Sizce nasil davranmaliyim?

ben sorup sorgulayıp umursamazdım heralde,benim de ailede kızdıklarım oluyor,sonra karşılaşınca onlar sarılırsa sarılıyorum sonra ne arama ne sorma,öyle karşılaştıkça ilişki devam ediyor

Sarılmayinca haklıyken haksız duruma düşmezsiniz ama 'aramızda bi sıkıntı vardı geldi gecti'demis olursunuz .Bi daha hiç görüşmeseniz ne kaybedeceksiniz.Belliki inişli çıkışlı bi ilişkiniz var.
Şahsen ben hiç kendimi üzmem.

Görümce dediğiniz kişi kuzen di mi?

Bu ikinci meselede sorun sizle değil abisiyle gibi.. Zırp pırt engelliyor madem siz de onu asla whatsappa eklemeyin, ama 2 kardeş kendi sorunlarını kendileri çözsün. Ben gerilmem onlar didişiyor diye. Siz keyfinize bakın, bu kadar stres bi tek kendine zarar.

Bu arada sarılmaya karşılık verdin diye kimseye ölüp bitiyorsun demek olmuyor ki...ne lüzumsuz insanlarla sarılıyoruz, bir vesile ile bir araya gelince. Dert edilecek bi durum değil.

Geçmişte tartışıp sizi engellemiş. sonra sarıldığında hiç sesinizi çıkarmayıp sarılmışsınız. Şimdi engellemesi mi zorunuza gitti anlamadım?

Şimdiki olayda eşiniz de onlarla tartışmalı olduğu ve sizin yanınızda olacağı için üstlerine gitmek istiyorsunuz.

Uğraşmayın. Sizden uzak olsun, ne hali varsa görsün bırakın. Maalesef ülkece bayılıyoruz yüzgöz olmaya, entrikaya...

ben sorup sorgulayıp umursamazdım heralde,benim de ailede kızdıklarım oluyor,sonra karşılaşınca onlar sarılırsa sarılıyorum sonra ne arama ne sorma,öyle karşılaştıkça ilişki devam ediyor
ama bu yaptigi dengesizlik di mi?ya kus ya baris ne o ergenler gibi kafana esince engellemek falan?
hakliyken haksiz dedigim hani onlar sarildi barismak istedi sen uzattin demesinler diye.
su anda hic bi sey yapmiyorum ama bekliyorum konusursa konusucam ve emgeli kaldirdigi an engellicem onu
zoruma giden benim konuyla hic bi alakam yokken bunu yapmasi

Size değer vermeyen birisi doğum gününüzü kutlasa ne olur kutlamasa ne olur allah aşkına siz hiç muhatap olmayın ,eşiniz ablasına sorup öğrensin derdini
dogum gunume deginmemdeki sebep aslinda kv dogum gunumde arayinca gorumcemin dogum gunumu kutlamamasinindan konuya girmek istememdi

Ya neden yaptın deyince birilerinin totosunu kaldırıyorsun aile içi ilişkilerde, bi de kadın milleti uzun konuşmak tartışmak hatta mümkünse ikna edilmek filan istiyor bu kadar enerjiyi ne kvye ne görümceye kimseye harcamak istemiyorum,safa yatıp barışırlarsa barışıyorum surat asarlarsa ben de surat asıyorum,engellediğine göre öyle olgun bi kadın da değil valla direk muhattap olmam çenemi yormam.

tesekkur ederim bu da mantikli tabi:)

Bende bunu anlamıyorum işte.Desinler ne olacak?Şimdi ne diyorlar mesela bizim kızımız ayıp etti mi?
Boşverin siz kim ne diyor.Hayat görünce için üzülmek için kısa

Bende bunu anlamıyorum işte.Desinler ne olacak?Şimdi ne diyorlar mesela bizim kızımız ayıp etti mi?
Boşverin siz kim ne diyor.Hayat görünce için üzülmek için kısa

Kimse kızım hatali demez.Kv yi de görümceyi de salla.Niye kafana takip egolarini pofpoflayacaksin.
tesekkur ederim kizlar galiba haklisiniz
benimle konustugunda konusucam tekrar ama engeli kaldirir kaldirmaz bu sefer ben bi daha kaldirmamak uzere engellicem kendisini

Sahsen cenazede meseleyi uzatmadiginizi dogru buluyorum.. Öyle yerler ego savas yeri değildir. Siz engellemesine tepki Göstermeyin. Abisi ile ne derdi varsa onunla çözsün. Cok cocukca hareket ediyor, ama belki lohuslikta hormonlar tam tavan bir hale denk geldi. Dengesiz hareket edenlerin peşine düşmem. :)

tesekkur ederim yorum icin
bu arada dogum yapan gorumcem degil eltim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…