çook sağolun yaa son yorumlarr içimi rahatlattı çünkü bir gün kaldı artık başka bir şeye bakacak halim de kalmamıştı giyecemm yaa kim ne dersee desinnnn zemuszemus hepinizeeee şükranlarımıı sunuyorumm tatlı yorumlarınızzz içinnn opuyorumnanaktan = )
kızlar abimin düğünü için elimde olan bi kaftan var giysem mi giymesem mi karar veremedim ... kına da sizce nasıl olur.. çevremden aldığım yorumlar kimine göre çok abartı olurmuşum gelin kız gibi kimine göre kesin giy şeklinde... sizin de fikirlerinizi bekliyorum... teşekkürler şimdiden... ( fotografı şimdi çektim aceleye geldii direkt ekleme nasıl bilmiyorummm ) :kedi:
ohh beee işte doğru olan buuuu:lepi:
sen benim sevgilimin kuzeninin düğününde giyeceğim abiyeyi bi görsen tereddüt etmeden bunu giyersinkaydirigubbakcemile3
tabi onu da buraya koysam beni taşlarlar herhaldesırnaşık şey.
boşveeeeer kim ne derse desin sen kendini güzel ve şık hissettiğin şekilde dolaş. gelinden daha mı dikkat çekici oldun? bırak onu da gelin düşünsün hıııııhhhhh
tatlım bu hafta sonu düğünüm var ve kına gecemde görümcem yengem sadıcım bir kaç kız arkadaşlarımda giyecek bence çok hoş bişey olur zaten gelin belli süsüyle hem seninki siyah bizimkiler kırmız ve bordo seninki elbise gibi giyebilkirsin bence
bence çok güzel kesinlikle giy,kim ne derse desin boşveryerimsenibenağbin evleniyo,ayrıca ne alaka gelinden daha ön planda olursun..paçoz giyin o zaman göze batma-tatlicadiarzu-sen giy hayatımkaydirigubbakcemile5yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?