sizce ne kadar ciddi

doanna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
28
5
bir cocuk var surekli benimle konusmak istiyor ..bende firsat verdim konusmasina ..beni sevdigini ama simdi maddi durumunun iyi olmadigini soyluyor eger islerini yoluna koyarsa gelip isteyecegini soyluyor bende kabul ettim beklemesini ama surekli baska kizlarla konusuyor sorunca arkadaslarm diyor peki neden sevgilin degilim sevgili olursak kavga edersek biter ben seninle simdilik arkadas kalmak istiyorum sen cok iyi bir kizsin falan diyor konusmak istemiyorm illa konusmami istiyor konussam da cok nadir cevap veriyor kafam allak bullak seviyorum da :KK43:

bir cocuk var surekli benimle konusmak istiyor ..bende firsat verdim konusmasina ..beni sevdigini ama simdi maddi durumunun iyi olmadigini soyluyor eger islerini yoluna koyarsa gelip isteyecegini soyluyor bende kabul ettim beklemesini ama surekli baska kizlarla konusuyor sorunca arkadaslarm diyor peki neden sevgilin degilim sevgili olursak kavga edersek biter ben seninle simdilik arkadas kalmak istiyorum sen cok iyi bir kizsin falan diyor konusmak istemiyorm illa konusmami istiyor konussam da cok nadir cevap veriyor kafam allak bullak seviyorum da :KK43:
ne ara sevdin ki ve sevgili olmadan nasıl gelip istiyomuş seni kafamda deli sorular:KK75:

Sevgili olursak kavga ederiz biter demiş zaten ee ne bekliyorsunuz ki bu adamdan?

sevgili bile değilmişsiniz ki zaten anladığım kadarıyla ne oyalaması.

Oyaliyor seni
, maddi durumu yokken kizlarla konusuyorsa parayi bulunca neler yapar,inanma :110:

haklsn galiba ama bir kere sildim diye gelip evimin yaninda ise girdi arada da geliyor

Netten sildim diye kendi inşaat mühensi yandaki binaya benden dolayı geldi ve bütün ailemi tanıdı peki neden bu kadar uğraşıyor:/beni neolur yalnız bırakma vivaviva

İletişimi tamamen kes. Bildiğin martaval okuyor. Bir insan ya tamamen hayatındadır ya da hiç yoktur. Öyle kapı eşiğinde misafir kabul edilmez :KK66: cesareti sevgisi varsa girer içeri edebiyle yerini alır yoksa başka kapıya gider.

Haklısınız söylemleriniz beni daha çok cesaretlendirdi..evet en iyisi alakamı kesmek..yardımlarınız için çok teşekkürler :)

Sadece kafam Allah Bulak doğru gitmeyen birşeyler olmadığı için size danışmak istedim dalga geçesiniz diye değil..söz konusu başkası olunca herkes daha iyi görebiliyor yanlışları ama kendim olunca insanın kafası karışıyor acaba işe giriyor..bazılarınıza göre akıl vermek kolay umarım böyle birşey yaşamazsınız..ciddiye alıp cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim

Kaç yaşındasın çok merak ediyorum

Netten sildim diye kendi inşaat mühensi yandaki binaya benden dolayı geldi ve bütün ailemi tanıdı peki neden bu kadar uğraşıyor:/beni neolur yalnız bırakma vivaviva
erkekler sever böyle şeyleri sen üstüne alınma

seni koymuş kenara bekletiyor sen kısmetini onla kısıtlama onune bak.

klasik eğlenilicek kız evlenilicek kız durumları

seni evlenicek kız olarak seçmiş bekletiyor o zamana kadar eğlenilicek tayfayla eğlenip hevesini aldıktan sonra senle evlenicek.

tabi bu arada seni ara ara kontrol ediyor ondan başkasına kapılma bekle diye

sende bunu yiyor musun yani?

X