sizce nasil bir tepkim olmali

Angel27black

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
870
381
53
esim bugun annesine gitcekti bende anneme geldim esimin is yerinin sagi solu bar bizde bazen dukkani kapatinca kapida takilir iceriz dukkani kapattinmi diye sordum kapattim kapida iciyoz arkadasla dedi 12ye kadar ordaydi sonra aradim annemin evinin ordayim arkadaslarin yaninda dedi yarim saat kadar bekledim sen biraneyemi gittin dedim evet arkadaslarla iciyoz dedi resim at dedim atmadi goruntulu aradim acmadi israrla arayinca acti acar acmaz kapatti sadece karanlik isiklarda onu gordum masayi goremedim surekli msjla aramayla mesgul ettim sinirlendim konum at dedim atmadi dedim annenin oldugu semtte degilsin eve gidiyorum arkadasimla dedi eve gitti goruntulu aradim butun evi gezdirdim arkadasini gordum uni ogrenci yenge merak etme falan dedi bugune kadar hic aldatilmadim gittigi yerde bisey karistirmis olabilirmi yarin eve gidince ben ne yapayim

Var mı yok mu bilemiyorum ancak tavırları şüpheli. Bir şey saklamayan, her zamanki rutininde olan adam bu kadar kıvranmaz. İlla aldatma olmayabilir belki madde falan denemişlerdir. Bir şey söylemeyin, sorun olmadığını düşünürse kendini daha rahat ele verir. Sıkıştırırsanız temkinli olur, bir şeyler öğrenmeniz de zor olur.

tesekkur ederim :) erkek milletti bu guven olmuyo ipini fazla salmican
arkadasimla evdeyiz dediginde ben hemen geliyorum dedim zaten aramiz bir durak :) yani orda da bisey yapmayacagindan eminim ama masayi neden goremedim ve biraneyemi gittin diye de masustan sordum gercek cikti :)

yok madde olarak suphem yok benimki alkol duskunu ogrenmem gereken sey annesinin ordaki biranedemi icti yoksa id yerinin ordaki barlardami takildi eve gidince sakincemi sormaliyim yoksa kiyamet kopararakmi

tesekkur ederim :) erkek milletti bu guven olmuyo ipini fazla salmican
Çok da abartmıcan mesala orta düzeyde bırakcan dozunu.
Konuş madem eşinle evlilik sadece sorgulamak değil dünyanın yedi türlü hali var merakta ve ikilemde bıraktırmanı istemiyorum sadece empati yap senin yerine beni koy de güven mevzusu değil de sadece önemsendiğini bil ona göre de fazla endişe de bıraktırma deyin . :)

yok madde olarak suphem yok benimki alkol duskunu ogrenmem gereken sey annesinin ordaki biranedemi icti yoksa id yerinin ordaki barlardami takildi eve gidince sakincemi sormaliyim yoksa kiyamet kopararakmi

Sakince sorun o zaman, kızarsanız iyice sinirleneceksiniz diye söylemeyebilir. "Canım doğruyu söyle, sanırım iş yerinin orada içmedin, öyle hissediyorum" gibi laflarla üsteleyin. Pek kızmadığınızı düşünürse söyleyebilir.

ahhh o arada oturdugu yerde ne msjlar attim neler yazdim bilseniz :) evli oldugunu sorumlulugu oldugunu dogruyu soylemesi gerektigini yazdim ya arkadaslarla iciyoz bisey yaptigim yok dedi yemezler dedim bunun hesabini yarin vereceksin bendr ayni seyi yapcam arkadaslarimla gitcem diyorum ama esim bana haddinden fazka guvenir o yuzden pek sıkmaz durum biylefr olunca tehdit ise yaramiyo malesef

Hemen neden aldatılmayı düşünüyorsunuz. Sen orada bir şey mi karıştırdın diye dalmayın konuya. Haber vermemesine, Telefonları açmamasına kızın.
Bu telefonda yaptığınız baskıları evde de devam ettirin.
Bir şey karıştıran karıştırdım demez.

tamam once sakince denerim caktirmadan biraz üstelerim baktım olmuyo bu sefer mecbur bide carlayarak denerim

aynen tabikide demez her zamanda yeminler eder ben seni evliyken aldatmam bunun sozunu verdim diye ama biz kadinlar bir saat cvp vermesinler direk olayi aldatmaya yorariz ve erkek ne kadar soz verirse versin yinede insan guvenemiyor

aynen tabikide demez her zamanda yeminler eder ben seni evliyken aldatmam bunun sozunu verdim diye ama biz kadinlar bir saat cvp vermesinler direk olayi aldatmaya yorariz ve erkek ne kadar soz verirse versin yinede insan guvenemiyor
Her zaman yeminler mi ediyor?
Bu duruma sürekli düşüyorsunuz demek!
Kadınlar hisseder. Şüphe kurt gibidir.
Nasıl öğrenebilirsiniz ki aldatma mevzusu var. Takipte kalın. Tartışmayı aldatılmak üzerinden yapmayın.

yok o sekilde her zaman yeminler etmiyo biz kari koca olarak sohbet ederken yada birinin biseyini duyup onun ustunden konusurken sen yapsan soyle boyle yaparim ben derim oda o zaman konu dahilinde soyler zaten surekli takipteyim tlfn sifreler her zaman elimde is yerinde camera var kacta cikmis hep gorurum

Tamam o zaman asla 'kadın mı vardı' "neler karıştırdın" "aldatıyor muun" tarzı çirkin kavgalara girmeyin. Takibinizi sessiz yapın. Aldatırsa çıkar zaten karşınıza.
Merakta bıraktığı için kızın. Ya başına bir şey gelseydi diyerekten drama bağlayın haber vermesi gerektiğini bilsin. Habersiz bırakmasın. Kendisi sizi aradığında "ben telefonu açmasam ne hissedersin" diye sorun. Ne hisseder deliye döner

ama tlfna hic cvp vermemezlik yapmadj surekli msjlara normal aramaya cvp verdi goruntulu aramayida iki defa acti onu gorur gormez kapandi iceriyi goster dedim arkadaslar var beni rezil etme dedi ya gittigi yer kadinlarin calistigi bi yer ona tepkimden korktu ki kendi masasina oturtacak kadar parasi yok yada annesinin evinin orda bi mekanda degildi onu yalan soyledi

dayanamadim yine msj attim nerede oldugunu dogruyu soylemesi gerektigini ona olan bu guvenimi sarsmamasi gerektigini soyledim aradi evin onunde iciyoduk sonra biraneye gittik orda birertane icio eve geldik simdi yatiyorum yarin sor istedigini dedi bende yarinda ayri bi sekilde soracagimi ama suan meraktan uyuyamadigim icin ogrenmek istedigimi soyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…