sizce ne diyelim ?

Çünkü defalarca denemiş olmayacağına ikna etmişsin kendini, bu yüzden bu vakur duruşun. İyi ki farkına varmışsın çünkü, evlenince birde aileleri ikna etmen gerekecekti. Hakkında hayırlısı olsun ama dağıtmaktan da korkma. Üstünü örttüğümüz şeyler, bir şekilde sonradan vurabiliyor insana.
Şimdi duyduğun sevimsiz cümleler inan evlendikten sonra daha artacaktı, dediğin gibi bireysel çabasıyla iki kişilik evlilik yürümez.
Senin yerinde olsam iznimi kullanır, sevdiğim bir arkadaşım yada kardeşimle kafamı dinleyecek bir yerlere kaçardım. Doğa gezileri, denizi seyretmek en iyi terapidir bana göre. Ama kendini en iyi sen tanırsın, kafanın karışık olduğu günlerde cepte kalacak bir öneri sunmak istedim sadece. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Sizin adınıza çok sevindim ama bi kaç kere ayrıldık barıştık ve denemiştik. Her seferinde de kabul edemedigim en önemli şey beni sevdigini söylemesine ragmen tartışmalarda rahatlıkla yaralayabilmesiydi. Bu onun karakteri. Düzelir mi sizce karakter

Çok sağolun desteginiz için. Ufak bi neden gibi görünüyo olabilir dışardan. Eşine küfreden döven adamlar varken bu bi şey değilmiş gibi geliyo. Ama hikayenin bu şekilde başlamadıgını kim bilebilir. Sinek de ufak ama mide bulandırır... Umarım onun da benden uzaklaşacak nedenleri vardır ve bu süreç uzamadan biter. Tekrar teşekkürler

düğüne 3 hafta kala bende aynı şeyi yaşadım. Allahım nolur biran önce 3 ay sonrası oldun bu işler bitsin gitsin kapansın diye ne dua ederim. 5 sene oldu nerdeyse. Şuan çok iyi anlıyorum psikolojin,, kendi derdinle uğraşırken bir de insanlarla uğraşıyosun

O yaralama huyu bende de vardı canım. İnan sevince törpülüyor insan kendini. Erkeklerde de törpülenir mi bilmiyorum. ama ben kendime çok söz verdim ve sonuç olarak da başardım dilimin sivriliğini yontmayı. Normal insanlara çok naifken sadece eşimde yaralayıcı oluyordum.

Karakter değil ama tavırlar değişebilir, onun içinde bir sürü tartışma, küslükler ve kaybetmeme korkusu hissedip ders alması gerekir. Tabi birde özeleştiri yapabilmek.
Ama kendine kabahat bulmayan birinin özeleştiri yapması ne kadar beklenebilir. Ben inatla söylerim, cicim aylarında kıyabilen evlenince tozunu attırır.

O herkese karşı yaralayıcı olabiliyor. Biri narsistik özellikler taşıyabilecegini söylemişti, bana da bazen öyle geliyor. Çünkü haksız oldugunu nadiren kabul eder. Dogrularını çok hararetli savunur, seni saf dışı etmek için her yönden saldırır. Geçmişi açar, yeter ki o an haklı oldugunu ispat etmiş olsun kendince.yakınları için zor. En yakını ben oldugum için genelde bana gosterdi bu yanını en çok. Dün konuştugumuzda bana hiçkimse sevgimi sorgulayamaz dedi.. Sevgiyle ilgisi yok dedi.. O zaman ya karakteri elvermiyo, ya da benle gerçekten uzlaşamadıgı ciddi problemleri var..

Tabi ona sorsak da böyle olmasının sebebi benim. Ben yanlış düşünüyorum ben yanlış davranıyorum.. Benim hatalarımın peşinde.. Buna inanıyor. Hatalı bile olsam böyle bi yaklaşımla mı çözülmeli ki.. Sözlerle saldırarak

O zaman doğru zamanda, doğru bir karar vermişsin canım. Sonra üzüleceğine şimdi üzülürsün. Mutlu olman dileğiyle.

Ben onu bi konuda hatalı bulunca açık açık söyleyemiyorum. Çünkü direk saldırıya geçiyo senin yüzünden noktasına getiriyo

Elalem denen örgütü boşverip kendi mutluluğun için uğraş. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin duyarlar 2 gün konuşurlar susarlar...

Milletin ağzı torba değil ki büzesin sonuçta şimdi bu sorunu yaşamayıp evlenseydin de bu sefer de başka bir şeye kulp bulup dedikodusunu yaparlardı insanlar işte çok takılma kendi hayatına odaklan gerisi kapı dışındaki mandal.

O konunuza yazacaklarım olumsuz olduğu için yazmamıştım.
Ne iyi edip dönmüşsünüz bu işten.
İnanın artık hayat daha güzel olacak ve size hakettiğinizi veren insanla karşılacaksınız.
Ayrıca millete ne, korkularım vardı, hazır değildik, anlaşamadık vb şeyler durumu kotarır.
Ama toparlanacak mevzu da yok ortada ki, ayrılmışsınız ne var bunda?
Valla tekrar tebrikler, iyi cesaret örneğisiniz.
Sırf bu sebeple evlenip, yıllarca çekip sonradan boşananlar var.

Ben daha önce de evlenip 2. ayımda boşanmıştım. O tam hödüktü, tartışma esnasında bogazıma sarılma teşebbüsünde bulundu. Ben de üzerine yürüyüp hadi sıksana falan dedim geri çekilmişti sonra da ayrılmıştım. İlişkiler konusunda yüzğm gülmüyor. Narsist egoistler mi buluyo beni anlamadım, algılarımla oynuyolar. Sonra düşünüp duruyorum hala hata bende mi diye.. Diyor ki geçmişinin acısını bana çıkarıyorsun. Ben daha temkinli olmak zorundayım bunu hiç anlamadı

Hakettiğiniz değerin farkında olmayabilirsiniz
Eminim ki çok kıymetli bir hanımsınız, başka insanları mutlu ya da tolere etmek yerine denginize yoğunlaşın derim.
Hayat bu kimi ilkinde bulur mutluluğu, kimi beşincide.
Ama hepsi birer tecrübe, kendinizi tanımanız ve neleri yapmamanız için güzel bir tecrübe.
Ömrünüzün geri kalanı, geçmişinizden kat be kat güzel olsun inşallah, yüzünüzü soldurmayın elbet çiçek açtıracak çıkacak karşınıza:)

Çok teşekkürler ilk cümleniizn dogruluguna imza atıyorum İnsanın kendi değerinin farkında olması ve seçimlerini buna göre yapması büyük nimet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…