- 29 Temmuz 2015
- 867
- 555
- 103
- 35
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
-
Öyle diyosunuz ama iş ortamında kötü niyetlisi de var.. Bence öyle söylememeliyimTabi ki de doğrusunu.anlasamadik ayrıldık bu kadar. Kimsenin geleceği kimseyi alâkadar etmez.
Bir günde ne yaşadınız ki ayrılık noktasına geldiniz
Nasıl yani? Neden?İş arkadaşımla yeni tartıştık. En basitinden o bu olayı kullanablr kendi çıkarına
Nasıl bir işyeriniz varki evlililten dönmenizi cıkar olarak kullanabilsinİş arkadaşımla yeni tartıştık. En basitinden o bu olayı kullanablr kendi çıkarına
Dedikodulara malzeme vermemek için daha net bir şey söylemeliyim diye düşünüyorsunuz sanırım ama dedikodu yapmak isteyen sizin söylediklerinize pek bakmaz zaten, diyeceğini der. İnsanlara bir açıklama yapmak zorunda da değilsiniz, ayrıldık deyin, bitti gitti.Öyle diyosunuz ama iş ortamında kötü niyetlisi de var.. Bence öyle söylememeliyim
Aynen dedikodu dönen bi ortam.,prim vermek istemiyorum. Art niyetli bi çalışma arkadaşım var sonra böyle bi şey önüme gelince hassas damarım, basılmasını istemiyorum sadeceDedikodulara malzeme vermemek için daha net bir şey söylemeliyim diye düşünüyorsunuz sanırım ama dedikodu yapmak isteyen sizin söylediklerinize pek bakmaz zaten, diyeceğini der. İnsanlara bir açıklama yapmak zorunda da değilsiniz, ayrıldık deyin, bitti gitti.
konunuzu hatırlıyorum ve yorumda yapmıştım.. bu karara öncelikle karşı tarafın tepkisi ne oldu ? vazgeçtim demekle 2 dkda bitiyormu herşey düğüne 1 hafta kala... nişanlınızdan ve ailenizden uzak olduğunuzu söylemiştiniz.. bir araya gelinip konuşulup bitmesi gerekmiyormu..bi hafta kala evlilikten vazgeçtim. Merak edenler için konunun adı "konuşmak istemiyomuş",ordan bakabilirler.Şimdi iş yerime eşe dosta ne diyeyim hepsi evlenecegimi biliyorlar. Kimseyle ugrasmak istemiyroum
Hiç ezilip buzulmeyin.cogu insanın yapamadigini yapmışsınız.bir ömür eziyet çekmektense kendinize güzel günler görme şansı veriyorsunuz.daha ne! Bence aşırı karizmatik bir durum:) yeni hayatınız hayırlı olsunbi hafta kala evlilikten vazgeçtim. Merak edenler için konunun adı "konuşmak istemiyomuş",ordan bakabilirler.Şimdi iş yerime eşe dosta ne diyeyim hepsi evlenecegimi biliyorlar. Kimseyle ugrasmak istemiyroum
Sadece konuşmak istememesi değil ki konu. Ben en son onu bu konuda sık boğaz ettiğimi düşünerek özür dilemek içim aradım ve karşılığında sevecen bi tavır yerine ofke li ve kindar bi insanla karşılaştım. Geçmişte yaşadıgımız tüm kavgaları gündemde tutuyo ve asla unutmuyo. En küçük şeyde kendimizi aynı şeyleri tartışırken buluyoruz. Ben o kadar hevesliyken evlendigimiz için heyecanlandıgını dusunmuyorum dedi.. Bana o kadar bel altı vuruyo ki. Bununla mı bi ömür geçiricem dedim.. Sen şöylesin sen boylesin falan diye azarlar gibi konuşuyo. Kaldı ki daha düne kadar hiç bi sorunumuz yoktu hissettirmedi. Ben her şey yolunda zannediyorum seni seviyorum lar bilmem nelet iir. Sonra bi modu düşüyo tartışınca düşnanıymışım gibi yaralıyo,çok zehirli. Bu huyu başta vardı sonra pişman olmuştu ve düzelmişti ne zamandır yapmıyordu. Ona güvenerek evlilik kararı almıştım. Ama insan değişmezmiş. O zehirli bi insankonunuzu hatırlıyorum ve yorumda yapmıştım.. bu karara öncelikle karşı tarafın tepkisi ne oldu ? vazgeçtim demekle 2 dkda bitiyormu herşey düğüne 1 hafta kala... nişanlınızdan ve ailenizden uzak olduğunuzu söylemiştiniz.. bir araya gelinip konuşulup bitmesi gerekmiyormu..
