• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne düşünmeliyim?

sizin için söylemiyorum ama benim eşim bu şekilde davransaydı,inanmazdım.peşini asla bırakmazdım bu olayın.ne diyeyim inşallah eşinizin dediği doğrudur.

çok komik yaaa en çokda kadınları böle salak yerine koymaya çalışan erkeklere kızıyorum. 14 yaşındaki çocuk bile daha iyi bir yalan bulurdu.

uzulme canim yaa,
sanmiyorum oyle bir durum oldugunu... daha once de bir durum olmamis,suphe cekecek...
ama prezervatifi cuzadaninda tasimasi gercekten bana da cok komik geldi hayal ettim de bir an kaydirigubbakcemile3

eşinizin arkadaşı prezervatif almaya utanıyor, ama prezervatifle o işi yapmaya utanmıyor... senı uzmek ıstemem ama yalan çok saçma geldı bana. ancak şu da olabılır erkekler dıger erkeklere hava atmak ıçın bu tarz şeyler taşırlar. kuzenlerımden bılıyorum :) belkı boyle bırşey de olabılır. gerçi çocukça ama... bıraz sıkıştır bence.

eşinizin arkadaşı prezervatif almaya utanıyor, ama prezervatifle o işi yapmaya utanmıyor... senı uzmek ıstemem ama yalan çok saçma geldı bana. ancak şu da olabılır erkekler dıger erkeklere hava atmak ıçın bu tarz şeyler taşırlar. kuzenlerımden bılıyorum :) belkı boyle bırşey de olabılır. gerçi çocukça ama... bıraz sıkıştır bence.

evet canım bu daha çok ergen davranışı gibi gamyoncuiremsu

Canım bunun cevabını anca sen bilirsin eşin sonuçtamirmirmirmir
son zamanlarda nasıl sana karşı
cinsel hayatınız özellikle nasıl gidiyor
banada saçma gibi geldi bu mazeret benneyaptımki
ama olabilirde belki çocuğun parası yoktur
çaktırmadan iyi takip et
telefonuna bak :smiley-cool:
fatura dökümanına bak
şehir dışına çıkarmı
yani sen daha iyi anlarsın durumu
belki sana kızmıştır şüphelen diye böyle bişey yapmıştır
korkutmak için olabilir yani....:çok üzgünüm:
Son zamanlarda aranız nasıl kaç yıllık evlisin çocuk varmı:CüvCüv:
bunlar önemli bence neden ararken
umarım dediği gibidir eşinin nedeni

Canım bunun cevabını anca sen bilirsin eşin sonuçtamirmirmirmir
son zamanlarda nasıl sana karşı
cinsel hayatınız özellikle nasıl gidiyor
banada saçma gibi geldi bu mazeret benneyaptımki
ama olabilirde belki çocuğun parası yoktur
çaktırmadan iyi takip et
telefonuna bak :smiley-cool:
fatura dökümanına bak
şehir dışına çıkarmı
yani sen daha iyi anlarsın durumu
belki sana kızmıştır şüphelen diye böyle bişey yapmıştır
korkutmak için olabilir yani....:çok üzgünüm:
Son zamanlarda aranız nasıl kaç yıllık evlisin çocuk varmı:CüvCüv:
bunlar önemli bence neden ararken
umarım dediği gibidir eşinin nedeni

son zamanlarda bana karsi suphe yaratacak hareketleri olmadi yani aldatacagina inanmak istemiyorum
telefonlari fatura dokumanlari cuzdani yani hepsi ortalikta durur yani saklamaz ama bu arkadasina prezevatif goturmesi cok kafami karistirdi 3 yillik evliyiz ve 2 yasinda kizimiz var evde oldugu gunler disari cikmaz zamanini bizimle gecirir simdilik olayi buyutmedim ama unutmadigimi ve bu olayi takip ettigimi o da anladi
kendisinin aptallik yaptigini kabul ediyo ama arkadasim icin yaptim diye de yemin ediyo bende sastim kaldim

canım bir kere bende eşimin cüzdanında bir prezervatif buldum
bende sinirlenip sordum işyerinde bir arkadaşım verdi bana dedi sanada söylemiştim dedi ama benim aklıma hiç gelmidi söylediği
eşimede çok güvenirim ama yinede sinirlenmiştim.yalnız şu da var adam aldatmak istese niye cüzdanında gezdirsin ki istediği dakka alabilir.
sende olayı büyütme derimyerimseniben

