- 18 Aralık 2020
- 36
- -7
- 6
- 40
- Konu Sahibi NeseKaynagi
Iyi geceler bayanlar , araniza yeni katıldım. 3,5 aylık hamileyim. Yeni hamile kaldigimda düşük riski yaşadım ve doktorum sana yardımcı olması için birilerini çağırın dedi. Annemler geldi, sonra kayınvalidemler geldi memleketten bana bakmaya. Ondan sonrada annem, babamla birlikte bize 1 buçuk saat uzaklıktaki abime geçtik hem beraber olalım diye, 2 aydır Abimler de kalıyoruz. Kayınvalidemler eşimle birlikte bizim evdeler. Geçen eşimle görüşürken yılbaşında 4 gün sokağa çıkma yasağı var diye konuşuyorduk. Yılbaşında memlekette 8 saat uzaklıktan eşinin iki tane teyzesinin oğlunun geleceğini öğrendim. Sinir oldum oldum ama bozuntuya vermedi. Su virüs döneminde her taraf kapalı iken gezmeye geleceklermiş, yılbaşını beraber geçirelim diye. Şuanda evimde kalmıyorum, kalsa idim kesinlikle kabul etmezdim ben hamile halimle , virüs varken millet gezmeyi mi düşünüyor diye. Kayınpederinin, ve kayınvalidemin bizde iken gelelim demisler. Eşimde gelecek insana gelmeyin diyememiş sözde bana plan yaptık diyor. Sizce ne yapmaliyim