sizce ne durumdayız

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
1 buçuk yıldır sevdiğim insanla sıkıntılarımız var.gayet iyi gidiyorduk ama benim saçma sapan sinirli davranışlarım onu çok kırdı.ve söylüyor da kırıldığını içinde birşeylerin.ama sen iyi olursan değişirsen ben yine gömerim bunları diyor.ama ben ayrılmak istemediğim için bunları söylüyor yoksa kendisi ayrılalım biz mutlu olamayız diyor hatta psikologla görüş davranışların değişmeli namaz kıl namazı sakın bırakma ben namazsız niyazsız istemiyorum seni diyor.
oooff ooff o kadar haklı ki kızlar ne yapacam nasıl düzelecek aramız onu kaybetmek istemiyorum
ayrı şehirlerdeyiz şu an."senin değiştiğine değişeceğine inandır beni" diyor.ayrı şehirlerdeyiz nasıl göstericem değiştiğimi :KK43:
yorumlarınız nelerdir :KK43:
arkadaşlar konu karışık olmuş diyenler için yazıyorum.
bizim aramız çook iyiydi ama benim hırçın davranışlarım yüüznden bitme noktasına geldi.o hep sessiz kalıyordu tartışmalarda içine atıyormuş hiç farketmedim.evet namaz kıl diyor baskı olarak algılamıyorum çünkü ben namazın doğru yol olduğuna insanı doğruya götürdüğüne inanıyorum.onun istediği gi,bi hanım hanımcık akıllı olgun davranmak istyiorum.ailesi ayrılmış bir insnaım onun da ezikliği kötü psikolojisi yansıyor ilişkime bunları bir psikologun yardımıyla da düzeltmek istiyorum.
bunları önce kendim için yapıcam sonra da onun benim değiştiğimi görüp düzeldiğime inanmasını sağlicam ama bu değişimi içten isytiyorum.işte nasıl gözlemlicek değiştiğimi bilmiyorum ayrı şehirlerdeyiz :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah allah her koyun kendi bacağında asılır bilmiyor muymuş? Onane senin namazından niyazından. Bahaneye bak. Laf.

1 buçuk yıldır sevdiğim insanla sıkıntılarımız var.gayet iyi gidiyorduk ama benim saçma sapan sinirli davranışlarım onu çok kırdı.ve söylüyor da kırıldığını içinde birşeylerin.ama sen iyi olursan değişirsen ben yine gömerim bunları diyor.ama ben ayrılmak istemediğim için bunları söylüyor yoksa kendisi ayrılalım biz mutlu olamayız diyor hatta psikologla görüş davranışların değişmeli namaz kıl namazı sakın bırakma ben namazsız niyazsız istemiyorum seni diyor.
oooff ooff o kadar haklı ki kızlar ne yapacam nasıl düzelecek aramız onu kaybetmek istemiyorum
ayrı şehirlerdeyiz şu an."senin değiştiğine değişeceğine inandır beni" diyor.ayrı şehirlerdeyiz nasıl göstericem değiştiğimi :KK43:
yorumlarınız nelerdir :KK43:
Bir erkek icin degismeyin
Namaza falan hele hic baslamayin
Ne alaka ya sizin caniniz isterse yapacaginiz seyler bunlar ona ne
Gitsin kendine gore birini bulsun alsin
Bence de ayrilin
Yoksa ileride koca zoruyla ortunup namaz kilan , kendi hur iradesi ve ozgurlugu olmayan bos bir kadin olacaksin

aslında kötü bişe istememiş senden.. ama bunu güzel bir dille söyleyebilirdi.. sende sinirli olduğunu biliyorsun madem biraz kendini düzelt.. eğer seviyorsan tabi

Uzaktan ilişki nedir yaa. İnsan sevdiceğiyle elele yürümedikten sonra ne anlamı var...

Merhaba;

Bence namaz kıl çok dogru söylemiş sevdiğiniz..Çünkü namaz sizin üzerinizdeki kötü enerjiyi alır,şeytanı uzak tutar...

Öfke patlamalarının sebeblerinden biride şeytanın gaza getirmesi...

Ben hayatımla ilgili yanlış yaptıgım zamanlar hep namazı bıraktıgım zamanlardı,

Namazını kıl,sakinleş,hanımefendiğilini koru,

Herşeye cevap verme,günümüzde çokbilmiş kadın imajı çiziliyor,az öz konuş..Kadına en çok yakışan asaletli durmak...

Yoksa temelli biter ve üzülürsün...

Birde namaz insanı Allaha yakalştırdıgı için kadere güvenin teslimiyet duygun artıyor...

:KK37:
Merhaba;

Bence namaz kıl çok dogru söylemiş sevdiğiniz..Çünkü namaz sizin üzerinizdeki kötü enerjiyi alır,şeytanı uzak tutar...

