- 22 Mart 2021
- 80
- 36
- 8
- 32
- Konu Sahibi Sevdayolum
-
Kendi ailesini geri planda tutan erkeklere sinir oluyorum. Anlaşamıyorsam neden muhattap olayım ki neden bu dayatma.valla ablası yüzünden bana trip adamın yüzüne bakmamMerhaba eşimle iki hafta önce görüncem yüzünden tartışmamız olmuştu.o günden beri bana karşı çok ilgisiz sohbetimiz muhabbetiniz yok.cocukla bile doğru düzgün ilgilenmiyo. Kenara geçip takiyo kulaklığı ben yokmuşum gibi davraniyo.telefonda video izlerken uyuyakaliyo..iki gün önce dedi ki ablamla konuştunuz mu. Konuşmadık dedm arasaydın dedi.. ablam benm hakkimda çok kötü düşüncelere sahip dedm Sen değil misin ona karşı dedi..bn içimden geçenleri söylerken kötü oluyorum dedim kalbimdeki neyse ağzımdaki o dedim bu yüzdense kötü ben olayım dedim.konu ailesi olunca hep yaptığı şey beni bi kenara koymak oluyo. Anlamıyorum yani ablası için mi yoksa başka nedeni mi var hiç bi yakınlığı yok iki haftadır.ben laf atmasam hiç Konusmiycaz.sizce bn nasıl davranmalıyım eşime karşı.
Eşimin ailesi ile ilgili iyi,kötü,nötr asla konuşmam,fikrimi söylemem,onlarla ilgili birşey anlatırsa hmm öyle mi diye dinlerim.Ayda yılda bir arar hal hatır sorarım görümce,kayınvalide tarafına.Ne yaparsanız yapın kimse kan bağı olan ailesine laf söyletmez,boş yere ağzınızın tadının bozulduğuna da değmez.Merhaba eşimle iki hafta önce görüncem yüzünden tartışmamız olmuştu.o günden beri bana karşı çok ilgisiz sohbetimiz muhabbetiniz yok.cocukla bile doğru düzgün ilgilenmiyo. Kenara geçip takiyo kulaklığı ben yokmuşum gibi davraniyo.telefonda video izlerken uyuyakaliyo..iki gün önce dedi ki ablamla konuştunuz mu. Konuşmadık dedm arasaydın dedi.. ablam benm hakkimda çok kötü düşüncelere sahip dedm Sen değil misin ona karşı dedi..bn içimden geçenleri söylerken kötü oluyorum dedim kalbimdeki neyse ağzımdaki o dedim bu yüzdense kötü ben olayım dedim.konu ailesi olunca hep yaptığı şey beni bi kenara koymak oluyo. Anlamıyorum yani ablası için mi yoksa başka nedeni mi var hiç bi yakınlığı yok iki haftadır.ben laf atmasam hiç Konusmiycaz.sizce bn nasıl davranmalıyım eşime karşı.
Bir kere kalbimden geçirdiğim her şeyi söylemem, bu doğru bir davranış değil bundan emin olun. İkincisi meseleyi bilmediğim için yorum yapamam. Belki görümce haklı ve eşin de bunun farkında...bn içimden geçenleri söylerken kötü oluyorum dedim kalbimdeki neyse ağzımdaki o dedim bu yüzdense kötü ben olayım dedim.
