sizce nasil bir tepkim olmali

yok asla boyle birseyini yakalamadim normalde aramizda o konuda guven vardir ama yinede kadin olarak bazen insanin aklindan geciyo
Bu durum adına sevindim en azından güven zedelenmesi olmamış .Alkol gün aşırı alıyor mu?
Belki azaltırsa fazla tatsızlık olmaz gece hayatına çok bulaşmaz alışkanlık halindeyse bu durum.

Bu durum adına sevindim en azından güven zedelenmesi olmamış .Alkol gün aşırı alıyor mu?
Belki azaltırsa fazla tatsızlık olmaz gece hayatına çok bulaşmaz alışkanlık halindeyse bu durum.
evet nalesef alkolu hergun aliyo ve is yerinin sagi solu bar bazen dukkanda hesap yaparken bile orda ayak ustu icer gelir calistigi bolgede zaten pek bisey yapacagini sanmam abimde o bolgede barda ve her barda ortak tanidiklari var

bu sekilde bi durumda her zaman olmaz oluncada ben pimpirikleniyorum belki bosuna kurcaliyorum ama yapacak bisey yok elimde degil huyum bu

evet nalesef alkolu hergun aliyo ve is yerinin sagi solu bar bazen dukkanda hesap yaparken bile orda ayak ustu icer gelir calistigi bolgede zaten pek bisey yapacagini sanmam abimde o bolgede barda ve her barda ortak tanidiklari var
Anladım inşallah düzene girer bu durum zor .
Eğer rahatsızsanız bu durumdan gerçekten azaltmasında fayda var .
Size karşı kabalığı olmuyordur inşallah ...

Anladım inşallah düzene girer bu durum zor .
Eğer rahatsızsanız bu durumdan gerçekten azaltmasında fayda var .
Size karşı kabalığı olmuyordur inşallah ...
insallahhhhhhhhhh yok asla bi siddet tarzi bisey gormedim daha ona karsida bu acizliktir hep oyle soyler ama bu alkol olayida cok kotu bazi sıkıntılarından dolayı icerek rahatladıgını soyluyo yeri geliyo birlikte iciyoruz maddi sıkıntımız var ama ickiye paramiz her zaman olur

Anlıyorum canım seni bilirim o halleri . :)

böyle bir durumdan şüpheleniyorsun madem kocanı çağırsana yanına yarını bekleyene kadar. benim eşim birgün arkadaşları ile kayaga gitti. o akşam video paylaşmış arkadaşı nette şirketten kızlarda var ohhh dans etmeler oynaşmalar benimkide masada oturmuş bunları izliyor ben bunu görünce karnıma bir ağrı girdi hemen gel çok hastayım 1 saatin var geldin geldin. o benim karın ağrımı çok iyi bilir. anladı tabi arkadaşıda evli utanmaz rezil gecelerini zehir ettim onlara karda soğukta arabalarımı bozulmadı yollarda rezil ola ola geldiler. kalanlar kaldı onları kurtaramadım ama eşimin arkadaşının karısına büyük iyilik yaptım o gece.

benim esim su an kendi evimizde bende annemin evindeyim aramiz 5 dk bi mesafe evi camera ile kontrol ettim zaten yakin oldugum icin cesaret edemez ben tlfnfa tartismaya baslayinca eve gecti

tebrik ediyorum sizi guzel taktik karin agrinizin sebebi fmf mi yoksa

:) hayır çok şükür bir hastalığım yok. ben böyle eşim istemediğim şeyeleri yapmaya kalkınca bak şimdi aşağıdan aşağıdan geliyorlar bana her an hastalanabilirim derim. artık aramızda bir espiriye döndü bu.benim ona kızma biçimim bu

benim esim hastayim dedim mi o disardayken inanmaz beni cok iyi cözdü :)))

Pardon yanlış okumuşum.

Benden size bir abla tavsiyesi. Böyle metodlarla aldatılmayı engelleyemezsiniz. Eşiniz sizi aldatmayı göze aldıysa inanın gözünüzün içine baka baka yapar.
Fazla sıkmayın, sıktıkça sizde o da gerilirsiniz.
Açıkcası aldatılacaksanız buna engel olamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…