Sizce ne için geliyor??

Bu bence güzel bir şeyhemen numara isteyen biri bende olumsuz etki yaratıyor. Ağır taş yerinde değerlidir. Hemen alamaması ama ilgisini de belli etmesi ciddi biri olduğunu gösteriyor. Sizi bilemem ama ben ağır erkeklerden hoşlanırım. Vakit harcayan hemen herşeye alamayan yavaş yavaş ilerleyen yani zamanını size harcayarak değer verdiğini gösteren. Size bo
Bu bence güzel bir şeyhemen numara isteyen biri bende olumsuz etki yaratıyor. Ağır taş yerinde değerlidir. Hemen alamaması ama ilgisini de belli etmesi ciddi biri olduğunu gösteriyor. Sizi bilemem ama ben ağır erkeklerden hoşlanırım. Vakit harcayan hemen herşeye alamayan yavaş yavaş ilerleyen yani zamanını size harcayarak değer verdiğini gösteren. Size bol şans🍀

Bu bence güzel bir şeyhemen numara isteyen biri bende olumsuz etki yaratıyor. Ağır taş yerinde değerlidir. Hemen alamaması ama ilgisini de belli etmesi ciddi biri olduğunu gösteriyor. Sizi bilemem ama ben ağır erkeklerden hoşlanırım. Vakit harcayan hemen herşeye alamayan yavaş yavaş ilerleyen yani zamanını size harcayarak değer verdiğini gösteren. Size bol şans🍀
Teşekkürler 😊

Yaa ne bileyim. Böyle yazışmalar filan çok arkadaşça. Yani ilişki olabilecek gibi bir durum yok bence. Bende hiç taktik maktik uygulamıyorum. Canım istediği zaman yazıyorum. Hislerim sadece gezmek için olduğunu söylüyor. Çünkü gelmem de hava durumu da etkili olabilirsiniz dedi biraz önce. Beni görmeye gelecek adam böyle bi cümle kurar mı?😅

Yaa ne bileyim. Böyle yazışmalar filan çok arkadaşça. Yani ilişki olabilecek gibi bir durum yok bence. Bende hiç taktik maktik uygulamıyorum. Canım istediği zaman yazıyorum. Hislerim sadece gezmek için olduğunu söylüyor. Çünkü gelmem de hava durumu da etkili olabilirsiniz dedi biraz önce. Beni görmeye gelecek adam böyle bi cümle kurar mı?😅
Bence bunda birşey yok gelip gezmekten başka ne yapıcak ki zaten? Yani cafede otursanız bile ne kadar oturursunuz 2 3 saat sonrası sıkar. Kaldı ki ilgisiz olsa geldiğini söylemez tek gezer. Sizde kalma gibi bir derdi yoksa tabi konaklamayı bedavaya getirme gibi :) böyle ilişkiler daha iyi temele sahip oluyor yavaş yavaş aşkım böceğim demeden arkadaşlık bagı daha kuvvetli oluyor. Kötü ihtimali düşünseniz bile kaybedecek birşeyiniz yok, gezin sizde tanıyın bakın nelerden hoşlanır size uyan yanı sevmediğiniz yanı ne siz buna katlanabilir musunuz? Sizin için para harcayan biliyor mu? Bunlar önemli şeyler bir elekten geçirin bence :)

Bence bunda birşey yok gelip gezmekten başka ne yapıcak ki zaten? Yani cafede otursanız bile ne kadar oturursunuz 2 3 saat sonrası sıkar. Kaldı ki ilgisiz olsa geldiğini söylemez tek gezer. Sizde kalma gibi bir derdi yoksa tabi konaklamayı bedavaya getirme gibi :) böyle ilişkiler daha iyi temele sahip oluyor yavaş yavaş aşkım böceğim demeden arkadaşlık bagı daha kuvvetli oluyor. Kötü ihtimali düşünseniz bile kaybedecek birşeyiniz yok, gezin sizde tanıyın bakın nelerden hoşlanır size uyan yanı sevmediğiniz yanı ne siz buna katlanabilir musunuz? Sizin için para harcayan biliyor mu? Bunlar önemli şeyler bir elekten geçirin bence :)
Çok haklısınız

Merhabalar,

Şimdiii olayların taa en başına gidecek olursak. Bizim aile dostumuz olan aynı zamanda bağ bahçe işlerimiz ile ilgilenen bir amca var. Beni çok sever. Benimle yaşıt bir oğlu var. Sürekli şaka ile karışık benim gibi bir gelini olmasını istediğini söyleyip durur. Oğlu ile tanışıklığımız yoktur ama. Haziran ayının sonlarına doğru oğlu ile aynı mesleği icra ettiğimiz için Instagram hesabı herkese açık, takibe almıştım. O da beni takip etmeye ve fotoğraflarımı beğenmeye başladı. Daha sonra terfi alınca ben onu tebrik ettim. O da sanırım aynı memleketliyiz dedi. Ben de evet ben sizi babanızdan dolayı tanıyorum ancak siz beni tanımazsınız dedim. Çocuk aaa evet babam bama sizden bahsetmişti dedi 🙈 Neyse o gün bugündür benim Instagram hesabımdaki bütün fotoları beğeniyor. Birbirimizin hikayelerine yorum yazıp sohbet ediyoruz. Ben yaşadığım şehre davet etmiştim.Gezmeyi çok seviyor. Eylül ayının sonunda geleceğini söyledi. Arkadaşlarım beni beğendiği ve tanımak için geleceğini söylüyor ama ben pek öyle düşünemiyorum. Kendisi yeşil ışık yakabilecegim biri. Bu arada geçen hafta ikimizde İstanbul'da idik. Ancak görüşmedik orada. Sizden bu konu ile ilgili yorum istiyorum. Yani çocuk beğenmiş midir? Geldiğinde bir elektriklenme olabilir mi diye. Çok teşekkür ederim 😊
Dikkatli olun cinsel egilimde olmasın yeterlu, gidişat güzel görünüyor ♥️

Doğru olaya böyle bakmak lazım

Ve buluştuk. Bana arkadaşça imiş gibi geldi. Çarşamba günü bir konser var burada gelmek istediğini söyledi. Bende isterse eşlik edebilecegimi söyledim. Çarşamba tekrar geliyor. Konsere gideceğiz. Sizce sadece konser için o kadar yol tepip gelir mi hem de ertesi gün iş varken?

Evettt son olayları anlatmaya geldim. Görüşlerinizi bekliyorum. Beyefendi geldi toplamda 3 kere. İlkinde bulunduğum şehri gezdirdim, ikincide konsere gittik. Bana geçen haftasonu tekrar gelmek istediğini söyledi. Konser bileti aldım yine. Sabah gayet güzel gezdik. Akşam konserde ben onun omzunda uyuyakaldım. O da bundan cesaret alıp elini omzuma attı. Konser bitiminde o kadar uykum gelmişti ki yerinden kalkamayacak gibiydim. Elimden tuttu ve el ele tutuşup sevgililer gibi konser salonundan öyle çıktık ve bayağı yürüdük. Beni eve bıraktı daha sonra herşey için teşekkür edip yanağından öptüm. Tam evet başladı diyordum. Ama bugün yine yazışma yok. Hoşlanan insan merak etmez mi? Aramızda hiç öyle bişi konuşulmuyor. Zaten halen daha birbirimizin Instagram hikayesine yada haftada bir yada iki whatsaptan yazisiyoruz. Bu hafta sonu ben onun bulunduğu şehire gideceğim. Sizce durum nedir ve bana ne tavsiye edersiniz?

Back
X