• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce napmam gerekir?

Cocugum 14 yas ne demek , benim cocugum var yasi sana yakin , nasil trcavuze ugradin?
Hic mi yakin kadin akraban yok teyzen , halan?? Babandan cekiniyorsan onlardan destek al
Ve lutfen bu kadar kucukken hayatinla ilgili onemli kararlar alma , evlilik , meslek secimi , yurt vs.. bunlara karar verecek yasta degilsin sen
Annesizlik böyle dir işte. Akrabada ilgilenmeyince. Teyze hele anne yarısı. Bunun vebalini kim tasicak odicek. Lütfen çocukları arkadaşta olsa yollamamak ve göz ardı asla etmemek gerek yok ayşe ye gidiyorum yok ders çalışa az izin verilmicek. Rabbim kardeşlerimizi evlatlarımızı korusun

Çok düzenli titiz yazıyorsunuz. Bunca Yıldır K.K. ndeyim. Bu kadar güzel anlatım ve noktalama işaretleri kullanımı nadir görüyorum.
Çok ciddi bir ortam değil,o yüzden buradaki ablalarım umursamıyor olabilir ve gördüğüm kadarıyla çoğu çocuklu.Çocukla uğraşmaktan dikkat edemiyor da olabilirler.Ama ben dikkat etmeye çalışıyorum dilimizi bozmamak adına mümkün olduğunca Türkçe köklü kelimeler kullanmaya dikkat ediyorum ne kadar zor olsa da zira dilimizin yarısı neredeyse yabancı kökenli ve bazen cümleye o kelimeyi yakıştırmıyorum,hoş durmuyor.Ayrıca hem düzgün yazıyorsunuz dediğiniz ,hem de dilimize dikkat ettiğiniz için ben teşekkür ederim .

Çok ciddi bir ortam değil,o yüzden buradaki ablalarım umursamıyor olabilir ve gördüğüm kadarıyla çoğu çocuklu.Çocukla uğraşmaktan dikkat edemiyor da olabilirler.Ama ben dikkat etmeye çalışıyorum dilimizi bozmamak adına mümkün olduğunca Türkçe köklü kelimeler kullanmaya dikkat ediyorum ne kadar zor olsa da zira dilimizin yarısı neredeyse yabancı kökenli ve bazen cümleye o kelimeyi yakıştırmıyorum,hoş durmuyor.Ayrıca hem düzgün yazıyorsunuz dediğiniz ,hem de dilimize dikkat ettiğiniz için ben teşekkür ederim .
Zira öyleyimdir:) Eğleniyor muyuz?

Ablacım tecavüze uğramış biri olarak fazla iyi durumdasın. Asla böyle şeyleri yaşamamış olmanı diliyorum. Ama eğer bu konuda bir şaka yapayım diye geldiysen iş ciddi boyutlara ulaşacak belki sonucuna katlanabilecek misin? Biri ihbar eder belki şu sitede böyle bir vaka var diye insanlık görevi sonuçta. Varsa böyle bir durum, sana kolaylıkla ulaşılabilir böylelikle polise gitmek için biraz daha gecikmezsin. Ama eğer yoksa da (ki olmamasını diliyorum tekrardan) burda vicdanlara oynamak, boş ithamlarda bulunmak iyi bişey değil. Siteye de bir buçuk sene önce kaydolmuşsun, 13 yaşında iken böyle bir siteye üye olma ihtiyacı nerden hasıl oldu?

Ablacım tecavüze uğramış biri olarak fazla iyi durumdasın. Asla böyle şeyleri yaşamamış olmanı diliyorum. Ama eğer bu konuda bir şaka yapayım diye geldiysen iş ciddi boyutlara ulaşacak belki sonucuna katlanabilecek misin? Biri ihbar eder belki şu sitede böyle bir vaka var diye insanlık görevi sonuçta. Varsa böyle bir durum, sana kolaylıkla ulaşılabilir böylelikle polise gitmek için biraz daha gecikmezsin. Ama eğer yoksa da (ki olmamasını diliyorum tekrardan) burda vicdanlara oynamak, boş ithamlarda bulunmak iyi bişey değil.
Etsinler,kendim söylememden daha iyidir . O ihtimal aklıma gelerek yazdım zaten.Şu an iyiyim fakat yalnız kaldığımda değiş

Tamam da bu sitede kaç tane sahte konu var, biliyor musunuz? Bir bakın siteye, tecavüze uğradım, şiddete uğradım diye konular dolu. Ve bunlarin yüzde 95' i sahte cikıyor. Yazık, insanlarin duygulariyla oynuyorlar.
. Ne olacak hanımefendi dedim ya dışarıdan okunuyor belki biri burdan bir yorum okur faydası olur . Bukadar çok takılmayan

