- Konu Sahibi moveon1881
-
Çok sert, soğuk ya da çok samimi cevaplar vermeyin.
Sanki yeni tanıştığınız bir arkadaşınıza yazar gibi yazın bence.
yorum yaptığına ve ardından özel mesajla yanıt verdiğine göre belli ki konuşmaya niyeti var. bana kalırsa yeniden başlamak istemeyen erkek hiç bir şekilde iletişime girmez. yeniden başlamak istediğine emin misin? bunu iyice düşün derim. top sende gibi gözüküyor çünkü :)
Kızlar çoğunuz cevap vermeyin demişsiniz ama onu ben yapamam ya..sonuçta karşı taraftaki insan..Olumsuz yanıt bile olsa cevapsız kalınmamalı bence..Belki sizin dediğiniz doğru ama bana biraz ters gibi
Bide barışacak olsam bile öyle hemen bi mesajda atlamakta istemiyorum..Cevabımdan sonra normal konuşmaya devam etmesini istemiyorum..Yani biraz mesafeli cevap yerinde olur diye düşünüyorum
'yok niye olsun' demeyi düşünüyorum..saçmamı olur acaba :)
öylede hem balıklama atlamak istemiyorum hemde isteyip istemediğimden emin değilim.. bide kararsızlığımı onunda farketmesini istiyorum
iyi hoşta o kadar cevap gerektirecek bir mesaj da yazmamış ki zaten sırf yazmak için yazmış olursun söyleyim. Bence kendini az ağırdan sat
gayet resmi konuş nasılsın iyi misin o şekilde çok da detaya girmeden :) zaten 4 yıl birlikte olduğundan senin tavrını anlaması daha kolay diye düşünüyorum :) isteyip istemediğinden emin değilsen kendi kendine bir çalışma yap. bir kağıt al ve listele onda sevdiğin özellikleri ve sevmediklerini. ve tabi bitirme sebebinizin de aşılacak bir konu olup olmayacağını düşün. bir de gelecekle ilgili ne hissediyorsun? bu konuda da iç sesine güven.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?