AmaAben iki yıllık okudum olmaz dersdışı olmalı konuYüksek lisans yapmak istedigini söyle
İşte hata yaptımHahah hocam ne ya. Madem yaş farkı yok eğitim kurumunda değilsin neden hocam diye hitap ediyorsun. İsmi ile hitap et.
Ama olmaz öyle ondan gelmesini sağlamam lazımKaybedecek bir seyin yok ki. Ondan önce de bir hayatin vardi ondan sonra da olacak.
Merhaba xy nasilsin? Coktandir sesin cikmiyor hersey yolundami?
Gibi birseyler ysz iste
Bende bilmiyorum sordum yüz siması dediO kadar öğrenci içinden sizi nasıl hatırlamışki
Arkadaş listesine bak muhtemelen baya kişi vardır. O hoca seni yer bence bulaşma amaBende bilmiyorum sordum yüz siması dedi
Yani bana "hoslandigim"erkek hocam yazsa bende birdaha selam vermeye cekinirim. Ilk adimi siz arin ondan sonrasi gelir zaten.Ama olmaz öyle ondan gelmesini sağlamam lazım
Yalan bence. Doğruysa bile az çok hatırladığı herkese yazıyor demektir buBende bilmiyorum sordum yüz siması dedi
Bence de ziyan olur gibi... İşi gücü yok öğrenciyi hatta eski öğrenciyi ekliyor... Hey Allahım...Arkadaş listesine bak muhtemelen baya kişi vardır. O hoca seni yer bence bulaşma ama
Ayıp oluryazarsamYani bana "hoslandigim"erkek hocam yazsa bende birdaha selam vermeye cekinirim. Ilk adimi siz arin ondan sonrasi gelir zaten.
Hayır tanıdık biri öyle değil kimse de yok listedeArkadaş listesine bak muhtemelen baya kişi vardır. O hoca seni yer bence bulaşma ama
Ozaman yazma ne diyim.Ayıp oluryazarsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?