sizce ne olacak ?

ama ayrılmakta istemiorum oyuzden bi çıkmazın içindeyim işte offfffffffffffffffffffffff

kim ayrılmak ister ki..?
Ayrılma ama adam et başka bir seçenek yok..
ya da evliliğe kadar eğit bir hale yola koy..
askerlik psikolojisi dediğimiz şey çoook uç olaylar dışında pek inandırıcı değil.
erkeklerin kabalıklarına bahane genelde

adam etme konusunda verebileceğin tavsiye varmı

nişanlını tanısaydım olabilirdi
ayrıca adam etme derken bu tek anlık bir olay değil bir süreç..
şu ana kadar verdiğin zaafları yapmamak gibi mesela..?
tepene çıkattığnın kanıtı sana senden sıkıldım bitsin demedi..
bu lafı bana şu an eşim söylese kapıda bulur kendini "yallah ya habibi" derdim..
ama sen affediyorsun her defasında minik bir fark ..?

kırılmazsan birşey söyleyeceğim ben seni ilişkini anlatırken yaşını 19 20 sanmıştım.
aynı yaştayız ama .. ilişkiniz galiba yeni çünkü hala hem kavga ederiz hem de çok aşığız boyutundasınız..

evet ediorum aslında etmemin birsürü nedeni var bukadar taviz vermemin ama iste o biraz fazla abarttı olayları oyuzden bende aramıyorum konusmuyorum ilk defa bakalım bu yaptıgımın etkisi olur belki bi noluo kaybediorummu acaba der belki

bir sürü neden.. ben bilemediğim için o nedenleri ele avuca gelecek birşey var mı ..?
yoksa hepsi askerlik psikolojisi türünde sebepler mi..?

bir sürü neden.. ben bilemediğim için o nedenleri ele avuca gelecek birşey var mı ..?
yoksa hepsi askerlik psikolojisi türünde sebepler mi..?

hayır hayır askerlik deil.Ailevi nedenler kardeşi otistik annesi babası birlişkte ama ayrı gibiler ve benm sözlüm evde baba gibi cnk babası hep dısarda falan gibi nedenler maddi durumları iyi ama huzur yok evlerinde

şuan benim sözlüm de şırnakta asker hayırlısıyla 3 ay sonra gelicek opuyorumnanaktan
bana herkez askerden gelince psikolojisi bozuk olucak fln dedi ama izne geldiğinde hiç öyle bişey olmadı yanlış anlaşılmak istemem ama bence bu erkeklerin uydurduğu koca bir yalan !! seninkide hemen tatile kaçmış maşallah bunun yerine ''sana ihtiyacım war kötü bi dönemden geçiyorum biraz daha fazla wakit geçirelim'' şeklinde yaklaşabilirdi bence üstelik söylediği sözler yenilir yutulur cinsten değil ileride her gün ağlamak yerine bu gün ağla we kendine olan saygını kaybetme derim arkadaşım unutma ; ''senden bir tane daha yok'' !!!

senı uzmek ıstemem ama bole ılıskılerden cok buyuk ask sanılan ılıskıler yasanıyor ama mutlu evlılıkler cıkmıyor cok ıyı dusunmelısın Allah sonuunuzu hayır etsın

canım bence sen şimdi hiçbir şey yapma
kaçan kovalanır derler ya, o seni elbet arıcaktır
arayınca da eskisi gibi hiçbir şey yokmuş tarzında davranırsa onunla açık açık konuş
psikolojik sorunları var diyosun,yardım alması gerektiğini söyle
umarım seni anlar ve her şey düzelir
haa ailelere de bişey söyleme bence çünkü onlar böyle tartışmaları ciddiye alır,sonra siz barışırsınız onlar hala ilişkinize tedirgin bakmaya devam ederler

Ben genelde o sinirli iken kavga ederken hiç konuşmam cevap vermem,ertesi gün buluşuruz mesela güzel bir gündür ben ona sorarım dünkü hareketler sana yakışıyo mu derim, üzmeyelim birbirimizi derim benim de sinirli anıma rast gelir birgün hersey biter dönmem derim (azıcık kaybetme korkusu yaşatırım),sonra o bana der uyumlu olmanı çok seviyorum askım der,bende ona daha az sinirlen,kötü davranma ben bi bu kadar iyi olurum derim,o daha da pişman olu ve bayağıda işe yaradı
:hulya:

evet mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…