Sizce ne olur?

Kasa kiralama sözleşmenizde nasıl yazıyor? Müşterek hesaplarda genelde tek imza yetkisi olmuyor. Kasa sahipleri birlikte bankaya giderek kasa ziyaret kartonunu imza etmek zorunda. Sözleşmenize bakabilir misiniz?

Kasa kiralama sözleşmenizde nasıl yazıyor? Müşterek hesaplarda genelde tek imza yetkisi olmuyor. Kasa sahipleri birlikte bankaya giderek kasa ziyaret kartonunu imza etmek zorunda. Sözleşmenize bakabilir misiniz?
Bana bişey göstermedi ortak he
Beraber bankaya gitmiştik bi imza attım hiç bişy okumadım iki anahtar verildi biri bendeydi başka bi bligimde olmadı diyorum ya tezgahla kandırıldım

Kamera kaydında yanlız tek.eşlerden birinin imzsıda yeterli oluyo.ben davalı eşe git kasadan bana getir takıları boşuna para ödemeyelim bankaya demişim.kuzeni bunları bile bile benim istediğime dair yalancı şahitlik yapıyo.şöyle diyeblir:arabada oturuyodu kuzenim tek başına aldı takıları verdi eşine diye.

ortak hesaba ikiniz de başkasının yazılı izni olmadan girebiliyorsunuz yani? doğru mu anladım. siz de mesela eş yazılı izni olmadna tek başınıza gidip kasaya girebilirdiniz? doğru mu?

Beraber bankaya gitmiştik bi imza attım hiç bişy okumadım iki anahtar verildi biri bendeydi başka bi bligimde olmadı diyorum ya tezgahla kandırıldım

Anahtarla birlikte kiralama sözleşmesi de veriliyor. Hangi banka ise internette sözleşme örneği vardır. Avukatınıza o sözleşme örneğini de vermenizi tavsiye ederim.

Aqq
ortak hesaba ikiniz de başkasının yazılı izni olmadan girebiliyorsunuz yani? doğru mu anladım. siz de mesela eş yazılı izni olmadna tek başınıza gidip kasaya girebilirdiniz? doğru mu?
öyle diyodu eski eş .ben ona çok güveniyodum ne bir kağıt okudum nede bi bilgi aldım bankadan şimdide cezasını çekiyorum.

Şu anlattığınız durumda bankacı yalancı şahit konumuna düşmez, siz de söylediklerinizi ispatlayamazsınız maalesef.

Biz de kasayı müşterek olarak kiraladık. Ancak hesap benim adıma olduğu için eşim gelmeden gidebiliyorum. Şuana kadar eşimi soran eden de olmuyor. Eşim sadece ilk kiraladığımızda imza ve resim verdi. 5 yıldır ben tek gidip geliyorum

Bankaya siz gitmediğiniz ve yazılı bir ifade vermediğiniz için sözlü bir ifade verecek ve siz de diyeceksiniz ki ben izin vermedim. Kuzenidir, banka personelidir ve biz boşanma aşamasındayken altınları benden habersiz almıştır. Arabada vs değildim, istenirse GSM operatörlerinden benim orada olmadığım görülebilir, kamera kayıtlarına da bakılmasını istiyorum dersiniz i. Avukatınız şaf mı? Bunalrı bilmiyor mu? Siz de bir şahit bulun kendinize ve eşinize altınları istediğinizi, almamasını söylediğinizi söylesin. Aynı zamanda eşinize bir mesaj atın. Benden habersiz gidip altınları ne hakla alırsın? Neden böyle bir harekete başvurdun? Avukata sorarak onu suçlayalacak şekilde. Cevap vermezse zaten kabul etmiş sayılır.

Benimde eşimle ortak hesabım vardı ama zinhar ikimiz bir arada olmadan işlem yapmıyorlardı. Çirkeflikte lavel

Kasa hesabı farklı işliyor olabilir bilmiyorum ama benim babamla bankada ortak hesabım olduğu dönemde tek kişi olması yeterliydi tüm işlemi yapmak için. Hesaptaki tüm paraları alıp kapatmakta dahil.

Kadın şahit olarak yazılmış da ne diyeceğini nereden biliyorsunuz? Ben bile, haberiniz var, yokmuş gibi kocanızı suçluyorsunuz diye düşündüm. Kuzen biliyor haberiniz olduğunu ve mahkeme de söyleyecek diye panik yapmış gibi görünüyorsunuz.
Önce şahitlik yapmalıydı , sonra şikayet etmeliydiniz...

Herkese merhaba hanımlar.çekişmeli boşanma davam devam ediyor davalı eşim kuzeninin çalıştığı bankaya düğün takılarını ortak hesaplı kasaya koymuştu ve benim iznim,haberim olmadan evli oldığumuz zaman zarfında kasadan aldı ve ne yaptığına dair bilgide vermedi.şuanda kuzeni onun yanında yalancı şahitlik yapıp evet karısının izni ve haberi vardı kasadan takıları alırken diyerek beni suçlayacak.bu kadın kuzenin yanında durarak görevini kötüye kullanmıyor mu sizcede.çalıştığı bankaya dilekçe yolladım durumu bu şekilde izah ederek.dilekçe cevabı nolur ben işinden alın personelinizi yada hukiki yollara başvuracağım diye belirttim dilekçemde.bankada çalışan yada benzer olay yaşayan varsa yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler.
Ortaksa ve ikimiz açacağız ibaresi varsa zaten actirmasi direk suc

Back
X