- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
1cisi ben ona ilk olarak saydirdigimdan 2cisi de esim uzulmesin diye.sonucta ilk o adim atti ben de uzatmadimBana engel atan görümceye sarılmam siz başta hata yapmissiniz yanında kim olursa olsun
Sabahdan beri dusunuyorum nasil yapsam diye
en son aklima siz geldiniz:)
konu su ki,ben gecen sene gorumcemle bi atisdim watsapdan .bu zamana kadar hic gerginlik yasamamistik ama bu konu ailemle ilgili oldugundan yalan yok baya saydirdim cunku saygisizlik yaptilar aileme kv ve gorumce.neyse o gunun ertesi bi baktim bu beni engellemis.bi kac gun sonra kv babami aradi beni sikayet etti (kv halam oluyo ayni zamanda).babam da cevabini vermis.
neyse aylar sonra esimin dedesinin cenazesinde karsilastik kv ve gorumcem beni optuler sarildilar falan ben de uzatmadim.bu arada gorumcemin de kvsi falan da ordaydi onlarla arasi limoni belki de onlar cakmasin diye yapti bilmiyorum.
o zamandan sonra az da olsa konusmaya basladik.2 ay once eltim dogum yapti gorumcem olan sehirde.normalde koyde kvlerle yasiyolar eltimler.gorumcem eltimle kaldi biz de koye gittik orda da isler vardi cunku.bu arada gorumcemin esi ve oglu da koydelerdi
her koye gittigimizde toplanir denize gideriz yakin diye.bu sefer de esim hadi denjze gidelim yarin zaten bebegi cikaricaz hastaneden gidemicez bi daha dedi.toplandik gittik
bi bakiyorum gorumcemin esi arabadan inmiyor oturdu arabada adam.anladim bi sorum oldugunu.kvde sinirli tel elinden dusmuyo.habire bagiriyo birilerine telde.sordum noldu diye cevap vermedi bana.eve gelince anladim ki gorumce kiyameti koparmis esi gorumcem olmadan denize gitmis diye.bi de esimi sucluyomus o neden goturdu x i denize diyomus esim kendisinden ozur dilemeliymis.konuyu o kadar uzatti ki bebegi koye getirdiklerinde kendisi gelmedi.ertesi gun biz evimize donunce gelmis koye.neyse ben ertesi gun bi baktim bu yine beni engellemis.cinlerim tepeme cikti tabi.ben konunun icinde bile yokum olayi bile en son ogrendim ki konu basli basina bi sacmalik zaten.olaydan 2 ay gecti 2 eylul esimin dogum gunuydu kutlamadi.20 eylul de benim dogum gunum.buyuk ihtimal kutlamicak.bi tarafim kv yle konusurken sor kadina gorumcemin ne yapmak istedigini diyor zamaninda beni babama sikayet etmesini unutamiyorum cunku.bi tarafimda birak kaale bile alma diyor.ama simdi soylemezsem bi dahaki karsilasmamizda gelip yine sarilirsa hic bi sey olmamis gibi o zaman da esim uzatma der bu yaptigi yanina kar kalir
sizce kavga cikarmadan bu konuyu kv ye yedirmeli miyim?
ama bu yaptigi dengesizlik di mi?ya kus ya baris ne o ergenler gibi kafana esince engellemek falan?ben sorup sorgulayıp umursamazdım heralde,benim de ailede kızdıklarım oluyor,sonra karşılaşınca onlar sarılırsa sarılıyorum sonra ne arama ne sorma,öyle karşılaştıkça ilişki devam ediyor
hakliyken haksiz dedigim hani onlar sarildi barismak istedi sen uzattin demesinler diye.Sarılmayinca haklıyken haksız duruma düşmezsiniz ama 'aramızda bi sıkıntı vardı geldi gecti'demis olursunuz .Bi daha hiç görüşmeseniz ne kaybedeceksiniz.Belliki inişli çıkışlı bi ilişkiniz var.
Şahsen ben hiç kendimi üzmem.
su anda hic bi sey yapmiyorum ama bekliyorum konusursa konusucam ve emgeli kaldirdigi an engellicem onuGörümce dediğiniz kişi kuzen di mi?
