Merhabalar,
Şimdiii olayların taa en başına gidecek olursak. Bizim aile dostumuz olan aynı zamanda bağ bahçe işlerimiz ile ilgilenen bir amca var. Beni çok sever. Benimle yaşıt bir oğlu var. Sürekli şaka ile karışık benim gibi bir gelini olmasını istediğini söyleyip durur. Oğlu ile tanışıklığımız yoktur ama. Haziran ayının sonlarına doğru oğlu ile aynı mesleği icra ettiğimiz için Instagram hesabı herkese açık, takibe almıştım. O da beni takip etmeye ve fotoğraflarımı beğenmeye başladı. Daha sonra terfi alınca ben onu tebrik ettim. O da sanırım aynı memleketliyiz dedi. Ben de evet ben sizi babanızdan dolayı tanıyorum ancak siz beni tanımazsınız dedim. Çocuk aaa evet babam bama sizden bahsetmişti dedi

Neyse o gün bugündür benim Instagram hesabımdaki bütün fotoları beğeniyor. Birbirimizin hikayelerine yorum yazıp sohbet ediyoruz. Ben yaşadığım şehre davet etmiştim.Gezmeyi çok seviyor. Eylül ayının sonunda geleceğini söyledi. Arkadaşlarım beni beğendiği ve tanımak için geleceğini söylüyor ama ben pek öyle düşünemiyorum. Kendisi yeşil ışık yakabilecegim biri. Bu arada geçen hafta ikimizde İstanbul'da idik. Ancak görüşmedik orada. Sizden bu konu ile ilgili yorum istiyorum. Yani çocuk beğenmiş midir? Geldiğinde bir elektriklenme olabilir mi diye. Çok teşekkür ederim