Sizce nasıl davranayım?

dnzz17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
4
0
1
İstanbul
Arkadaşlar hepinize merhablarr Şubat ayından beri konuştuğum birisi var fakat ben bir türlü ileriye adım atamıyorum evet desem o dünden razı ama ben cesaret edemiyorum.18 yaşındayız. ben mesaj atmazsam o hiç atmıyor 2 gün yazmasam yazmaz ama konuşuncada tam konuşuyoruz. ben bu cesaretsizliğimi nasıl aşıcam y.Ya da ne yapmam gerekli devamlı ben mesaj atmakta istemiyorum yüzsüz gibi ama olmuyor.

merhaba canım :) bence cesaretsiz değilsin sadece karşındakinin davranışlarından emin olamıyorsun emin olsan hemen sonuca bağlayacaksın ama o sana bu beklediğini verememiş gibi geldi bana

merhaba canım :) bence cesaretsiz değilsin sadece karşındakinin davranışlarından emin olamıyorsun emin olsan hemen sonuca bağlayacaksın ama o sana bu beklediğini verememiş gibi geldi bana

Evet gözden geçirdiğim zaman o beklentiyi vermedi haklısınız.Teşekkür ederim :)

konuşuyor, numara veriyor,sohbet edip duygularını belli ediyorsun..

karşı taraftan emin adım gelmezse hiçbişey yapmamak en akıllıcası..sen uğraşma..kaçan kovalanır..erkekler bunu farkedeli yıllar oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…