Bu ikinci meselede sorun sizle değil abisiyle gibi.. Zırp pırt engelliyor madem siz de onu asla whatsappa eklemeyin, ama 2 kardeş kendi sorunlarını kendileri çözsün. Ben gerilmem onlar didişiyor diye. Siz keyfinize bakın, bu kadar stres bi tek kendine zarar.
Bu arada sarılmaya karşılık verdin diye kimseye ölüp bitiyorsun demek olmuyor ki...ne lüzumsuz insanlarla sarılıyoruz, bir vesile ile bir araya gelince. Dert edilecek bi durum değil.
zoruma giden benim konuyla hic bi alakam yokken bunu yapmasiGeçmişte tartışıp sizi engellemiş. sonra sarıldığında hiç sesinizi çıkarmayıp sarılmışsınız. Şimdi engellemesi mi zorunuza gitti anlamadım?
Şimdiki olayda eşiniz de onlarla tartışmalı olduğu ve sizin yanınızda olacağı için üstlerine gitmek istiyorsunuz.
Uğraşmayın. Sizden uzak olsun, ne hali varsa görsün bırakın. Maalesef ülkece bayılıyoruz yüzgöz olmaya, entrikaya...
dogum gunume deginmemdeki sebep aslinda kv dogum gunumde arayinca gorumcemin dogum gunumu kutlamamasinindan konuya girmek istememdiSize değer vermeyen birisi doğum gününüzü kutlasa ne olur kutlamasa ne olur allah aşkınasiz hiç muhatap olmayın ,eşiniz ablasına sorup öğrensin derdini
ama bu yaptigi dengesizlik di mi?ya kus ya baris ne o ergenler gibi kafana esince engellemek falan?
hakliyken haksiz dedigim hani onlar sarildi barismak istedi sen uzattin demesinler diye.
su anda hic bi sey yapmiyorum ama bekliyorum konusursa konusucam ve emgeli kaldirdigi an engellicem onu
zoruma giden benim konuyla hic bi alakam yokken bunu yapmasi
Boşverin gitsin hiç lafını bile etmeyin bencedogum gunume deginmemdeki sebep aslinda kv dogum gunumde arayinca gorumcemin dogum gunumu kutlamamasinindan konuya girmek istememdi
tesekkur ederim bu da mantikli tabi:)Ya neden yaptın deyince birilerinin totosunu kaldırıyorsun aile içi ilişkilerde, bi de kadın milleti uzun konuşmak tartışmak hatta mümkünse ikna edilmek filan istiyor bu kadar enerjiyi ne kvye ne görümceye kimseye harcamak istemiyorum,safa yatıp barışırlarsa barışıyorum surat asarlarsa ben de surat asıyorum,engellediğine göre öyle olgun bi kadın da değil valla direk muhattap olmam çenemi yormam.
Bende bunu anlamıyorum işte.Desinler ne olacak?Şimdi ne diyorlar mesela bizim kızımız ayıp etti mi?ama bu yaptigi dengesizlik di mi?ya kus ya baris ne o ergenler gibi kafana esince engellemek falan?
hakliyken haksiz dedigim hani onlar sarildi barismak istedi sen uzattin demesinler diye.
su anda hic bi sey yapmiyorum ama bekliyorum konusursa konusucam ve emgeli kaldirdigi an engellicem onu
zoruma giden benim konuyla hic bi alakam yokken bunu yapmasi
Bende bunu anlamıyorum işte.Desinler ne olacak?Şimdi ne diyorlar mesela bizim kızımız ayıp etti mi?
Boşverin siz kim ne diyor.Hayat görünce için üzülmek için kısa
tesekkur ederim kizlar galiba haklisinizKimse kızım hatali demez.Kv yi de görümceyi de salla.Niye kafana takip egolarini pofpoflayacaksin.
tesekkur ederim yorum icinSahsen cenazede meseleyi uzatmadiginizi dogru buluyorum.. Öyle yerler ego savas yeri değildir. Siz engellemesine tepki Göstermeyin. Abisi ile ne derdi varsa onunla çözsün. Cok cocukca hareket ediyor, ama belki lohuslikta hormonlar tam tavan bir hale denk geldi. Dengesiz hareket edenlerin peşine düşmem. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?