Sizce nasıl davranmaliyim

Nasil bir mantik !
Herkes bir gun isini kaybedebilir .
Kendi alin terin neden baskasina olsun.
O zamam ev sizin ailenizin uzerine olsun
Ya da sizin.

Asla kabul etmeyin. Yeni yasaya gore eslerin de imzasi gerekiyor .onaylamayin.

Eşin asıl niyeti batmak çıkmak değilmiş ki belli etmiş rengini.

Adam bence de acik acik demis, olurda ayrilirsak yada bana bisey olursa ev sana kalmasin diye babamin üzerine yapacam, sende pasa pasa benimle beraber imza atip ödeyeceksin diye. Daha acik da diyemezmis herhalde

Yapma öyle birşey. Diğer kardeşlerde ortak olur. Madem öyle senin annenin üstüne yapılsın. Onların size teklif ettiği ne kadar abes bir teklifse benimkisi de o kadar abes. Ne saçma insanlar var ya

Aynen ben namusumla oturdugum sürece kim beni evden çıkarmış ya ben 3.5 yıl sonra evlenmek istermisim o zaman kusura bakmiycakmism onun emek emek aldigi evde başka adamla yasayamazmisim dusuncelere bakin

Eşimle ev alırken erken nikah kıydık evlilik birliği içinde olmasına rağmen, annemin tavsiyesini dinledim tapuyu %50 ortak yaptırdık. Annem aynen ilk yorumumda yazdığım şeyleri söyledi bana. 'şimdi aranız iyiyken ilerisini bilemezsin kızım' dedi. Krediyi eşim ödüyor ama ben de evin masraflarını karşılıyorum.
Geçen nereden aklıma geldiyse eşime 'ileride ölüp gidersem o ev sadece oğlumun hakkı kimseyi ortak etme' diye vasiyet ettim. Ama evlenme oturma laflarına girmedim.

Eşininki çok hastalıklı bir düşünce. Sadece ölümü değil boşanmayı ihtimalini de düşünmüştür o. Ölümle durumu biraz ajite etmiş sadece..

Sonuna kadar haklısın. iş hak, hukuk, mirasa gelince herkes birbirine girer. Ne seni ne evladını düşünen olmaz.
Böyle mal kavgası yüzünden evlat anne babaya düşüyor. KP, kV mi sizi düşünecek. Ya eşinizin ya da sizin üzerinize olsun ya da hIç olmasın

aynen öyle kendini cok akıllı sanıyor sanrm eşiniz
sakın izin vermeyin tavrınız net olsun sizi enayi yerine koyuyor resmen

1tane çocuğum var zaten sağlam bir evliligimz yok ki geneli kavgalı gurultulu şu 5aydir falan bi skntimiz yoktu eminim büyük skntilar yasiycaz ama umrumda deyil kendi elimle gidip o imzayı atmam ben gerekirse bosanalim ama daha fazla enayi yerine konmayim batmak falan deyil niyeti ben salak deyilim öyle bi adam ki bişey yapmadan önce defalarca düşünür kendi yararına bi yol bulur o evi bosanirsak diye babasınin üstüne yapmak istiyo o zaman bende bosanırsak diye o imzayı atmıyorum

Madem öyle senin babanın üzerine yapılsın
N e güzel yaaaa

Aile arasinda guven yok mu?guvenilmez insanlarsa elbette yaptirmayin.
Kardesim kendine aldigi evleride annemlerin evlerinide benim uzerime yapti gel tapuya gidelim devir et dedigi an giderim.onlar benin uzerime vermem mi diyecegim
Aile guven demektir elbette ama ne ailelerde duyuyorz.
Guvenden şüpheniz varsa esinizi ikna edin.

Haaa, afferim aynen bunu söyle, sen bosanirsak diye evi babanin üzerine yapiyorsun, bende bosanirsak diye imza atmiyorum de!

Kardesim bana dese ki abla ev alacam, senin adina yapalim, o evi ben sanki sirtimda tasiyormus gibi hissederim. Kardesde olsa ana babada olsa ne üzerine yaparim nede üzerime isterim. Güven mi? Canimi veririm ellerine ama istemem.

Nasil bir mantik !
Herkes bir gun isini kaybedebilir .
Kendi alin terin neden baskasina olsun.
O zamam ev sizin ailenizin uzerine olsun
Ya da sizin.

Asla kabul etmeyin. Yeni yasaya gore eslerin de imzasi gerekiyor .onaylamayin.
Evet öyleymiş akşama kıyamet kopacak ama umrumda deyl atmam imzayi

Açık söylemek gerekirse güvenden yana pek şüphem yok ama riske atamam dünya hali para işin içine girince babanı bile taniyamiyosun onun için gerek yok

Haklısın, madem batma ihtimali var senin üzerine yapsın? Kocan batarsa senin üzerine olan mallara birşey olmaz ki. Sen de onun silahıyla vur onu, o zaman benim üzerime olsun bana güvenmiyor musun de. Sen çalışıyor musun?

Evet öyleymiş akşama kıyamet kopacak ama umrumda deyl atmam imzayi

Zorla imza falan alamazlar. Diren.
Eşimin babasına ve kardeşlerine babalarından bir kaç evlik gecekondu miras kalan yere yeni bina yapılacaktı. Dıdının dıdısı en az 15 kişiden imza almak zorunda kaldılar hisseleri var diye.
İleride ne olacağı belli olmaz. Para mal mülk dedin mi herkes toplaşır..

Allah gecinden versin eşinin demesiyle ölüm olsa kv kp en iyi ihtimalle 'kızım otur torunu büyüt' der de tapuyu vermez. Ki mesele ölüm kalım falan değil zaten adamın mal kaçırma fırsatçılığı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…