• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne düşünmeliyim?

ınşallah şüphelerin boşa çıkar canım benim.Şimdilik sakin ol ve takipte ol.Evini yakına götürmek istemekle en iyisini yapmışsın canım.

Yahu ne arar prezervatif adamın cüzdanında .. Ya masum olsa bile kadının aklına kurtu düşürmüş bi

kere... Kimbilir nasıl kötü oldun görünce ... :1closedeyes:

valla bekliyorum herhangi bi acik yakalamadim daha
kafamin karisik oldugunun farkinda o da diyo zaten o niyetim olsa cuzdanda tasimam diye cunku cuzdani telefonu hep ortada durur
su aralar olayi hatirlatmamaya calisiyorum unutmus gibi gorunup ona caktirmadan olayi takip ediyorum
birde evle is yeri arasi yaklasik 1 saati buluyo arabayla bende isyerine yakin bir yere tasinalim dedim bir kac gundur ev ariyoruz zaten tasinacaktik hic olmazsa gozumun onunde olur takip etmek kolay olur esyalarimizi toparlamaya basladik yarinda bi eve bakicaz kizlar dua edin insallah olur yoksa hep icimde bi supheyle ise gondermek zorunda kalicam

Yapmaya niyeti olan insan , eninde sonunda yapar bir yolunu bulup.. O yüzden bence kuruntu yapmayın. ınsanın içinde varsa ne yapsan boş , ama içinde yoksa da o ne kadar uzak olsa boş .

Eşinizin bu konuda nasıl , sadık mı , güvenilir mi, güvenilmez mi, maceracı mı .. olup olmadığını siz iyi bilirsiniz...

Bende şüpelenirdim açıkcası arkadaşlar diyor ya alsa zaten marketten alırdı o iş için diye, ne yapacak ki o koca kutuyu boynunamı asacak, tabiki evden alıp gidecek...
Neyse sizin bundan sonra yapacağınız şey şu dur çok iyi gözlem yapmak, ben olsaydım şüpelendiğim günlerde ilişkiye girmek isterdim, biraz açık olacak ama isteklilik durumu yada yine pardon ama boşalma süresi, doluluk oranına falan bakardım:))) Ayyy koptum şimdi yazdıklarıma
delikafaduldenaaaa delirim ben taktik uygulamazsam.

Back
X