Ben çalışmıyorum ama bildiğim kadariyla batma durumlarinda eşinin üzerine de olsa el konula biliyo eğer yanlış biliyosam bu çok iyiHaklısın, madem batma ihtimali var senin üzerine yapsın? Kocan batarsa senin üzerine olan mallara birşey olmaz ki. Sen de onun silahıyla vur onu, o zaman benim üzerime olsun bana güvenmiyor musun de. Sen çalışıyor musun?
Aynen kız baya da gaza geldim ha olmazsa bi kaç ayıplı kelime bile edebilirim
Ben çalışmıyorum ama bildiğim kadariyla batma durumlarinda eşinin üzerine de olsa el konula biliyo eğer yanlış biliyosam bu çok iyi
Valla aynen de dediğin gibi ee ben essekmiyim onun kahrını ne demeye çekiyorum ağzı çok pis mesela en ufak şeylerde onur gurur kırıcı şeyler söylüyo duyma görme diyorum bundan kısa bi zaman önce şiddet de gördüm gene Allah korusun ona bişey olursa ben kendi malimin dilencisimi olcam onlar bana tapu falan vermez lutfeder gibi otur sen derlerZorla imza falan alamazlar. Diren.
Eşimin babasına ve kardeşlerine babalarından bir kaç evlik gecekondu miras kalan yere yeni bina yapılacaktı. Dıdının dıdısı en az 15 kişiden imza almak zorunda kaldılar hisseleri var diye.
İleride ne olacağı belli olmaz. Para mal mülk dedin mi herkes toplaşır..
Allah gecinden versin eşinin demesiyle ölüm olsa kv kp en iyi ihtimalle 'kızım otur torunu büyüt' der de tapuyu vermez. Ki mesele ölüm kalım falan değil zaten adamın mal kaçırma fırsatçılığı..
Şimdi eşim batsa ev benim üzerime olsa örneğin icralık olduk yada başka bir borç durumu devlet benim üzerime olan mala el koyamiyomuHayır konulamıyor. Bu konuda eminim. Çalışmasan da neticede evin üzerinde emeğin var, alınacak evin yarısı senin. Sakın kabul etme.
Aynen öyle ya kendi üzerine yapsın yada hiç alinmasın kayinpederimin üzerine olacak evde oturmaktansa kirada otururum daha iyiÖyle ayipli biiipli kelimelere hic gerek yok, sakince enayi olmadigini, senin imza atacagin kredinin tapusunu da senin üzerine olmasi gerektigini anlat yeter. Yok mu diyor? Tamam, almayiverirsiniz sizde evi oluuur biter. Sen sag ben selamet
Aynen öyle ya kendi üzerine yapsın yada hiç alinmasın kayinpederimin üzerine olacak evde oturmaktansa kirada otururum daha iyi
Bu yasa yeni mi çıktı peki eğer böyleyse çok iyiEvlilikte edinilen mallar ortak ancak evlilik devam ettiği sürece, mal kimin adınaysa onun sayılır ve diğer eşin borçları nedeniyle o mala el konulamaz. Bunu bir avukata da sorabilirsiniz. Ama genel olarak iflas eden kişilerin aile fertleri üzerine araştırma yapılmaz, sadece o kişi adına olan mallar araştırılır.
İkimizin üstüne asla kabul etmez devrederken benim imzam lazım olur diye düşünüyorum amaNeden kendi üzerine? Senin haberin olmadan yine devreder babasina. Ikinizin adina olsunm
Bu yasa yeni mi çıktı peki eğer böyleyse çok iyi
Bence düşüncelerinde haklısınBide şu geldi aklıma kizlar akşam senin niyetin batarsak falan deyil beni salak yerine koyma benle evliyken boşanma düşüncesi geçiyo aklından mal kacirmaya çalışıyosun hiç boyle dalaverelere gerek yok evlilik sozlesmeşi imzalarim ben ölmeden eşim hak idda edemez diye ben utanmam sen utanmiyosan anca bu şekilde imza atarım ama diğer türlü kabul etmiyorum imzalamam deyimmi
onun adı batmak degıl canım olaki ayrılırsanız sana pay vermemekArkadaşlar ev almayı düşünüyoruz hatta kredi başvurusu falan yapıldı ama eşim babasının üstüne yapacagini söylüyo aciklamasida şu batarsak falan ev teminatimiz olsun öyle batacak bi isimizde yok esnaf adam yani aile bireyleri üstünden kredi çekilecekmis yani babası ve kendi üstüne bize yüzde 1 hisse 99 hissesi kayinbabamda bunun icinse eşlerin imzaları gerekiyomus yani babasına tek kredi verilmemis demekki ben imza atmiycami soyluycem sizce de haklı deyilmiyim hayatın bin bir türlü hali var ben neden kendi gelecegimi ellerimle onun babasına sunayım senin babana güvenmek zorunda deyilim dedim ee babamın guvenilmiycek neyi var ona guvenmiyosan bana güven diyo tepkimde haklı deyilmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?