SİZCE NAPMALIYIM?

[13/05 00:20] HERŞEYİM: Ya maç yapmakla bir tutma şunu
[13/05 00:20] HERŞEYİM: Kocaman kızsın bina aralarında bebelerle patene biniym diyon
[13/05 00:20] HERŞEYİM: Ooof
[13/05 00:20] HERŞEYİM: Her açıdan hoşumz gitmiyo
[13/05 00:20] HERŞEYİM: Kusura bakma .
[13/05 00:21] HERŞEYİM: Bak daha savunucu da bişeyler söyleme

Haklısınız gerçekten insan sonradan pişman oluyor bi sene sonrasına bile bunu nasıl kabullenmişim diyo gerçekten abla tavrıyla yaklaşıldığını görüp bildiğim için burda sorum hepinize çok teşekkür ederim

E sokağa da çıkma, yolda da yürüme o zaman. Ya birisi sana bakarsa?..

Böyle hasta erkeklerle nasıl sevgili oluyorsunuz cidden anlam veremiyorum.

Bu kişiyle harcadığın zamana YAZIK

Biri gizli gizli röntgenlese orani buranı yazmıs
İğrenc sevgilin
Ayrıca bana “lan “ diye hitap eden kişiden ayrılırdım

Sevgilin olacak .... seni hiç sevmiyor. Şu konuşmaları dışarıdan gözle oku bakalım. Binmiş üstüne tatmin ediyo egosunu sen ezilmişsin iyice. Ayrılıkla tehdit ediyo bi de haspam. Yol versen peşinden ayrılmaz da.

Güzel kardeşim sadece cahilce davranmis yaşının verdiği cahillik diyorum sadece bazı bayanlar Amanin kiyamet kopmuş gibi davranıyor gülüyorum buna gelene kadar bu kulaklar neler duyuyor neler bu devede kulak kalır eşini kiskanmayanlarmi dersin, kiskanmayip bide üstüne seni bi komşum la hayal ediyorum onunla birlikde olmanı isterim diyenlermi dersin, yada eşini aldatmak la kalmayıp bide üstüne aldattığı kadının karısına hakaret etmesine izin veren soytarilarmi dersin evet gerçekden böyle şeyler çok oluyormus türkiyede duydum ve dahası o yüzden bunlar bana bunu yapan çocuğu yuhliyacak kadar önemli gelmedi canım sadece yaşının cahilligi derim ve bakmani öneririm daha sonrasında yine falso yapıyormu bide bak bakalim seni kaybetmek den korkuyormu ona göre hayatına yön çizmen temennisiyle

Ay bilir kişi çok haklı gibi döktürmüş bir de siz ve sizin gibi zihniyetlere anlatamıyoruz işte çevrede olanlar iğrenç yaşananlar kan donduruyor ama bunların yolu bunları yapmamak değil yapanları sallandırmaktır bu gün sokokta birine tecavüz edildi diye sen sokağa çıkmayı bırakırsan o düzen değişmez mini etek giyene laf atıldı diye pantolon giyersen olmaz siz bunu anlamamakta zorluk çekiyorsunuz ama tacizin tecavüzün önüne geçmenin yolu kendini sakınmak değildir neleri neleri varmışta adamın yaptığı normalmiş iyi o zaman tonla psikopat koca varken adam bir kere dövsün ne olacak dimi işte bu kızın sevgisi gibi barzo tipler sizin sayenizde çoğalıyor bunlar yaptığını marifey sayıyor sen evlenecek yaşa geldiğini düşünüp evlendiysen kimsenin sana şu yanlış bu yanlış demesine gerek kalmaz hayatında bir kere olsun o rahat demek ki bunlar dediğin hayatı yaşayıp özgürlüğün birey olmanın tadına varsaydın yaşadığın esareti anlardın kıza örnek verdiklerine bak allah'ım ya nutkum tutuldu ne sapıklar manyaklar varmış adam bunu yapmış da nolmuş dışarıda ne beyefendi karşındakinin bir insan olduğunun bilincinde olan akıllı kültürlü bireyler var bunları örnek ver diyeceğim de hiç görmediğin öyle belli ki bir gün kocan seni döverse sakın bırakma adamı karısını doğrayan var seninki ne ki sonuçta bırakma bari de başkasına bela olmasın bu tipler sizin gibi insanlarla pembe otobüs, pembe taksi isteyen zihniyet aynı gece 3 de tecavuz edilip öldürülmüş dediklerinde bu insanlık ayıbından gözleriniz dolması gerekirken o saatte ne işi varmış diyen zihniyet aynı hepiniz aynısınız

