arkadaşlar merhaba ben bi derdimi payşaşmak istiyorumm...3 senelik beraberlikten sora 20 haziranda sözlendim.Biz uzakta kalınca hep kavga eden birlikteyken süper anlaşan bi çiftiz.sözlüm 1 ağustosta tatile gitti ve hala orda askerliğini şırnakta yaptı ve psikolojisi geldiğinden beri düzelmedi.15 ocakta geldi tatilde yapmadı bende bukadar uzun kalmasına bişey demiorum açıkçası ama devamlı kavga edioruz her sölediğimi yanlış anlıo kaprislisin kıskançsın ayrılcam senden die devamlı tehtit edio her kavgada tamam bitti diyip ertesi gün hiçbişey olmamış gibi arıyo bende psikolojisi bozuk die hiç sesimi çıkarmıorum.Ama en son dün sabah yine kavga ettik ve bana soğudum senden dedi bende ii ozaman madem ayrılık diodun al sana ayrılık dedim ve kapadım teli.Dun sabahtan beri konuşmuyoruz...Hem dayanamıorum hemde aramak istemiorum neyapmalıyımmm aileme daha hiçbişey sölemedim çok bunaldım bu kavgalar bitsin istiyorum ama istanbula geldigindede hep beraber olamıyoruzki çalışmaktan...yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
Hemen ailene söyleme, sonrasında siz barışsanız bile onların aklında soru işaretleri oluşmasın. Arayan kişi sen olma derim, bekle sakin kafayla düşünsün o zaman o seni arar. Sen de sakince ona bu durumun seni üzdüğünü, kavga etmek istemediğini onu çok sevdiğini ama bu ilişkinin de bu şekilde devam etmesinin seni yıprattığını tatlı dille anlat. Psikolojisi çok bozuksa yardım almalı; senin de psikolojin bozulmadan bir şekilde çözüm bulmalısınız. Hem bu güzel günlerinizi bu şekilde kavgalarla boşa harcamamış olursunuz. Dilerim herşey sizin adınıza güzel olur.
İlerde buraya eşimle kavga ettik,seni zaten hiç sevmedim,nasıl evlendik bilmiyorum,hayatımın hatasısın dedi bana ve sürekli psikolojik şiddet hakaret uyguluyor diye bir çocuklu bayan olarak konu açmayacağına inanıyorsan ailene söylememeye devam et ve aradığında barış.
Ne diyeyim..
Biz ayrı kalınca sorun yaşıoruz ama birlikte anlaşıoruz garip bi durumdayız yani sanmıorum evlendikten sora böle şeyler yapsın
Biz ayrı kalınca sorun yaşıoruz ama birlikte anlaşıoruz garip bi durumdayız yani sanmıorum evlendikten sora böle şeyler yapsın
Ah canım:teselli:
Sanmıyorumlarla olmuyor..
Şimdis enin gönlünü hoş tutmuyor ayrılmak istiyor,bununla birliktede anlaşıyoruz diyorsun.
Evlenince şu an gözardı ettiğin hiç bir şey değişmeyecek,aksine sürekli o hareketleriyle yaşayacaksın.
Yani en azından benim eşim değişmedi:ecrin_bebek:
İyi dileklerin için cok saol of bende çok kızgındım bende soğumus gibi hissediodum ama ben hemen yumusuyorum ya şimdi aramamk için zor tutuyorum kendimiiii
bu kadar uç olamaz insan canım..
ayrıyken bıktım sendne birlikteyken muhteşem.
ayrıyken bıktım senden diyen adam 2 ay aynı evde kalınca nasıl bıkar tahmin et..??
Zaten biz hanımlar çok sevdiğimizi belli edip hemen yumuşadığımız için erkekler yüz buluyor ve hareketlerine çeki düzen vermiyorlar canım. Arama, sana laf söyleyen seni üzen hatalı olan taraf o. Çok yıkıcı ol demiyorum sana karışmaya hiç bir şekilde hakkımız yok canım ama kendini de ezdirme. Şimdi bu şekilde her söylediği lafı affedersen kendini düzeltmesini sağlamazsan evlenince de böyle devam eder. Hem evlilikteki kavgalar insanı daha çok yıpratır. İkinizde biraz sakinleşince oturup etraflıca konuşun.
amann cnm o askerlik psikolojisi bi 15 20 gün sürer
ilk önce bunu kafana koy.
benm eşimde şırnakta yaptı
bizde o zamanlar sevgiliydik
cuma askerden gelmişti ve pazartesi işe başlamıştı hiç unutmam.
sözlün çalışmıyor sanırım?
hem tatilinide yapıyormuş hala ne askerlik psikolojisi. yalan onlar hep.
işin kötüsü annesiyle konuştum onada aynı şeyleri yapıomuş ters ters davranıomuş heepp
onunla da mı sevgili..?
adam kendini saklıyor canım bilerek değil.. ama saklıyor..
dikkat derim ..
bizi biz anlarız dediğin şeyleri 1 kaç yıl sonra ahhh benim kafama diyerek hatırlamanı istemem.
evlilikte laylaylom aşk bitince ki herkeste bence bir süresi var.. geriye san kibar davranan seven sayan bir adam istiyorsun ..
öyle fırtılanı ilişkiler evlilikte yalan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?