Merhabalar ablalarım bu sitede yaş kuralı var mı bilmiyorum varsa da kural ihlali yapmak istemiyorum söyleyin lütfen.
Ben 14 yaşındayım,annemi bebekken kaybettim.Bir ablam var bir de babam.Annemden sonra bana bakan bir kadın vardı ama başka şehre taşındılar yalnızım.Babam beni dövüyordu küçükken,şimdi de laflarıyla dövmekten beter ediyor.Ablam saygısız bir ateist.
1 sene önce tecavüze uğradım kimseye diyemedim,çok cesaret geldi ama yapamadım.Bu yaz ablama dedim ki ''Abla ben kapanmak istiyorum'' çok tepki vereceğini sanmıyordum saygılı bilirdim onu ama öyle değilmiş delirdi.Ne yapacağını şaşırdı gerçekten '' Sevgilin seni zorluyor,eğer kapanırsan eski sevgilin sana dönecek,Nereden aklına geldi kim zorluyor.seninle konuşmam( benle konuşmaması hiç bir şey değiştirmez nefret ettim ondan)babama sevgilin var derim (zaten ben söyleyeceğim,ki kimsenin beni zorladığı da yok)'' Ve daha gün içinde laf sokmalar sokakta kapalı görünce ıyy iğrenç demeler vs. Kur'an okurken ''faydalı bir şey okusana''dedi bu kadar olacağını da hiç düşünmemiştim.Onun da iğrençliklerini babama anlatmak istedim ama aile neşesi bozulsun istemiyorum.Bir gün bunları düşünürken aklıma polise gidip tecavüzden şikayetçi olmak,sonra o cezasını çeker beni de bir yurda vermeleri orada kapanmam herkes hakettiği yeri bulur ama başaramadım.Sevdiğim dedi ki benden 1 yaş büyük ''seninle evlenmek istiyorum,benim babamın haberi var 18 yaşında isteyeceğiz ama yurda gidersen olmaz'' Ben dinlemeyim dedim ondan sonra onu başka kızla evlendireceklerdi istemedim mecbur burda kaldım.Şimdi şöyle düşünüyorum lise için başka şehire gideyim orda rahat ederim .Ama babamı yaşlı bırakmak istemiyorum.Ayrıca tecavüzü de söylerim belki orada.Ne yapmlıyım?Bu koskoca dünyada yapayalnızım yaşım yüzünden önyargılı yaklaşmayın lütfen