- Emoji Skoru
- 138
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Hilalimsiyim
özel bir günüm için tesettürlü bir arkadaşımın uzun bir eteğini giydim. Eteğin içi astar dışı dantel şu son zamanlarda moda olanlardan. Etek normalde de arkadaşımın bileklerini kapatmadığı için zaten çizmeyle giydiği normal ayakkabıyla giymekten rahatsız olduğu bir etek. senelerdir arkadaşım ve birbirimize kıyafet veriyoruz. ben eteği ne oljr ne olmaz diye ters çevirip makineye attım, 40 derecede yıkadım. Kıza da verdim. Bir gün giymek için eteğini aldığı sırada bir baktık ki normalde dantelin altından astar görünmezken şimdi astar dantelden uzun kalmış. Benim salaklığım mı bilmiyorum ama muhtemelen yıkamayla olmuş. 1-2 cm daha kısa artık dantel kısmı ve kötü duruyor. Kız da o gün giyemedi ben çok özür diledim ve üzüntüden de ağladım. O da hiçvir problem olmadığını, astarını terzide kestirip aynı seviyeye getirip yine giyeceğini, zaten çizmesiz giymediğini, 1-2 cm çekmiş olsa dahi yine çizme ile giyeceği için bir fark olmadığını söylese de benim içim rahat etmiyor. Aynı eteği de hiçbir yerde sitesinde falan da bulamadım. Siz böyle bir şeyle karşılaşsanız ne yapardınız?