• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce nasıl caveplamalıyım bayanlar :/

moveon1881

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
246
183
303
40
İzmir
Kızlar 4 yıllık ilişkim biteli yaklaşık 3 hafta oldu..

Dünde malum sosyal sitede paylaştığım durumuma ''hayırlı olsun'' yazmış bende ''teşekkür ederim'' demiştim. Daha sonrasında özelden ''ne demek vazifemiz'' yazmış..(Buarada paylaşımım onunla ilgili birşey değil)

Ne onu kırmak istiyorum nede barışmak istediğime eminiim..

Nasıl, ne yapmam gerektiğine bi türlü karar vermiş değilim.. Siz olsanız ne yazardınız..???????? :(

konuşmak istiyor demek ki ayrılmanz da sebep o ise özür diler seni tekrar barışmaya ikna etmeye çalışacaktr sen barışmak istedigine emin değilsen cevap yazma o senin kafanı karistirabilir

öncelikle şunu söyleyim paylaşımım ilişki durumum değil, hayatımla ilgili değişen yeni bi gelişmeyle ilgiliydi..

ayrılık sebebine gelince sudan sebep yani birazda bahane ettim..

dedim gibi yeniden başlamak istediğime emin değilim. ama sonuçta 4 yıllık bi ilişkiydi hiç cevap vermememezlik olmaz diye düşünüyorum.

Çok sert, soğuk ya da çok samimi cevaplar vermeyin.
Sanki yeni tanıştığınız bir arkadaşınıza yazar gibi yazın bence.

peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz fikriniz nedir ama ben olsam cevap atmazdım hatta teşekkür bile etmezdim sonuçta 4 yıllık bir ilişki olabilir ama eğer ayrılık varsa bu tek taraflı değil ki. Biraz da o düşünsün 4 yılın anlamını eminim sen çok yıpranıp üzülmüsundur. Bırak bence kendi kanında kaynasın. Hem zaten barışmak isterse de tek bir adımla bırakmamalı

Eski sevgiliniz hala arkadaş listenizde ekliyse o sizin eski sevgiliniz değildir. Sadece arkadaşız demeyin, gülün adını değiştirebilirsiniz ama kokusunu asla.

zaten teşekkür etmişsin ben olsam özel msjına cevap vermem belli ki yeniden muhabbet etmek istiyor konuşma başlatmaya çalışmış.eğer sen buna olumlu bakmıyorsan cevap verme msja.

Demek ki eskimemiş hala.:31: Geçen ergenler konuşurken duydum,exten next olmaz diye.:1::1: Bence tekrar barışmaya niyetiniz yoksa silin listenizden,çok da önemli olmasa gerek...:25:

yorum yaptığına ve ardından özel mesajla yanıt verdiğine göre belli ki konuşmaya niyeti var. bana kalırsa yeniden başlamak istemeyen erkek hiç bir şekilde iletişime girmez. yeniden başlamak istediğine emin misin? bunu iyice düşün derim. top sende gibi gözüküyor çünkü :)

Kızlar çoğunuz cevap vermeyin demişsiniz ama onu ben yapamam ya..sonuçta karşı taraftaki insan..Olumsuz yanıt bile olsa cevapsız kalınmamalı bence..Belki sizin dediğiniz doğru ama bana biraz ters gibi

Bide barışacak olsam bile öyle hemen bi mesajda atlamakta istemiyorum..Cevabımdan sonra normal konuşmaya devam etmesini istemiyorum..Yani biraz mesafeli cevap yerinde olur diye düşünüyorum

'yok niye olsun' demeyi düşünüyorum..saçmamı olur acaba :)

yorum yaptığına ve ardından özel mesajla yanıt verdiğine göre belli ki konuşmaya niyeti var. bana kalırsa yeniden başlamak istemeyen erkek hiç bir şekilde iletişime girmez. yeniden başlamak istediğine emin misin? bunu iyice düşün derim. top sende gibi gözüküyor çünkü :)

öylede hem balıklama atlamak istemiyorum hemde isteyip istemediğimden emin değilim.. bide kararsızlığımı onunda farketmesini istiyorum :31:

Kızlar çoğunuz cevap vermeyin demişsiniz ama onu ben yapamam ya..sonuçta karşı taraftaki insan..Olumsuz yanıt bile olsa cevapsız kalınmamalı bence..Belki sizin dediğiniz doğru ama bana biraz ters gibi

Bide barışacak olsam bile öyle hemen bi mesajda atlamakta istemiyorum..Cevabımdan sonra normal konuşmaya devam etmesini istemiyorum..Yani biraz mesafeli cevap yerinde olur diye düşünüyorum
'yok niye olsun' demeyi düşünüyorum..saçmamı olur acaba :)

iyi hoşta o kadar cevap gerektirecek bir mesaj da yazmamış ki zaten sırf yazmak için yazmış olursun söyleyim. Bence kendini az ağırdan sat ;)

öylede hem balıklama atlamak istemiyorum hemde isteyip istemediğimden emin değilim.. bide kararsızlığımı onunda farketmesini istiyorum :31:

gayet resmi konuş nasılsın iyi misin o şekilde çok da detaya girmeden :) zaten 4 yıl birlikte olduğundan senin tavrını anlaması daha kolay diye düşünüyorum :) isteyip istemediğinden emin değilsen kendi kendine bir çalışma yap. bir kağıt al ve listele onda sevdiğin özellikleri ve sevmediklerini. ve tabi bitirme sebebinizin de aşılacak bir konu olup olmayacağını düşün. bir de gelecekle ilgili ne hissediyorsun? bu konuda da iç sesine güven.

iyi hoşta o kadar cevap gerektirecek bir mesaj da yazmamış ki zaten sırf yazmak için yazmış olursun söyleyim. Bence kendini az ağırdan sat ;)

canım şimdi cevap yazmasam bikaç gün sonra başka bişe yapcak. emin olmadığımı şimdiden anlaması için soğuk bi cevap yazmak istiyorum yani

gayet resmi konuş nasılsın iyi misin o şekilde çok da detaya girmeden :) zaten 4 yıl birlikte olduğundan senin tavrını anlaması daha kolay diye düşünüyorum :) isteyip istemediğinden emin değilsen kendi kendine bir çalışma yap. bir kağıt al ve listele onda sevdiğin özellikleri ve sevmediklerini. ve tabi bitirme sebebinizin de aşılacak bir konu olup olmayacağını düşün. bir de gelecekle ilgili ne hissediyorsun? bu konuda da iç sesine güven.

Aslında daha çok onun yaklaşımına bağlı.. Görüşmeye başlayınca hiç bişe olmamış gibi kaldığı yerden devam eder..Ne özür vardır nede başka bişe.Ona göre sadece adım atması bile yeterli güya..Bu sefer pekde öyle olmadığını anlamasını istiyorum açıkcası

Back
X