- 18 Mayıs 2012
- 292
- 188
- 103
- Konu Sahibi hayatvehayat
-
bu durumlarıMuhabbete dalmışlar kalkıp eşin gelsin yanına bu kadar dert etti isen
Benimki 5 yaşında ben gider uyuturum eşim oturur dışarda
Geçen arkadaşlar geldiler oğlan uyuyor diye ben nları göremedim mesela odada oturuyordum
Hatta benimki ışık olunca rahatsız okuyor ben de uyuyorum çoğu zaman onunla
Siz beklentiye girmişsiniz boşa çıkmış üzülmüşsünüz eliniz gelsin bizimkilere bakayım deyip diğerleri kiminle konuşursa konuşsun
Bir de çocukları yoksa onların aklına bile gelmez konuşmaya başladıkları zaman o içerde yalnız gidelim diye düşünmek
neden gereksizGereksiz bi beklenti olmuş:)
soyledim sohbet ediyorlar dedi ben de gelirim birazdan falan ama arkadaşlar program yapıldı.cocugu olmayanin aklina bile gelmez sizin neden katilamadiginiz..hatta kapi onunde degil terasta muhabbet ettikleri icin bozulmanizi tirp atmak olarak algilar bile..
esinize msj atin bebek uyudu gelin isterseniz kapinin onune bende katilayim araniza diye..
bunda gurur yapacak,uzulecek bi durum yok..
soz vermek program yapmak[/QU
Tamam da AB müzakeresi için yapılmamış ki arkadaşlar arasında ne olacak , neyin gururu anlayamadım.
soyledim sohbet ediyorlar dedi ben de gelirim birazdan falan ama arkadaşlar program yapıldı.
mobilden yazabilsem buraya eşime söyledim ama gelmediler. Yalnız oturuyorum sigaramı yaktım yağmurda yağmaya başladıBöyle bir şey için üzülüp tatilinizi harcamaya değmez. Siz bebeğinizi uyuturken onlar sohbet etmeye başlamışlardır terasta. Sonra da kaptırıp unutmuşlardır programınızı. Yanlarına gidip "uyuttum bebeği, hadi kapının önünde devam edelim" diyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?