SİZCE NAPMALIYIM?

Altı üstü böyle demiş şöyle demiş diye kendini avutup kandırmalarına izin verme kimsenin.
Bariz bir kısıtlama çabası var. Dikkatli olmalısın bence.
Kadınlar hep iyi tarafından bakar zaten, fazla iyi tarafından bakmak iyi değil, gerçeklere bakmak lazım biraz.

[12/05 22:45] BEN: Düşünüyorum tartıyorum ama bu kadarı abartı daha kaç yaşındayız 30 yaşındaymışız gibi davranma sende bazen çok çocukça şeyler yapıyosun yapmakta hakkın sen birileirni izliyo musun görünce birilerini izlemek ne sendne böyle tuhaf bi düşünce hiç beklemezdim çocukça bi şey yok ya da bi şeyleri sadece çocuklar yapmaz aklımın mantığımın almadığı şeyler söylüyosun sen yapsan sorun olmazdı bak sen özgürsün
[12/05 23:07] HERŞEYİM: Ya amaan
[12/05 23:07] HERŞEYİM: Aynen ben özgürüm
[12/05 23:07] HERŞEYİM: Sen tutsaksın çolukla öocukla oynayamıyosun dışarda
[12/05 23:07] HERŞEYİM: Beni konuşturma
[12/05 23:08] HERŞEYİM: Bırak çocuklar dışarda sen niye onlarla çıkıyon
[12/05 23:08] HERŞEYİM: Hadi çıktın
[12/05 23:08] HERŞEYİM: Niye olarls patenkayiyi falan
[12/05 23:10] BEN: Burda sorun olan bi şey göremiyorum ya da çocukça bi şey paten kaymak çocukça değil ayrıca kimse de yoktu brn bunların bilincinde bi insanım o zaman sende maça gitme çocukça bence gecenin körü oturup korkunç şeyler konuşmakta çocukça o zaman ben böyle mi yapıyorum sen kuzeninle paten kaysan bunda ne sorun olabilir yani bi düşün dilanla paten kaycak olsan ben sana böyle yapsam neler söylersin bana
[12/05 23:11] BEN: kuzeninle paten kayabilirsin gerekirse yeğenlerinle sokakta top oynayabilirsin bunlar bana asla saçma gelmez tathatta gelir hatta

Herşeyiniz olarak görmekten vazgeçmeniz geleceğinize yapacağınız en büyük iyilik olur bence.

[12/05 23:14] HERŞEYİM: Ben kızenimle paten kaymam sokakta da
[12/05 23:14] HERŞEYİM: Bence annem babam seni sokakta paten kayarken görse
[12/05 23:14] HERŞEYİM: Cidden böyle hoş olmaz
[12/05 23:14] HERŞEYİM: Çolukla çocukla görseler öyle
[12/05 23:15] HERŞEYİM: Gamze bence bu konuyu kapatslım biz
[12/05 23:15] HERŞEYİM: Cidden
[12/05 23:15] HERŞEYİM: Bu konu bizi kavgaya götürür başka ds bişry olmaz
[12/05 23:20] BEN: Annenle baban ne alaka ya ben evli barklı kadın mıyım sanki 3 çocuk annesiyim de daha çok genciz ya çocukluktan yeni çıktık sayılır senden hiç böyle annem babam görse lafları duymamıştım benim annem seni sokakta top oynarken görse ona ne yani ne diycek güler konuşur gayet insancıl bi şey enişten gibiler için anormal bu normal bi şey ben orda anormal bi şey yapmadım ki yapmam da zaten çok olgun aklı başında biriyim biliyosun ayrıca annen baban ne alaka tuhaf tuhaf konuşuyosun ben sen olmasan kendimi bilmiycem sen neden maça gidiyosun gayette sende oynıycak birisin bi şey olsa sorun ettiğin o mu birilerinin bakması mı
[12/05 23:21] HERŞEYİM: Yani benim top oynamamla senin paten sürmeni kıyaslıyon ya helal olsun
[12/05 23:21] BEN: Neden kıyaslanmasın
[12/05 23:22] BEN: Anormal değil ikisi de son derece insancıl şeyler ben kuzenimleteyzemlerle okulun bahçesinde bisikletede bintmiştim onlar normaldi şimdi noldu gerçekten anlamıyorum gayet normal bunlar
[12/05 23:22] HERŞEYİM: Haklısın yanlış düşünen benim
[12/05 23:22] HERŞEYİM: Uzatmayalım