Baslik "sizce ne yapmam gerekir " olacakti

Merhabalar ablalarım bu sitede yaş kuralı var mı bilmiyorum varsa da kural ihlali yapmak istemiyorum söyleyin lütfen.
Ben 14 yaşındayım,annemi bebekken kaybettim.Bir ablam var bir de babam.Annemden sonra bana bakan bir kadın vardı ama başka şehre taşındılar yalnızım.Babam beni dövüyordu küçükken,şimdi de laflarıyla dövmekten beter ediyor.Ablam saygısız bir ateist.
1 sene önce tecavüze uğradım kimseye diyemedim,çok cesaret geldi ama yapamadım.Bu yaz ablama dedim ki ''Abla ben kapanmak istiyorum'' çok tepki vereceğini sanmıyordum saygılı bilirdim onu ama öyle değilmiş delirdi.Ne yapacağını şaşırdı gerçekten '' Sevgilin seni zorluyor,eğer kapanırsan eski sevgilin sana dönecek,Nereden aklına geldi kim zorluyor.seninle konuşmam( benle konuşmaması hiç bir şey değiştirmez nefret ettim ondan)babama sevgilin var derim (zaten ben söyleyeceğim,ki kimsenin beni zorladığı da yok)'' Ve daha gün içinde laf sokmalar sokakta kapalı görünce ıyy iğrenç demeler vs. Kur'an okurken ''faydalı bir şey okusana''dedi bu kadar olacağını da hiç düşünmemiştim.Onun da iğrençliklerini babama anlatmak istedim ama aile neşesi bozulsun istemiyorum.Bir gün bunları düşünürken aklıma polise gidip tecavüzden şikayetçi olmak,sonra o cezasını çeker beni de bir yurda vermeleri orada kapanmam herkes hakettiği yeri bulur ama başaramadım.Sevdiğim dedi ki benden 1 yaş büyük ''seninle evlenmek istiyorum,benim babamın haberi var 18 yaşında isteyeceğiz ama yurda gidersen olmaz'' Ben dinlemeyim dedim ondan sonra onu başka kızla evlendireceklerdi istemedim mecbur burda kaldım.Şimdi şöyle düşünüyorum lise için başka şehire gideyim orda rahat ederim .Ama babamı yaşlı bırakmak istemiyorum.Ayrıca tecavüzü de söylerim belki orada.Ne yapmlıyım?Bu koskoca dünyada yapayalnızım yaşım yüzünden önyargılı yaklaşmayın lütfen :KK43:
Ahhh canim benim kiyamam sana ben evlenmek mi hemde bu yasta hayatinin hatasini yaparsin sakin dusunme bile. Git polise hemen sikayetci ol hic bekleme bile. Ailene durumu anlat hatta. Sonra egitimine devam et iyi bir universite kazan hayatini kurtar. Bunlarin hepsini ancak oyle atlatirsin. Evlenmek senin icin en buyuk hata olur.

Ahhh canik benim kiyamam sana ben evlenmek mi hemde bu yasta hayatinin hatasini yaparsin sakin dusunme bile. Git polise hemen sikayetci ol hic bekleme bile. Ailene durumu anlat hatta. Sonra egitimine devam et iyi bir universite kazan hayatini kurtar. Bunlarin hepsini ancak oyle atlatirsin. Evlenmek senin icin en buyuk hata olur.
Ablacım bu yaşta değil 18 yaşında düşünüyorum,üniversite hiç bir işe yaramayacak ki şehirden uzak kalmak istiyorum ya polis olup dağa çıkarım ya da evlenirim.Hiç kolay değil anlatmak yanımda duracak hiç kimse yok.Ben mutluluğu öyle çok istiyorum ki yalnızca insanlardan uzaklaşmakla olacak o yüzden gideceğim bu şehirden

Ablacım bu yaşta değil 18 yaşında düşünüyorum,üniversite hiç bir işe yaramayacak ki şehirden uzak kalmak istiyorum ya polis olup dağa çıkarım ya da evlenirim.Hiç kolay değil anlatmak yanımda duracak hiç kimse yok.Ben mutluluğu öyle çok istiyorum ki yalnızca insanlardan uzaklaşmakla olacak o yüzden gideceğim bu şehirden
Hayatim polise git hemen ve gerekirse devlet korumasi iste ailenle yasamak istemiyorsan 18 yasina kadar devlet korumasinda kal. Liseydi universiteydi derken hayatin gercekleri gozunu acacak zaten. Ne sular akar daha o koprunun altindan. Simdilik evlilik fikrini de aklindan cikar at. Kendine en iyi nasil gelecek kurarsin onu düşün.

