- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Bir erkek icin degismeyin1 buçuk yıldır sevdiğim insanla sıkıntılarımız var.gayet iyi gidiyorduk ama benim saçma sapan sinirli davranışlarım onu çok kırdı.ve söylüyor da kırıldığını içinde birşeylerin.ama sen iyi olursan değişirsen ben yine gömerim bunları diyor.ama ben ayrılmak istemediğim için bunları söylüyor yoksa kendisi ayrılalım biz mutlu olamayız diyor hatta psikologla görüş davranışların değişmeli namaz kıl namazı sakın bırakma ben namazsız niyazsız istemiyorum seni diyor.
oooff ooff o kadar haklı ki kızlar ne yapacam nasıl düzelecek aramız onu kaybetmek istemiyorum
ayrı şehirlerdeyiz şu an."senin değiştiğine değişeceğine inandır beni" diyor.ayrı şehirlerdeyiz nasıl göstericem değiştiğimi
yorumlarınız nelerdir
Merhaba;
Bence namaz kıl çok dogru söylemiş sevdiğiniz..Çünkü namaz sizin üzerinizdeki kötü enerjiyi alır,şeytanı uzak tutar...
Öfke patlamalarının sebeblerinden biride şeytanın gaza getirmesi...
Ben hayatımla ilgili yanlış yaptıgım zamanlar hep namazı bıraktıgım zamanlardı,
Namazını kıl,sakinleş,hanımefendiğilini koru,
Herşeye cevap verme,günümüzde çokbilmiş kadın imajı çiziliyor,az öz konuş..Kadına en çok yakışan asaletli durmak...
Yoksa temelli biter ve üzülürsün...
Birde namaz insanı Allaha yakalştırdıgı için kadere güvenin teslimiyet duygun artıyor...
Ama içten gelerek Allah rızası için kılınmalıMerhaba;
Bence namaz kıl çok dogru söylemiş sevdiğiniz..Çünkü namaz sizin üzerinizdeki kötü enerjiyi alır,şeytanı uzak tutar...
Öfke patlamalarının sebeblerinden biride şeytanın gaza getirmesi...
Ben hayatımla ilgili yanlış yaptıgım zamanlar hep namazı bıraktıgım zamanlardı,
Namazını kıl,sakinleş,hanımefendiğilini koru,
Herşeye cevap verme,günümüzde çokbilmiş kadın imajı çiziliyor,az öz konuş..Kadına en çok yakışan asaletli durmak...
Yoksa temelli biter ve üzülürsün...
Birde namaz insanı Allaha yakalştırdıgı için kadere güvenin teslimiyet duygun artıyor...
Ama içten gelerek Allah rızası için kılınmalı
Sevgilim öyle olursam beni daha çok sever, benden ayrılmaz diye değil
KatılıyorumOrası Muhakkak...
Bir başkası istedi diye kılmak riyakarlık zaten...
Sevdiğim tavsiye ve teşvik ediyor diye düşünerek ama en önemlisi içten gelerek yapılmalı...Zaten gönülsüz kılanlar bir süre sonra bırakıyor...
Ama şu var namazda da etrafın örnek olması ve teşvik etmek lazım...Yinede namaz kılmak bile nasip meselesi...hekese nasip olmuyor,kılacağım desende kılamıyorsun...
benim üzerinde durmak istediğim nokta şu aslında,namaz ve abdest sayesinde öfke kontrolü sağlıyorsun,şeytana karşı
siper oluyor...
Ben namaz kılmadığım zamanlar çok sinirli ve depresif oluyorum...
sence döner mi bana geri? seni çok iyi anlıyorum ve ben bana namaz kıl demesini baskı olarak algılamıyorum öyle algılayan algılasın ben e başta kendim için bu dedğişimi yaşamak istiyorum namazı doğru yol olduğunu inanan biriyim.Orası Muhakkak...
Bir başkası istedi diye kılmak riyakarlık zaten...
Sevdiğim tavsiye ve teşvik ediyor diye düşünerek ama en önemlisi içten gelerek yapılmalı...Zaten gönülsüz kılanlar bir süre sonra bırakıyor...
Ama şu var namazda da etrafın örnek olması ve teşvik etmek lazım...Yinede namaz kılmak bile nasip meselesi...hekese nasip olmuyor,kılacağım desende kılamıyorsun...
benim üzerinde durmak istediğim nokta şu aslında,namaz ve abdest sayesinde öfke kontrolü sağlıyorsun,şeytana karşı
siper oluyor...
Ben namaz kılmadığım zamanlar çok sinirli ve depresif oluyorum...
canım çok sağol yorumun için.gercektenanlar mı değiştiğiğmiİyi insan olmak için tek ölçü namaz değil. Bütünün bir parçası. Çok namaz kılan var agresif, küfürbaz, sapık vs.. Psikoloğa gidin tabi kendiniz için. Bu kişiyi çok seviyorsanız devam da edin. Sizin alo deyişinizden bile ruh halinizin değiştiğini anlayacaktır. Unutmayın; ne söylediğiniz değil, Nasıl söylediğiniz önemlidir.
sence döner mi bana geri? seni çok iyi anlıyorum ve ben bana namaz kıl demesini baskı olarak algılamıyorum öyle algılayan algılasın ben e başta kendim için bu dedğişimi yaşamak istiyorum namazı doğru yol olduğunu inanan biriyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?