Bastan hataniz birini "herseyim" diye kayit etmek. Ikincisi: biri sizi ayrilmakla tehdit ediyorsa veya "o zaman ayril" diyorsa ya baski kurmaya calisiyor yada gercekten ayrilmak derdinde ama topu size atiyor. Bence adam kafadan yarim

Kendinize saygınız varsa, bu kişiden ayrılın
En iğrendiğim erkek tipi. Her şeyi kendi bilir, sadece kendisi akıllı
Herkes art niyetli, herkes kötü

Ps: Konuşmalarınızı tek tek atma, inan ilk 2 cümleden sonrasını kimse okumaz.

Konuşmaları okudukça kendine nasıl bir eziyet ettiğini anlayamıyorum.
Yahu çocuk dediği 16 yaşında kendisinden 3-4 yaş küçük neyin havalarına girmiş bu velet. Kusura bakmada, 30 yaşına gelince çekilmez bi adam olur bu. Hele 60ında düşünemiyorum.
Yeni nesilin geri kafalı olması beni cidden çok üzüyor, umarım hayatını böyle değilde hayata normal bakabilen yaşını bilen insanlarla geçirirsin. :/

Kesin kısıtlayacak tabi bunu anlamak zor olmuyor sizin eğlenip eğlenemeyeceğinizden önce camdan bakanı düşünmek net hastalıktır evli bir kadınım hala yolda koşarım da zıplarım da kim bakarsa da baksın insanlar bakacak diye ben süs çiçeği olamam geçen gün eşimin kardeşiyle mahallede ağaca tırmandık ondaneğlenemeyeceğinizdenondan bir gün önce de parkta beraber oynadık çocuk oynatmadım bizzat ben çocuktan çok oynadım yaşarken de anlatırken bizde eğlendik eşimde dediği tek şey keşke bende olsaydım normali budur yani camdan bakan yoldab geçen ne düşünürse düşünsün kim ki onlar hayatımda kaç kere göreceğim insanlar çok da umrumdu yani ayrıca onu giyme bunu sürme diyen erkekler yapma dediği her şeyi yapan insanlara kötü gözle bakanlardır bu yüzden size yapma etme der yol hala yakın iyi düşün.

Attığınız konuşmaları okudum adam sokakta top oynamam normal ama sen paten kayamazsın diyor. Millet orana burana bakar falan demiş. Normalde böyle biri değilse kötü bir gün geçirmiş ondan saçmalıyor olabilir. Çok saçma geldi yazdıkları. Eğer gerçekten bu düşünceye sahipse bir sorun var demektir.

Ay hep paten kaymak istemişimdir ama hiç denemedim. Konuyu okuyunca içimde yeniden paten aşkı alevlendi ben de paten kaymak istiyoruum

Kay canım kaygüldürdün beni.. Noröalde bisiklete falan binerim zaman zaman kuzenlerimle okulun bahçesinde arkadaşlarımla istediğimde buluşurum haber vererek bunun gibi şeyler normal zaten bugün de sorun etmesini beklemiyodum açıkçası en fazla ortamı falna sorar diyodum cidden korkuyorum ayrılmam gerekli bilincindeyim ama o bike zor geliyo alışkanlıklarına bağlı bi insanım bilmiyorum napmalıyım

ya merhaba, konuşmalarınızı da okudum da adamın tavırları çok kaba saba.
evlenince kısıtlar mı diyorsunuz evlenene kadar da mutlu etmez zaten bu adam.
benim erkek arkadaşım da katıdır mesela, kuralcıdır. ama yeğenlerimle paten kayıcam desem mutlu olacağım diye düşünüp sevinir.
sizinki hem sizi kafese koyuyor, hem çevrenizdeki herkesi sapık gibi görüyor.