Güzelim o kadar şey yazmışsın ama boş konuşmuşsun cogunu okumaya kaada değer bulmadim yaş im 36 senin yaş in kadar hayat yaşadım ve gördüm sen şu ilerde kum da oyna tatlım Tamammi burasi kavga etme yeri değil akıl verip alma yeri asil insanlar kavga etmez ben mesela sadece güldüm sesli şekilde çok çocukça geldin bana ben bişey demeden bana saldırmissin tuhaf ve cahilce!!!!

Ben ne demişim sen ne kadar saçma konuşmuşsun sana diyorum profil adını dahi okuyamadigim kız sakin benle kavga etme burası insanların özgürce konuşup dertlestigi yer ben başka bi şeyden bahsetmişim sen Pitbull gibi bana saldırmisin inan seninle tartışcak kadar akıllıda bulmadim seni akıllı ve bilgili Görgülü insanlar karşındaki ne çamur atmazlar onlar dahi ce üslup kullanıp eğer ona ters gelen bişey varsa zekice tartışıp saygılı bi şekilde konuşurlar kendini yetistirmis karakterli insanlar bunu yapar.

Profil adı değil "nick"
Bu kadar bilgili olduğunu savunan biri nick i okuyamıyor ne tezat değil mi

Ben ne demişim sen ne kadar saçma konuşmuşsun sana diyorum profil adını dahi okuyamadigim kız sakin benle kavga etme burası insanların özgürce konuşup dertlestigi yer ben başka bi şeyden bahsetmişim sen Pitbull gibi bana saldırmisin inan seninle tartışcak kadar akıllıda bulmadim seni akıllı ve bilgili Görgülü insanlar karşındaki ne çamur atmazlar onlar dahi ce üslup kullanıp eğer ona ters gelen bişey varsa zekice tartışıp saygılı bi şekilde konuşurlar kendini yetistirmis karakterli insanlar bunu yapar.

Profil adı değil "nick"
Bu kadar bilgili olduğunu savunan biri nick i okuyamıyor ne tezat değil mi

Ben bilgili olduğumu iddia etmedim sizin gibi kötü ruhlu herkese sataşip kendini ilkokul çağında sanan minnacik küçük kızlar bilmiyorsak nazikçe öğretir sin cici kiz hayırdır ilk okula mi gidiyorsun bu diyalog lari biz ilkokulda bırakalı çok oldu insanları küçümseme kendini büyüksemë diyalogları diyorum hani uyan ilkokulda kaldı....

Bana sıraladığın üstün zeka zirvaliklarini şuan sen yapıyorsun cici olmayan kız...

Bana sıraladığın üstün zeka zirvaliklarini şuan sen yapıyorsun cici olmayan kız...

Güzelim kimseye zeki olduğumu kanitlamiyorum şu ergen kız psikolojisinden çıkın diyorum kocaman insanım Ayy ınanamiyorum kendime kızdım minicik kızlarla laf ebeligine giriyorum kendime yakistiramadim valla ben çekiliyorum ben yazmadim sayın sizde okumadiniz sayın..

Ergen tribinde yazan sensin 'cici kız"
Yazım tarzını gözden gecirmeni tavsiye ederim "36" yaşında birinin cümleleri bu kadar basit olmamalı....

Evet kendini yetiştirmiş akıllı bilgili ve görgülü insanlar insanlara alttan alttan köpek der sende haklısın okumadığın iyi olmuş okusanda senin anlayacağın seviyede şeyler değil zaten akıl yaşta olsaydı ohoooo hadi işine

Ya olurmu öyle şey ben size neden köpek diyeyim asla ne olursa olsun karşımdaki düşmanim bile olsa hakaret etmem öyle anladiysaniz kusura bakmayın bakın haddimi bilip Özür dilemesinide bilirim; sadece Pitbull saldırDigi için sebepsiz yere öyle bi benzetme yaptım yoksa öylesiniz demedim ama siz beni acımasızca eleştirdiniz benim kim olduğumu değer yargıları mi bilmeden saygısiz ca ne yazikki...

Son düzenleme:
Çok tuhaf ya patenin nesi kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…