaman evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor.

bence yazanlarının çoğunun kayınvalidesi sınırları biliyor daha önce böyle sorunlar yaşamamışlar soruna "sadece" biri yokken evde kalmak olarak bakıyorlar
bazıları da bence linçlemekten hoşlanıyor
bazıları da olmayan geliniyle kavga ediyor:KK70:
Konuyu sizin açtığınızı sandım konu sahibinden çok mesajınızı görünce🤣

Siz ücretsiz izin sonra kreş diye düşünüyorsunuz ama çocuk söz konusu olduğunda evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor, hasta oluyor, birilerinin bakması gerekiyor vs.
Bu sene arkadaşım kendi annesine ve kayinvalidesine yalvardı resmen gelip bakmadılar, ben bir ay idare ettim, bakıcı bulunana kadar çünkü çocuk o kadar çok hasta oldu ki kreşte, işe devam edemeyecek noktaya geldiler.O gibi durumlarda sınır falan kalmıyor yani.

Belki sizde yaşanmayacak bunlar bilemiyorum ama her zaman evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor.
Yani bunlar oldu varsayalim. Suani nasil etkiliyor?biz suan anne babayi istemiyor demiyoruz ki. Ve o niyette de degiliz olamayiz da.. cok guzrl de agirliyorum zaten

Konuyu sizin açtığınızı sandım konu sahibinden çok mesajınızı görünce🤣
Siz iki erkek çocuğunuz için endiseleniyor musunuz hala 😅

Her gördüğünüz gelini lincliyorsunuz kimsenin hayatı olmasin mi

bence yazanlarının çoğunun kayınvalidesi sınırları biliyor daha önce böyle sorunlar yaşamamışlar soruna "sadece" biri yokken evde kalmak olarak bakıyorlar
bazıları da bence linçlemekten hoşlanıyor
bazıları da olmayan geliniyle kavga ediyor:KK70:
Cevap hakkı doğuyor bu arada. Benim kayınvalidem burnumun dibinde, evet çok iyi de olduk sorunda yaşadık ama eşimin annesi saygım var tabii ki. Sınırımı da duruşumla çiziyorum ben lafa kırmaya gerek yok😉
Kalbimi kırmış olsada el aman dediğinde ilk koşan olurum. Benimde annem var ve bende bir anneyim, etme bulma dünyası.

Çocuklarım için niye endişeleneyim ,böyle evlenince buldumcuk olup nankörlük yaptıran gelinler endişelensin benden🤣

Her gördüğüm gelini linçlediğimi düşünmeniz de komik. Adil biriyim,geline zulmeden hiçbir kayınvalideyi savunmam. Bilen bilir adaletimi algı oluşturmayın😉

Benim kayınvalidem bize arabayla 5 dk uzaklıkta oturuyor, tabi ki ara ara kaldığı oldu hatta bir seferinde kızları tatile gitti, benim eşim de şehir dışındaydı annem oğluma bakmak için bendeydi, büyük oğlu evli karşılarında oturduğu halde onlarda değil bizde kaldı bir hafta. Yemeğe davet ediyorum, güzel de ağırlıyorum, ama düzenli kalmasını gerektirecek bir durum yok bekar çocukları var.
Demek ki surekli kalınan bir ilişkiniz yok değil mi kalmalı gitmeli ilişkilerde evde olan kadın evi kendi duzeninine göre istiyor doğal olarak bir süre sonra iyice bulunduğu ortamı sahipleniyor erkekler ise kumandayı alıp oturuyor ve akşamda oturup ayak uzattiginiz iki saatte saçma sapan bir şeyler izliyorsunuz yani gece gündüz evde biri var banyodan bornoozla çıkamıyorsunuz rahatça tuvalete giremiyorsunuz odanızda takılamiyor kavga edemiyorsunuz herkes anne ve babaya saygı duymalı ama anne baba da abartmamali bence

İşte o gibi durumda da hafta içi evde kimseyi istemiyorum demeye devam edin deniyor. Aile, sınır, çok kıymetli ya.
He boyle bi durumda destek istenirse diye suan sonuna kadar kapilari acin eviniz her turlu kullansinlar diyorsunuz yani. Sınırınız olmasin hic hani ilerde cocuk bakma durumu olursa sizin özelinizin olmaya da hakki yok diyorsunuz yani?

Back
X