Bende bi anormallik göremiyorum bende mutlu olurdum o yapsa. Normalde iyiyken çok iyidir askım cnaım cicim der ama tavırları cidden çok kaba anlam veremiyorum. Daha önce bisiklete de binmiştim gayet normaldi şimdi de normal anlamıyorum ben gerçekten yani başka erkekler ne düşünür bu konuda bilmiyorum acaba o açıdan nasıl ama gerçekten çok saçma çok haklısınız ayrılmam gerk sanırım ama bu da kolay değil başkası dokunsun öpsün istemem onu başkası sarılsın ne biliyim ya

Yüksek okul mezunu ama Türkçe tırt :) yaşın daha bazı şeyleri görmek için çokçok erken. Daha bağımsız, daha güzel yaşayacağın hayat fırsatı sun kendine. Hem yazi imlâsı olarak ondan daha iyisin ve daha iyileri çıkacaktır. Şansın açık olsun.

Sevgili bayanlar bu kiz cagzin hadi erkek arkadaşı tabi kendince baskı kurmuş orasını geçtim ben şeye takıldım bazı kadinlar bana kocam karışamaz falan diyor ya benim sarteller atıyor tabi bunu evli olanlara diyorum bi kere dışardaki insanların ve dünyanın ne kadar civisinin çıktığını bilmem söylememe gerek varmı ozgecan ve munevver olayları birer örnek teşkil ediyo yani bazı bayanlar diyo ya erkekler herseyi biliyo onlara kalsa herkez kötü evet canım benim şu zamanda malesef çoğu insan art niyetli ve inanin erkekler bunu hissediyor 3 yaşındaki çocuğa niyet bozanlar var hanımlar eğer eşleriniz size karismayacaksa saldım cayıra mevlam kayıra rahat ve geniş erkekler istiyorsanız sizler bilirsiniz aşırıya kaçmadan bi erkek güzelce uyarabilir eşini bunun nesi kötü ben bunu eşim hiç biseyime karışamaz diyen zihniyetlere diyorum eşler birbirini uyarabilir iki taraf içinde geçerli birbirine karismayacaksa kimse yanına bi adet kukla alsın...

Bende iki tarafında belli noktalarda özellikle evlilikte karışma uyarma ve söz hakkı olduğunu düşünüyorum zaten. Benimli ayrı bi konu ama katılıyorum dediğinize karşışıklı olmalı tabii bu

Te
Teşekkür ederim haklısınız. Kitap okuyan biriyim öyle saf salak biri değilim görüyorum her şeyi ama hep bi iyi yön buluyorum kendimi kandırıyorum belki de

Te

Teşekkür ederim haklısınız. Kitap okuyan biriyim öyle saf salak biri değilim görüyorum her şeyi ama hep bi iyi yön buluyorum kendimi kandırıyorum belki de
Sen de kendince haklısın. Ama biz de o yaşları yaşadık. Sen de cok duyarsin bu tarz seyleri ama gercekten oyle. Ben mesela 19 yasimi birak, daha geçen seneki halimi dusununce bir gulme bir pismanlik vs vs karmasik duygular icine giriyorum. Sen kararini dogru yonde ver ve hakikaten zamana birak. Bu dunya da ömur bile gelip geciciyken 1-2 kisi mi unutulmayacak. Burdaki cogu kadinlarimiz tecrubelidir. Ahlanip vahlanmamak icin dinlemek gerekir. Ki dinleyecegini umuyorum. Dinlememezlik yapacak olsan buraya konu acip, fikir almazdin herhalde degil mi minnak pisi pisi

Sana gelince canım yaş in genç eş seçerken bi kere değil on kere düşün iyice tart ölç, mesela yemeğe gittiniz dışarda ki garson a nasil davranıyor, yada seni düşünüyormu seni ugurlarken eve merak ediyormu vardinmi diye yada çevresi nasıl onun hakkında en çok iyi biri diyemi bahsediliyor bunlar birer tüyo dur bide seni uyarirken bu şekilde kaba değilde kibarca nazikçe uyarsaydi mesela "canım biliyorum sen paten e binmeyi seviyorsun ama ben hoşlanmiyorum" dese neyse üslubu çok çirkin bi kere insanın yapmiyacagi varsa da inat olsun diye yapar valla bacim sen bilirsin ama hakkında hayırlısı olsun insallah.

Garsona falan öyle kötü davranmaz asla çevresinde komik efendi diye anılır yengeleri falan över hep beğenir kuzenlerine kıyasla. Merak eder hastalanınca kıyamaz iyiyken çok iyidir. Bu tavrı çok çirkin gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…