Benimki tersine adetten sonra ağrı oluyor. Peki sizin bu dediginiz şey tehlikeli mi?benimde sol göğsümde fibroadenom var.kendi kendine 9 mm oluncaya kadar büyüyor sonra yok oluyor tekrar çıkıyor.senede gidiyorum doktora.koltuk altındaki kitle ağrı yapıyor olabilir.özellikle adet dönemin yaklaşmışsa ağrı artıyor.
Bide dovseydiniz . Ben benimle aynı konumda olan birileri vardır diye sordum. Verecek cevabınız yoksa boş boş konuşmayın.
Doktorunuz aciklama yapmis hemde muayene edip, biz görmeden ellemeden heleki tip bilgimiz olmadan ne diyelim size, kimi insanlarda tuaf gercekten, anliyorum tedirginsinizde o zaman baska bi doktora daha baktirin, biz simdi aaaa yok biseyiniz deyince rahatliycakmisiniz...
canım ablamdada var fibroadenom ama onunkisi büyüyor.3 cm olunca aldılar ufak bi operasyonla.tehlikeli olmadığını söylemişti doktor ama fibroadenomunda çeşitleri varmış.seninkinin ne olduğunu bilmediğim için ben kendimden örnek verdim canım.önemsiz demiş doktor belki yağ bezesidir.yüz üstü yatmamaya çalış.bide doktor bana evin içinde desteksiz teli olmayan penye sütyenler tak demişti.çünkü sütyensiz dahada ağrıyor.duşa girdiğinde doktorun muayene ettiği gibi parmaklarınla kontrol et göğüslerini koltuk altlarını.köpükle olunca daha kolay oluyor kontrol.Benimki tersine adetten sonra ağrı oluyor. Peki sizin bu dediginiz şey tehlikeli mi?
Çok teşekkürler cevabın için.canım ablamdada var fibroadenom ama onunkisi büyüyor.3 cm olunca aldılar ufak bi operasyonla.tehlikeli olmadığını söylemişti doktor ama fibroadenomunda çeşitleri varmış.seninkinin ne olduğunu bilmediğim için ben kendimden örnek verdim canım.önemsiz demiş doktor belki yağ bezesidir.yüz üstü yatmamaya çalış.bide doktor bana evin içinde desteksiz teli olmayan penye sütyenler tak demişti.çünkü sütyensiz dahada ağrıyor.duşa girdiğinde doktorun muayene ettiği gibi parmaklarınla kontrol et göğüslerini koltuk altlarını.köpükle olunca daha kolay oluyor kontrol.
rica ederim canım.adetten sonra ağrın artıyorsa hormon değişikliklerinden işte.benimde adet döneminde oluyor.desteksiz sütyen takmayı dene evin içinde.ben öyle yaptıktan sonra ağrılar azaldı.geçmiş olsun canımÇok teşekkürler cevabın için.
Ele gelen hiç bişey yok ne göğüslerimde nede koltk altimda. Doktor önemsiz dedi. Ben belki benim gibi olanlar var ve sebeplerini biliyordurlar diye yazdım. Çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?