Merhabalar ablalarım bu sitede yaş kuralı var mı bilmiyorum varsa da kural ihlali yapmak istemiyorum söyleyin lütfen.
Ben 14 yaşındayım,annemi bebekken kaybettim.Bir ablam var bir de babam.Annemden sonra bana bakan bir kadın vardı ama başka şehre taşındılar yalnızım.Babam beni dövüyordu küçükken,şimdi de laflarıyla dövmekten beter ediyor.Ablam saygısız bir ateist.
1 sene önce tecavüze uğradım kimseye diyemedim,çok cesaret geldi ama yapamadım.Bu yaz ablama dedim ki ''Abla ben kapanmak istiyorum'' çok tepki vereceğini sanmıyordum saygılı bilirdim onu ama öyle değilmiş delirdi.Ne yapacağını şaşırdı gerçekten '' Sevgilin seni zorluyor,eğer kapanırsan eski sevgilin sana dönecek,Nereden aklına geldi kim zorluyor.seninle konuşmam( benle konuşmaması hiç bir şey değiştirmez nefret ettim ondan)babama sevgilin var derim (zaten ben söyleyeceğim,ki kimsenin beni zorladığı da yok)'' Ve daha gün içinde laf sokmalar sokakta kapalı görünce ıyy iğrenç demeler vs. Kur'an okurken ''faydalı bir şey okusana''dedi bu kadar olacağını da hiç düşünmemiştim.Onun da iğrençliklerini babama anlatmak istedim ama aile neşesi bozulsun istemiyorum.Bir gün bunları düşünürken aklıma polise gidip tecavüzden şikayetçi olmak,sonra o cezasını çeker beni de bir yurda vermeleri orada kapanmam herkes hakettiği yeri bulur ama başaramadım.Sevdiğim dedi ki benden 1 yaş büyük ''seninle evlenmek istiyorum,benim babamın haberi var 18 yaşında isteyeceğiz ama yurda gidersen olmaz'' Ben dinlemeyim dedim ondan sonra onu başka kızla evlendireceklerdi istemedim mecbur burda kaldım.Şimdi şöyle düşünüyorum lise için başka şehire gideyim orda rahat ederim .Ama babamı yaşlı bırakmak istemiyorum.Ayrıca tecavüzü de söylerim belki orada.Ne yapmlıyım?Bu koskoca dünyada yapayalnızım yaşım yüzünden önyargılı yaklaşmayın lütfen :KK43:
Kesinlikle susma polise sikayet et.bende 10 yasındayken annemin sevgilisi tarafından elle tacize ugradım 2 defa sans eseri elinden kurtuldum.anneme diyemedim kimseye diyemedim yıllarca.babamada demekten korktum gidip katil olur diye sustum yıllarca.annemle o adam iyiki zamanında ayrıldılar yoksa daha basıma neler gelicekti kimbilir.yıllar sonra 18 yasımdayken o pislik gebermiş annem de duymus üzülmüş bana geldi bi dua oku adamın arkasından.bende dedim ne okucam sen o adam bana ne yaptı biliyormusun dedim ne yaptı dedi beni taciz etti dedim.inanmadı bana o duasını okudu o pis adam için.Evlendıkten sonra eşime de söyledim.Mezarında ters dön inşallah gün yüzü görme pis sapık.eşim haric kimsenin bana saka için bile olsa dokunmasına asla izin veremiyorum korkuyorum.Suan bu satırları yazarken benim ve benden daha beter durumları yasamıs arkadaslar için aglıyorum.Allah bize sabır versin.

Kesinlikle susma polise sikayet et.bende 10 yasındayken annemin sevgilisi tarafından elle tacize ugradım 2 defa sans eseri elinden kurtuldum.anneme diyemedim kimseye diyemedim yıllarca.babamada demekten korktum gidip katil olur diye sustum yıllarca.annemle o adam iyiki zamanında ayrıldılar yoksa daha basıma neler gelicekti kimbilir.yıllar sonra 18 yasımdayken o pislik gebermiş annem de duymus üzülmüş bana geldi bi dua oku adamın arkasından.bende dedim ne okucam sen o adam bana ne yaptı biliyormusun dedim ne yaptı dedi beni taciz etti dedim.inanmadı bana o duasını okudu o pis adam için.Evlendıkten sonra eşime de söyledim.Mezarında ters dön inşallah gün yüzü görme.eşim haric kimsenin bana saka için bile olsa dokunmasına asla izin veremiyorum korkuyorum.Suan bu satırları yazarken benim ve benden daha beter durumları yasamıs arkadaslar için aglıyorum.Allah bize sabır versin.
Ablacım senin için çok çok üzüldüm cezasını çektiğinden eminim Allah zalimlerin yaptığından elbet haberdar onları gözlerin dehşetle bakacağı bir güne erteliyor sadece senin de hakkın onda kalmaz emin ol yıllar geçse bile psikolojine etki etmiş şükür et ki kurtulmuşsun öldüğüne sevindim.Rahmet dilemiyorum.Amin :) Teşekkür ederim yorumun için

Back
X