ben nişanlıma özellikle soruyorum zaten oda söylemek istemiyo üzülürüm diye ama ben benim bunları bilmeye hakkım oldugunu düşünüyorum ilerde bigün aynı konular açıldıgı zaman nerde nasıl durmam gerektiğini bilmem gerekiyor. eşyamı alırken onlara danışmıcam zaten bu konuda problemim yok. ama düğün tarihi benle alakalı olmasada onlar için sorun kayınvalidemle arası limoni olabilir ama nişanlımla gayet samimiler sorabilirdi sizin tam tarihiniz ne zaman diye yada o bana hissettirmeseydi tarihi bilmedigini... altta kalmıyo dediğimde o konuda değil hiç bi konuda herangi bişey söyledikleri zaman tamam yenge sizde öyle olmuş bizdede öyle olsun demiyo demek istedim.
haspam ya düğün tarihini bilmiyoda sanki düğününüz bu hafta sonu. daha ağustosa yarım yıl var yahu. şimdi ve sonrasında kendisine asla güvenme ne kv ile onun hakkında ne onunla kv vs hakkında hiç konuşma. aynı ortam içinde güleryüzünü bozma hiç yüz göz olma. birkere sinirine yenilipte cevap verirsen bidaha önünü alamazsın olayların. belliki kıskanıyo belliki ben büyük eltiyim kv kp sorduğu gibi banada sormak zorunda diye düşünüyo. hiç bir konudada sormak zorunda değilsiniz.