- 11 Ekim 2020
- 111
- 65
- 48
- Konu Sahibi Sevimlihaydut
Arkadaşlar merhabalar henüz çok yeni üyeyim .28 yaşında meslek sahibi ailemden uzakta yaşıyorum .
Konuya hemen geçiş yapıyorum :)
Ben bir ay önce bir çocukla tanıştım .2 kez buluştuk yüz yüze her şey çok guzeldi çok gülüp eğleniyorum.(mesajlarda emirli sinirli itici cümleler görüyordum )2.bulusmamiza giderken sanki görünmeyen bir el içimi bastırıyordu.
Ertesi gün nasılsın ne yaptın gibi kısa bir mesaj attı o kadar .
Sonraki birkac gün içerisinde ben bu çocuğu sildim.hic mesaj atmayan adam saniyesinde gördü ve geri dönüş yaptı ne oldu neden sildin gibisinden.
Yine birkaç gün içerinde ben yazdım psikolojim bozuktu sana yordum bunları ama seninle alakası yokmuş yeniden arkadaslik yapabiliriz vs.dedim
Neyse o gün yine birkaç mesaj ve bitti .sadece geçen pazar ben durum atmıştım ona cevap yazmış bende cevaplardim o kadar.
1 hafta sonra ben bir adım attım ve bir kulübün etkinliği varmış gidelim mi dedim?
Ben sevmem bu tarz etkinlikler i dedi
Sonrasında kızgın misin bana dedim
Değilim olur böyle şeyler demiş
Bende tepkilisin sanıyordum bunu bilmem iyi oldu dedim.
Bundan sonra ne yapmalıyım arkadaşlar fikir verebilirseniz çok memnun olurum
Konuya hemen geçiş yapıyorum :)
Ben bir ay önce bir çocukla tanıştım .2 kez buluştuk yüz yüze her şey çok guzeldi çok gülüp eğleniyorum.(mesajlarda emirli sinirli itici cümleler görüyordum )2.bulusmamiza giderken sanki görünmeyen bir el içimi bastırıyordu.
Ertesi gün nasılsın ne yaptın gibi kısa bir mesaj attı o kadar .
Sonraki birkac gün içerisinde ben bu çocuğu sildim.hic mesaj atmayan adam saniyesinde gördü ve geri dönüş yaptı ne oldu neden sildin gibisinden.
Yine birkaç gün içerinde ben yazdım psikolojim bozuktu sana yordum bunları ama seninle alakası yokmuş yeniden arkadaslik yapabiliriz vs.dedim
Neyse o gün yine birkaç mesaj ve bitti .sadece geçen pazar ben durum atmıştım ona cevap yazmış bende cevaplardim o kadar.
1 hafta sonra ben bir adım attım ve bir kulübün etkinliği varmış gidelim mi dedim?
Ben sevmem bu tarz etkinlikler i dedi
Sonrasında kızgın misin bana dedim
Değilim olur böyle şeyler demiş
Bende tepkilisin sanıyordum bunu bilmem iyi oldu dedim.
Bundan sonra ne yapmalıyım arkadaşlar fikir verebilirseniz çok memnun olurum