sizce ne demeliyim

hayatvehayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
292
188
103
iyi geceler herkese. Şimdi tatildeyim eşim ve arkadaşlarımızla. Bebeğim var. Uyuttuktan sonra kaldığımız odanın önünde oturup sohbet etmeye karar verdik. Ama şimdi tek başıma oturuyorum. Terasta sohbet ediyorlar sizce ne demeliyim. Canımı sıkan olay programa uymamaları

Muhabbete dalmışlar kalkıp eşin gelsin yanına bu kadar dert etti isen

Benimki 5 yaşında ben gider uyuturum eşim oturur dışarda

Geçen arkadaşlar geldiler oğlan uyuyor diye ben onları göremedim mesela odada oturuyordum

Hatta benimki ışık olunca rahatsız oluyor ben de uyuyorum çoğu zaman onunla

Siz beklentiye girmişsiniz boşa çıkmış üzülmüşsünüz eşiniz gelsin bizimkilere bakayım deyip diğerleri kiminle konuşursa konuşsun

Bir de çocukları yoksa onların aklına bile gelmez konuşmaya başladıkları zaman o içerde yalnız gidelim diye düşünmek

Son düzenleme:
bu durumları

bu tur durumları ben de sık sık yaşarım. Ama program yaptık. Beklentiye girdim doğru ama ben olsam x kişi yalnız ya da eşim yalnız gider otururum. Yeni tanıştığım insanlara tercih etmem. Ne yapabilirim ki hiçbişey eşime biraz soylemirim o kadar

cocugu olmayanin aklina bile gelmez sizin neden katilamadiginiz..hatta kapi onunde degil terasta muhabbet ettikleri icin bozulmanizi trip atmak olarak algilar bile..
esinize msj atin bebek uyudu gelin isterseniz kapinin onune bende katilayim araniza diye..
bunda gurur yapacak,uzulecek bi durum yok..
tatil gevsekligi yasiyor hepsi ama annelere tatil modu pek islemiyor her daim sorumluluk ve hizmet

soyledim sohbet ediyorlar dedi ben de gelirim birazdan falan ama arkadaşlar program yapıldı.

bence bir program yapıldıysa uygulanmalı teşekkür ederim cevap veren arkadaşlara anlamamı sağlıyorsunuz. İşn içine program\söz \randevu varsa biraz zor anlayabiliyorum durumu

soyledim sohbet ediyorlar dedi ben de gelirim birazdan falan ama arkadaşlar program yapıldı.

demek ki arkadaslariniz icin bu esnek bi programmis,degistirmisler fikirlerini..
bunun icin uzulmeyin,nasilsa yarin goruseceksiniz.
yatin dinlenin bosverin.

Böyle bir şey için üzülüp tatilinizi harcamaya değmez. Siz bebeğinizi uyuturken onlar sohbet etmeye başlamışlardır terasta. Sonra da kaptırıp unutmuşlardır programınızı. Yanlarına gidip "uyuttum bebeği, hadi kapının önünde devam edelim" diyebilirsiniz.

mobilden yazabilsem buraya eşime söyledim ama gelmediler. Yalnız oturuyorum sigaramı yaktım yağmurda yağmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…