çok saçma bir bahaneee
bu erkeklerde hiç başka yalan bilmez mi yaaa
eski papağan gibi aynı yalanları evirip çevirip söylüyorlar

süphelenmekte sonuna kadar haklisin. Esini caktirmadan yakin takipe al. Gerekirz adam tut takip etsin

babamda annem telefon dökümünü gördüğünde arkadşaımdaydı o aramıştı demişti ben inanmam hemen arkaşı sunuyolar yazık valla aratsaydın msj çektirsyedin sen bilmiomuş gibi o arkadaşa cevabı ne olacakmış üzülme cnm ama ben böle düşündüm

ben yerinizde olsam inanmazdım çünkü hiç inandırıcı değil.

diyelim ki doğru söylüyor işyerindeki çocuğa prezervatif götürmek sana mı kaldı diye sorsaydınız ya

bu ne demek hatta bunu söylemesi daha da ağır çok başka sıfatlar yüklenir bu prezervatif götürme işine

her arkadaşlığın bir sınırı vardır ona mı kalmış işyerindeki çocuğun cinsel hayatı utangaçlığı çok ayıp

inanmayın bu yalana ve takip edin ama çaktırmadan

ya şu da var
prezervatif almaya utanıyor ama bir kadınla beraber olmaya utanmıyor
ilginççççççççççççççççççbenneyaptımki

ben hayatta oyle bıseye ınanmasdımm kendı acımdan soyluyorum cok sacma esım gıdıcek baska bırıne prezervatif alıcakk ve bende bunda guvensızlık armıycam oylemııııı yaa bu erkler bayanalrın ne sanıyolarr cokmuuu akıllılarrrr dahılermııı

ya bıde elın herıfınden sızın esınıze ne sorması ayıppp yanı sız bıde yurtdısında yasıyosunuz bu tur seylerın daha normal karsılandıgını bılıyorummm gencelerr orda daha serbest turkıye kadar tutucudeılll nedense esınızın dedıgıne hız anlam veremedım bu ıste bı bıt yenıgı var benceeee

bende belcikada yasiyorum okadar kolayki marketlerde heryerde satiliyor desemki sadece ezanelerde satiliyor belkide utanir almaya ama yurdisinda yasayanlar icin hic promlem deyil ben olsam yutmam bu yalani

tabii,tabii,çocukcağıza almıştır.:delphin:
ilahi. daha güzel bir yalan uydursaydı barii:kahve:

kesinlikle katiliyorum. oyle olsa iki tanecik mi olur? kutu ile satiliyor onlar. tek tek satilanlari da hemen ayak ustu almalik. yani hani tam o ise giderken bakarsin yaninda yoiktur falan.

oyle bile olsa gizli bolmeden ne isi var?

ben olsam iskillenirdim.

canım bir kere bende eşimin cüzdanında bir prezervatif buldum
bende sinirlenip sordum işyerinde bir arkadaşım verdi bana dedi sanada söylemiştim dedi ama benim aklıma hiç gelmidi söylediği
eşimede çok güvenirim ama yinede sinirlenmiştim.yalnız şu da var adam aldatmak istese niye cüzdanında gezdirsin ki istediği dakka alabilir.
sende olayı büyütme derimyerimseniben

canim istedigi dakika almiyorlar iste. o her zaman ozel durumlar icin. yani olur d ais cikar yaninda hemen bulunsun. araba olmaz. isyeri olmaz. en iyisi cuzdan.

tum capkinlik yapan erkekler, bekarlar cuzdanlarinda mutlaka birer tane acil durumlar icin bulundurur. cunku o zmaanin ne zaman gelecegi belli olmaz. du ben bi kosu prezervatif alip gelyim dememek icin her daim yaninda olsun ister.

Back
X