• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne düşünmeliyim?

zelinda

zehranin annesi
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
94
0
86
Belçika
arkadaslar cok sinirim bozuk tam anlatamayabilirim derdimi
esimin cuzdanini karistirma huyum yoktur ama dun gozume carpti kalin duruyodu bende acaba parami cekti hesaptan diye merak ettim esimde uyuyodu tabi baktim ama cuzdanin gizli bolmesinde 2 adet prezervatif vardi sok oldum ne dusunecegimi sasirdim tabiki alip cope attim esim az once ise gitmek icin kalkti tabi dayanamadim sordum ama is yerinde bi cocuga goturuyomus cocuk bilmiyomus utaniyomus yani avrupa da yasiyoz turkiye olsa neyse burda markette satiliyo onlar inanmak istesemde inanmadim cunku esimin bugun 4 saatlik bi bos zamani var isle ev ayri sehirlerse oldugu icin eve gelmeyecek yani 4 saati orda gecirecek cok kafam karisti sizce bunlari kafama takmakta haksizmiyim bana guvenmiyosun gibi duygu somuruleri yapti ama aklima da baska bisey gelmiyo o prezervatifleri ne yapacak

hemen aklına kötü şeyler getirme bence,eşin cidden böyle bir şey yapacak olsa neden evden prezarvatif alsın ki,şüphe çekmek istemezdi bence senin anlayacağından korkardı...ne kadar zamandır evlisin??

Buradada prezarvatifler markette satılıyor güzelim, eşin bir çapkınlık yapacaksa akşamdan alıp cüzdanına koymaz. Merak etme sen.
Ayrıca insan utanırsa avrupada da Türkiyede de utanır. Yani utanmanın yeri ve zamanı yoktur. Belkide arkadaşına almıştır gerçekten.

Hmmmm.....CADIARZU

Esinin daha önceden hicbir süpheli hareketini görmediysen, aranizda güven sorunu yoksa belkide gercekten dogru söylüyordur arkadasim....:delphin:

Esini sen tanirsin sen bilirsin öncesini...böyle birsey yapacak bir adam degil diyorsan bos bosuna kendine kuruntu yapma....:delphin:

hemen kötü düşünme bence eşin düşündüğün gibi birşey yapacak olsa neden evden götürsün...Dışarıdan alırdı bide bunu düşün...

Prezervatifin cüzdanda işi ne arkadaş. Garip valla.

Belki götüreceği arkadaşı Türktür canım.
Utanmıştır gerçekten..... Sen eşini daha iyi tanırsın tabi. Boş yere kuruntu yapma. Bişey varsa sen hareketlerinden anlarsın zaten.

:roflol:ay öldüm yaaa:))kocanda bir alemmiş, bari cebine koy cüzdanda ne işi var sırnaşık şey merak etme doğru söylüyordur arkadaşım..bi halt yiyecek olsa arkadaşların dediği gibi dışarda satılıyor dışardan alırdı...belkide arkadaşına almak için söz verdi unuttu evdeklerden götüreyim bari dedi olabilir yani...üzülme şekerim bişey yoktur:))

3 senelik evliyiz daha once boyle seyler yapmadi tabi yani guven sorunumuz yok aramizda ama bana soyleyebilirdi arkadasina aldigini yani boyle seyleri saklayacak biri degil ne bileyim ya simdide oyle telefon ediyo acmiyorum yanlis bisey soylerim isi cikmaza sokarim diye aksami bekleyim bari bu arada cok iyimsersiniz tesekkurler insallah sizin dediginiz gibidir

banada çok garip geldi valla seni etkilemek istemem arkadaşım ama ben olsam acayip şüphelenirdim çünkü insanoğlu çiğ süt emmiş bencede biraz takip et hareketlerini falann ama umarım kötü olan değildir düşündüğün..

bence kötü düşünme
güven sorunu da yaşamıyormuşun
doğru söylüyordur eşin
sorunu büyütme bence derim

tabii,tabii,çocukcağıza almıştır.:delphin:
ilahi. daha güzel bir yalan uydursaydı barii:kahve:

Bana hiç mantıklı gelmedi yapılan açıklama.
Böyle birşeyi yapacak olan arkadaş, gereken şeyleride kendisi alır...
Minareyi çalan kılıfını hazırlar misali. Marketten almaya utanan, arkadaşından
istemeye nasıl utanmamış????? Bence hiç hoş olmayan, komik bir açıklama...

ben yerinizde olsam inanmazdım çünkü hiç inandırıcı değil.

diyelim ki doğru söylüyor işyerindeki çocuğa prezervatif götürmek sana mı kaldı diye sorsaydınız ya

bu ne demek hatta bunu söylemesi daha da ağır çok başka sıfatlar yüklenir bu prezervatif götürme işine

her arkadaşlığın bir sınırı vardır ona mı kalmış işyerindeki çocuğun cinsel hayatı utangaçlığı çok ayıp

inanmayın bu yalana ve takip edin ama çaktırmadan

ya burada doğru söylüyordur arkadaşına almıştır diyen arkadaşlar gerçekten inanarak mı söylüyorlar bunu cidden merak ettim.
yani siz eşnizin cüzdanında prezervatif bulsanız bunun arkadaşına götüreceğine inanırmıydınız?

ben inanmazdım.
ben bunu balon sanmıştım demesi benim için ne kadar mantıklıysa bu cevap da o kadar mantıklı yani..

ya burada doğru söylüyordur arkadaşına almıştır diyen arkadaşlar gerçekten inanarak mı söylüyorlar bunu cidden merak ettim.
yani siz eşnizin cüzdanında prezervatif bulsanız bunun arkadaşına götüreceğine inanırmıydınız?

ben inanmazdım.
ben bunu balon sanmıştım demesi benim için ne kadar mantıklıysa bu cevap da o kadar mantıklı yani..

Bitiyom ben sana yaaa:CüvCüv:

Aynensengözlerimebaksanab

Hiç tanımadıgı bı marketten bir dakıkada almaya utanmış ama evlı barklı arkadasına konuyu açmaya utandıgını soylemeye öyle bişeye ıhtıyacı oldugunu soylemeye ve kendısınden ıstemeye utanmamış öyle mi? :1shok:

saçmalamasın eşin allah aşkına. :delphin:

Daha profosyonel bi yalan bulabılırdı.Esın senı aldatırmı bılmem ama cuzdanını karıştırmıcanı bıldıgınden saklamış olabılır.He napıcaktır onları,bilemem.Erkek bu sen yınede cok guvenme ve takıbe al derim... :kahve:

Back
X