Sende aynısı yap görmezden gel. Zamanında bende gorumcemle onun evinde tartıştık bir süre konuşmadık snra kv gorumceme büyük ihtimal baskı yaptı görüşün diye eşimde sürekli soruyordu konuşuyormusnz diye bigun gorumcem birileri kahvaltıya gelecek sende gel diye beni aradı bende yaptıklarından dolayı kinliydim gitmek istemedim kibarca geri çevirdim daha snra tekrar bı başkasının geleceği gün yine davet etti yine gelmeyeceğimi söyledim eşimde niye gitmiyorsun diye tepki göstermişti ayağına gider gibi gitmek istemiyordum o gelsin bı ara bende giderim dedim. Olduuu sırf beyfendinin ablası üzülmesin diye kendi hislerimi kenara çekemem içinden nasıl geliyorsa öyle davranMerhaba eşimle iki hafta önce görüncem yüzünden tartışmamız olmuştu.o günden beri bana karşı çok ilgisiz sohbetimiz muhabbetiniz yok.cocukla bile doğru düzgün ilgilenmiyo. Kenara geçip takiyo kulaklığı ben yokmuşum gibi davraniyo.telefonda video izlerken uyuyakaliyo..iki gün önce dedi ki ablamla konuştunuz mu. Konuşmadık dedm arasaydın dedi.. ablam benm hakkimda çok kötü düşüncelere sahip dedm Sen değil misin ona karşı dedi..bn içimden geçenleri söylerken kötü oluyorum dedim kalbimdeki neyse ağzımdaki o dedim bu yüzdense kötü ben olayım dedim.konu ailesi olunca hep yaptığı şey beni bi kenara koymak oluyo. Anlamıyorum yani ablası için mi yoksa başka nedeni mi var hiç bi yakınlığı yok iki haftadır.ben laf atmasam hiç Konusmiycaz.sizce bn nasıl davranmalıyım eşime karşı.
Nefret edıorum boyle ınsanlardan .Merhaba eşimle iki hafta önce görüncem yüzünden tartışmamız olmuştu.o günden beri bana karşı çok ilgisiz sohbetimiz muhabbetiniz yok.cocukla bile doğru düzgün ilgilenmiyo. Kenara geçip takiyo kulaklığı ben yokmuşum gibi davraniyo.telefonda video izlerken uyuyakaliyo..iki gün önce dedi ki ablamla konuştunuz mu. Konuşmadık dedm arasaydın dedi.. ablam benm hakkimda çok kötü düşüncelere sahip dedm Sen değil misin ona karşı dedi..bn içimden geçenleri söylerken kötü oluyorum dedim kalbimdeki neyse ağzımdaki o dedim bu yüzdense kötü ben olayım dedim.konu ailesi olunca hep yaptığı şey beni bi kenara koymak oluyo. Anlamıyorum yani ablası için mi yoksa başka nedeni mi var hiç bi yakınlığı yok iki haftadır.ben laf atmasam hiç Konusmiycaz.sizce bn nasıl davranmalıyım eşime karşı.
Gorumce ile yaşanan sorun merak edenler için. Baska.yorumum yokGörümcemin alınganlığı yüzünden aile icerisinde surekli tatsızlıklar yaşıyoruz. Dün görümcelerle birlikte kayinvalideye kahvaltıya gittik. Dönüşte vedalasirken kayinpeder Gorumcemin 3 çocuğuna harçlık verip benm 2 yaşındaki oğluma vermedi bu durumda benm zoruma gitti. O an abla dedm benimkine babam harçlık vermeyip ayırdı çok zoruma gitti dedim. Aksam aradi sen ne demk istedin benm babama kimse laf edemez babam sokaktan gecene bile isteyince para verir neden bu kadr kıskandın dedi..abla dedm mesele para degil diğer torunlara verilirken benimkinin ayrılmasi dedim.buyuttu de büyüttü eşine anlatms kayinvalideye anlatms şimdi bn kötü oldum.sizce bu olaydan snra nasıl davranmalıyım
Haklıysanız umursamayın. Haksızsanız özür dileyin.Merhaba eşimle iki hafta önce görüncem yüzünden tartışmamız olmuştu.o günden beri bana karşı çok ilgisiz sohbetimiz muhabbetiniz yok.cocukla bile doğru düzgün ilgilenmiyo. Kenara geçip takiyo kulaklığı ben yokmuşum gibi davraniyo.telefonda video izlerken uyuyakaliyo..iki gün önce dedi ki ablamla konuştunuz mu. Konuşmadık dedm arasaydın dedi.. ablam benm hakkimda çok kötü düşüncelere sahip dedm Sen değil misin ona karşı dedi..bn içimden geçenleri söylerken kötü oluyorum dedim kalbimdeki neyse ağzımdaki o dedim bu yüzdense kötü ben olayım dedim.konu ailesi olunca hep yaptığı şey beni bi kenara koymak oluyo. Anlamıyorum yani ablası için mi yoksa başka nedeni mi var hiç bi yakınlığı yok iki haftadır.ben laf atmasam hiç Konusmiycaz.sizce bn nasıl davranmalıyım eşime karşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?