- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 35
- Konu Sahibi mathsdaisy
-
Selamlar herkese. eşimin iş yerinden arkadaşı ve eşi yemeye gelecekler.ilk misafirim sayılır. Menuye karar verdim ancak eksileri var gibi siz ne dersiniz?
Mercimek çorbası
Sucuklu kuru fasulye
Karnı yarık
Bulgur pilavı
Cacık
Fırında zeytinyağlı biber dolması
Kaytaz böreği (hataya ait Kıymalı bi börek)
Tatlı olarak da haşhaşlı revani ve yanında dondurma
Yorumlarınızı bekliyorum çok teşekkürler:)
Sucuklu kuru fasülye yerine bence et kavurma yada (tavuk,köfte,et vb..)bunlardan birini yapsan daha iyi olur gibi.kolay gelsin canım:)
Içime sinmeyen kısım buydu zaten :) iyiki sormuşum sizlere de ama sulu yemek olmayacak menüde büyük bi eksik olur mu kiBencede kuru fasulye olmamis.mantarli kucuk kofteleri kirmizi biberlerle yapabilirsin coook lezzetli oluyor tavsiye ederim
samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.
Kurufasulyeyi iptal et.
evet öyle yapıcam sanırım :) yerine farklı bişey yapsam mı? sulu bi yemek olsun istiyorum.karnıyarık az geliyo gözüme.yoksa bu kadarı yeter mi sizce?
hmm evet doğru aslında :) fırında patatesli bezelyeli köfteli bi yemek mantıklı aslında.Peki hem börek kıymalı hem karnıyarık kıymalı bi de köfte yaparsam hep kıymalı olacak menü...tavuklu yapsam nasıl olur kiBen olsa ydi m (benim patlicana alerjim var) karni yarik yemeginin yanina firinda kofteli birşeyler yapar dim.patatesli birseyler yap
hmm evet doğru aslında :) fırında patatesli bezelyeli köfteli bi yemek mantıklı aslında.Peki hem börek kıymalı hem karnıyarık kıymalı bi de köfte yaparsam hep kıymalı olacak menü...tavuklu yapsam nasıl olur ki
Börek yapma hos hafif bi tatil yap cayin yanina.
Selamlar herkese. eşimin iş yerinden arkadaşı ve eşi yemeye gelecekler.ilk misafirim sayılır. Menuye karar verdim ancak eksileri var gibi siz ne dersiniz?
Mercimek çorbası
Sucuklu kuru fasulye
Karnı yarık
Bulgur pilavı
Cacık
Fırında zeytinyağlı biber dolması
Kaytaz böreği (hataya ait Kıymalı bi börek)
Tatlı olarak da haşhaşlı revani ve yanında dondurma
Yorumlarınızı bekliyorum çok teşekkürler:)
Salatayı yazmayı unutmuşumSalata neden yok?
Kuru fasulye hiç olmamış bu menüye bence.Hele bir de sucuklu, ben olsam tercih etmezdim. Misafirime de yapmazdım, kokusu rahatsızlık verebilir gibi geldi bana. Karnıyarıkta pek misafir yemeği gibi gelmedi. Kısacası ben bu menüyü pek sevemedim.Mercimek çorbası hele, kış çorbası gibi sanki. Hele cacık, pek misafire ikram edilecek birşeymiş gibi durmuyor.
-yoğurt çorbası
-mantarlı et yemeği
-pirinç pilavı
-barbunya yemeği
-zeytinyağlı sarma
-Kaytaz böreğini bilmediğimden yorum yapmak istemedim, ben onun yerine avcı böreği yapardım mesela
-mevsim salata
-patates saatası
Benim menüm bu şekilde olurdu büyük ihtimal. Çayın yanında çerez sonrasında dediğiniz gibi revanali dondurma güzel olurdu.
Menüden iptal edilenler olursa yapıp bana yollayabilirsiniz
üff ne biçim canım çekti herşeyi
:) yaparim tabii siz de güzel olmuş mu puanlama yaparsınız :) iyi bi işbirliği olur
Hele de ilk gelen için kuru fasülye hoş değil. Karnıyarık hafif kalacak evet. Ben olsam menüyü şöle hazırlardım.
Kaşarlı domates çorbası
Et sote
Patates püresi
Pirinç pilavı
Zeytinyağlı barbunya
Çoban salata (tercihim gavurdağı salatası)
Domates soslu karışık kızartma (ortaya çeşit, ama çok da şart değil)
Börek de olabilir ama havalar sıcak, bu menü de yeterince doyurucu ve sebze ağırlıklı yani börek gereksiz..
Tatlı (dondurmalı revani güzel ancak yemek üstüne sütlü tatlı sanki daha iyi, mesela çikolata soslu tavuk göğsü)
zeytınyaglı secım dogru ama kurufasulye yanlış. barbunya olabılır
ana yemekte karnıyarık yerıne fırında tavuk olabılır mesela....ama tercıh meselası tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?