bence ilişkinizi çok basite almışsınız.. konuşmak istemiyorum demesi yüzünden..
eğer böyleyse evlenmeden bitmesi o zaman hayırlı olmuş.. ikiniz içinde umarım doğru karar olurSadece konuşmak istememesi değil ki konu. Ben en son onu bu konuda sık boğaz ettiğimi düşünerek özür dilemek içim aradım ve karşılığında sevecen bi tavır yerine ofke li ve kindar bi insanla karşılaştım. Geçmişte yaşadıgımız tüm kavgaları gündemde tutuyo ve asla unutmuyo. En küçük şeyde kendimizi aynı şeyleri tartışırken buluyoruz. Ben o kadar hevesliyken evlendigimiz için heyecanlandıgını dusunmuyorum dedi.. Bana o kadar bel altı vuruyo ki. Bununla mı bi ömür geçiricem dedim.. Sen şöylesin sen boylesin falan diye azarlar gibi konuşuyo. Kaldı ki daha düne kadar hiç bi sorunumuz yoktu hissettirmedi. Ben her şey yolunda zannediyorum seni seviyorum lar bilmem nelet iir. Sonra bi modu düşüyo tartışınca düşnanıymışım gibi yaralıyo,çok zehirli. Bu huyu başta vardı sonra pişman olmuştu ve düzelmişti ne zamandır yapmıyordu. Ona güvenerek evlilik kararı almıştım. Ama insan değişmezmiş. O zehirli bi insan
Sağolun kendime yazık ettim bu zamana kadar bazı şeyleri alttan alarakHiç ezilip buzulmeyin.cogu insanın yapamadigini yapmışsınız.bir ömür eziyet çekmektense kendinize güzel günler görme şansı veriyorsunuz.daha ne! Bence aşırı karizmatik bir durum:) yeni hayatınız hayırlı olsun
Evlilik için ısrar eden hep oydu... Bu yaptıkları onun karakterinden kaynaklanıyoÖbür konuyu okudum...Düğüne 1 hafta kala 2 aydır görüşmüyormuşsunuz..Uzak şehirde de olsa son 2 ay kritik bi zaman değil mi hazırlık için? Nasıl evinizi falan ayarladınız tek başınıza mı? Oraları anlamadım..
Ve bana şöyle geldi, adam düğüne 1 hafta kala eskileri açıp oralardan bişeyler bulmak istemiş ayrılmak için...Sen ayrılalım demesen o zaten ben yapamıcam diyecekmiş eskileri öne sürüp...Herif evlilik yaklaşınca vazgeçmiş aslında istemiyordu bence...Erkek milleti sessiz sedasız her odunluguna boyun eğen kız profili istiyor evlenmek için...Eski tartısmalarınız evlilikten vazgecirmiş zaten.
Davetiyeler falan dağıtılmış mıydı bilmiyorum ama iptal oldu şimdilik de geç..Kimseye özelini anlatmak zorunda değilsin...
Evlilik için ısrar eden hep oydu... Bu yaptıkları onun karakterinden kaynaklanıyo
Davetiye dagıtılmış ve işten evlilik için izin ayarlamam gerektiğini önceden söylemiş olabilir miyim. Nesi enteresanDaha dün gece ayrilmadınız mı nisanlınızdan? İnsanlara nasıl söyleyeceğinizi dert etmeye fırsatınız olması enteresan geldi bana.
Anlaşamadık ayrıldık diyeceksin en kestirmesi, kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?