Sizce nasıl davranmaliyim

Ben çalışmıyorum ama bildiğim kadariyla batma durumlarinda eşinin üzerine de olsa el konula biliyo eğer yanlış biliyosam bu çok iyi

Aynen kız baya da gaza geldim ha olmazsa bi kaç ayıplı kelime bile edebilirim

Öyle ayipli biiipli kelimelere hic gerek yok, sakince enayi olmadigini, senin imza atacagin kredinin tapusunu da senin üzerine olmasi gerektigini anlat yeter. Yok mu diyor? Tamam, almayiverirsiniz sizde evi oluuur biter. Sen sag ben selamet

Ben çalışmıyorum ama bildiğim kadariyla batma durumlarinda eşinin üzerine de olsa el konula biliyo eğer yanlış biliyosam bu çok iyi

Hayır konulamıyor. Bu konuda eminim. Çalışmasan da neticede evin üzerinde emeğin var, alınacak evin yarısı senin. Sakın kabul etme.

Valla aynen de dediğin gibi ee ben essekmiyim onun kahrını ne demeye çekiyorum ağzı çok pis mesela en ufak şeylerde onur gurur kırıcı şeyler söylüyo duyma görme diyorum bundan kısa bi zaman önce şiddet de gördüm gene Allah korusun ona bişey olursa ben kendi malimin dilencisimi olcam onlar bana tapu falan vermez lutfeder gibi otur sen derler

Hayır konulamıyor. Bu konuda eminim. Çalışmasan da neticede evin üzerinde emeğin var, alınacak evin yarısı senin. Sakın kabul etme.
Şimdi eşim batsa ev benim üzerime olsa örneğin icralık olduk yada başka bir borç durumu devlet benim üzerime olan mala el koyamiyomu

Öyle ayipli biiipli kelimelere hic gerek yok, sakince enayi olmadigini, senin imza atacagin kredinin tapusunu da senin üzerine olmasi gerektigini anlat yeter. Yok mu diyor? Tamam, almayiverirsiniz sizde evi oluuur biter. Sen sag ben selamet
Aynen öyle ya kendi üzerine yapsın yada hiç alinmasın kayinpederimin üzerine olacak evde oturmaktansa kirada otururum daha iyi

Evlilikte edinilen mallar ortak ancak evlilik devam ettiği sürece, mal kimin adınaysa onun sayılır ve diğer eşin borçları nedeniyle o mala el konulamaz. Bunu bir avukata da sorabilirsiniz. Ama genel olarak iflas eden kişilerin aile fertleri üzerine araştırma yapılmaz, sadece o kişi adına olan mallar araştırılır.

haklısın babasına birşey olsa diğer kardeşlerde hak sahibi olacaklar kesinlikle kabul etme sıkıntı çekip ödeyip neden böyle riske girerki insan

Bu yasa yeni mi çıktı peki eğer böyleyse çok iyi

Bide şu geldi aklıma kizlar akşam senin niyetin batarsak falan deyil beni salak yerine koyma benle evliyken boşanma düşüncesi geçiyo aklından mal kacirmaya çalışıyosun hiç boyle dalaverelere gerek yok evlilik sozlesmeşi imzalarim ben ölmeden eşim hak idda edemez diye ben utanmam sen utanmiyosan anca bu şekilde imza atarım ama diğer türlü kabul etmiyorum imzalamam deyimmi

Akıllı olsun ölümlü dünya, medeni kanunlar ne için var. Bu adamlar kendini çok zeki sanıyor, senin babanın üstüne yapılsın o zaman.

Bu yasa yeni mi çıktı peki eğer böyleyse çok iyi

Hayır yeni değil, ben bildim bileli bu şekilde. Ama emin olmak için avukata sorun. Hatta şöyle yap, internetten avukat isimleri bul, telefonla ara. Eşimin iş yerine haciz geldi banka benim evimi satmakla tehdit ediyor yapabilirler mi diye sor. Muhakkak biri cevap verecektir.

Bence düşüncelerinde haklısın

İmza falan verme sakın boyle bi şeyi kabullenme.Kira da otur gerekirse ama evi kp'in üstüne yapmayin batarsak demiş ama batcaginiz ne maglum öyle bi şey olursa onu o zaman düşünürüz de.

onun adı batmak degıl canım olaki ayrılırsanız sana pay vermemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…