Herşeye cevap verme,günümüzde çokbilmiş kadın imajı çiziliyor,az öz konuş..Kadına en çok yakışan asaletli durmak...

Birde namaz insanı Allaha yakalştırdıgı için kadere güvenin teslimiyet duygun artıyor...

:KK200::KK200::KK200::KK68:bencede:KK37:

Merhaba;

Ama içten gelerek Allah rızası için kılınmalı
Sevgilim öyle olursam beni daha çok sever, benden ayrılmaz diye değil

Ama içten gelerek Allah rızası için kılınmalı
Sevgilim öyle olursam beni daha çok sever, benden ayrılmaz diye değil

Orası Muhakkak...

Bir başkası istedi diye kılmak riyakarlık zaten...

Sevdiğim tavsiye ve teşvik ediyor diye düşünerek ama en önemlisi içten gelerek yapılmalı...Zaten gönülsüz kılanlar bir süre sonra bırakıyor...

Ama şu var namazda da etrafın örnek olması ve teşvik etmek lazım...Yinede namaz kılmak bile nasip meselesi...hekese nasip olmuyor,kılacağım desende kılamıyorsun...

benim üzerinde durmak istediğim nokta şu aslında,namaz ve abdest sayesinde öfke kontrolü sağlıyorsun,şeytana karşı

siper oluyor...

Ben namaz kılmadığım zamanlar çok sinirli ve depresif oluyorum...

Orası Muhakkak...

Sevdiğim tavsiye ve teşvik ediyor diye düşünerek ama en önemlisi içten gelerek yapılmalı...Zaten gönülsüz kılanlar bir süre sonra bırakıyor...

Ama şu var namazda da etrafın örnek olması ve teşvik etmek lazım...Yinede namaz kılmak bile nasip meselesi...hekese nasip olmuyor,kılacağım desende kılamıyorsun...

benim üzerinde durmak istediğim nokta şu aslında,namaz ve abdest sayesinde öfke kontrolü sağlıyorsun,şeytana karşı

siper oluyor...

Katılıyorum
Zaten tansiyon hastalarına bile el ayak kol yıkayın rahatlarsınız deniyor
Bu 'abdest'te de mevcut

Orası Muhakkak...

siper oluyor...

sence döner mi bana geri? seni çok iyi anlıyorum ve ben bana namaz kıl demesini baskı olarak algılamıyorum öyle algılayan algılasın ben e başta kendim için bu dedğişimi yaşamak istiyorum namazı doğru yol olduğunu inanan biriyim.

İyi insan olmak için tek ölçü namaz değil. Bütünün bir parçası. Çok namaz kılan var agresif, küfürbaz, sapık vs.. Psikoloğa gidin tabi kendiniz için. Bu kişiyi çok seviyorsanız devam da edin. Sizin alo deyişinizden bile ruh halinizin değiştiğini anlayacaktır. Unutmayın; ne söylediğiniz değil, Nasıl söylediğiniz önemlidir.

Keşke benim eşim de bana namaz kıl dıye baskı yapsa ben cok güzel Ada'm maneviyatı sevıyor

İyi insan olmak için tek ölçü namaz değil. Bütünün bir parçası. Çok namaz kılan var agresif, küfürbaz, sapık vs.. Psikoloğa gidin tabi kendiniz için. Bu kişiyi çok seviyorsanız devam da edin. Sizin alo deyişinizden bile ruh halinizin değiştiğini anlayacaktır. Unutmayın; ne söylediğiniz değil, Nasıl söylediğiniz önemlidir.
canım çok sağol yorumun için.gercektenanlar mı değiştiğiğmi :(

sence döner mi bana geri? seni çok iyi anlıyorum ve ben bana namaz kıl demesini baskı olarak algılamıyorum öyle algılayan algılasın ben e başta kendim için bu dedğişimi yaşamak istiyorum namazı doğru yol olduğunu inanan biriyim.

Bence geri dönmesi kader ve nasip...Ama kendine bakan kısmında ise şunu yap;

Hanımlığını koru,sorgulama,ona çok soru sorma,telaşlanma ayrıldıkmı diye...Zaten kaderde varsa sizi kimse ayıramaz...Eger ayrılmak da varsa kaderinde kaçış yok...

Ama sen önce kendi iç dünyanı tamir et,sakinleş,panik halinden çık...bakımını yap,süslen,neşeli ol,

ve karşındaki insanı bogma sorularala ne oldu,vs vs diye...gerekirse birkaç gün mesaj atma,arama,küsme...

önce aynaya bak ve kendine gülümse,kendini sev,dua et Allaha sıgın.içten güçlü ol,saygılı sevgili..

O zaman öyle çekici olursun ki...

Tersinde ise adamı sürekli tersleyen telaşlanan sorgulyan küsen biri olursanız kaçar sizden..(Ben bu hataları yaptım ne yazıkki çok sevdigim birini kaybettim)

Back
X