sizce napmali?

umudsuz_vaka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
20
4
1
34
Merhaba ben cok kunusan nir insanim hele birde soz konusu sahsimsa tutamiyorum kendimi. Bir insanda gördüğüm yanlisi yapılan bir haksizligi pat diye söylüyorum bi yüzden de esimin ailesi tarafindan pek sevilmiyorum. Ama isleri dusdugunde benden iyisi yok bu da beni deli ediyo. Neden bu ademogullulari böyle menfaatci ya ya da neden iki yuzlu. Bende cok dogru bir insan değilim gerektiginde yalan söylüyorum birseyler i gizliyorum ama iki yüzlü bir insan değilim sizce bu durum kotu mu napmaliyim?

önce bi sorununuzu tespit edin.
çenenizin düşük olması mı?
eşinizin ailesi mi?
patavatsızlık mı?
insanların ikiyüzlülüğü mü?
benim burdan gördüğüm sizin asıl sorununuz beyninizin gereksiz hızlı çalışması.
3 satıra 10 problem yazmışsınız.
bukadar zihninizi yormayın.
aynı anda tek soruna odaklanın.
yoksa kendinizi hırpalarsınız.

Sen de az ceneni tut canimm ben dr ayni seningibiyim ama buyuklerine ve ailene kakarşı mecbur sus. Bu gidisle yalniz kalirsim vallla ben cok arkadaş kaybettimdogruyu soyledigim için. Bazen soylemk istedigim seyi yutuyorum sonra da ohh bi kavgayi tartismayi kuslugu onledim deyio mutlu oluyorum inan soylemek istediğim şeyi soylesrm o kadar haz almam

insanlara olduklari konuma gore mesafe koyarsaniz baska hicbir sey yapmaniza gerek kalmadan dengede ilerlersiniz yolunuzda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…